Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to sci-fi s velkým universem dělané velkým studiem...první 2 měsíce hoši z Bioware zanalizují vývoj a do dalšího rozšíření přidají variabilnější a zábavnější obsah s ohledem na omezení farmení mobů. Tak jako WoW se hratelnost zlepší a vyvine...chce to ale čas, nelze čekat, že SWTOR bude od začátku ideální...jen se bojím nastavované kaši v příběhu postav, ale snad se s tím vypořádají líp než u DA2. Já osobně bych neváhal hrát to cca první 3 měsíce jen na základě toho co už vím...a dál, to se uvidí.
  • Dalsi MMO sra*ka na obzoru hnus
  • Ty pyčo už se to blýží.

Vytahuju pyj a připavuju se k masturbaci.
    • jsi dobytek, a meli by te zabanovat..
  • doufam ze recenzi zase nebude delat podmaznutej grigar
  • no, pockam tak rok jestli to nepujde do kopru jako ostatni mmo co nejsou WoW nebo EVE a pak to mozna poridim, ale u "pribehoveho" mmo mam trosku obavy, co tam lidi budou ty dalsi roky delat az vsichni ten pribeh dohraji :)
    • nekdo bude rok cekat a dloubat se v nose a nekdo bude rok hrat paradni mmo... i kdyby za rok krachlo tak co ma jako bejt???
    • Co ludia pri WoWku robia potom co deleveluju max lvl? Rovnaku vec co ludia v SWTOR po tom ako dohraju pribeh. su top lvl ide sa endgame.
      • kostejnesmrtelny
        A tam se samozřejmě bude lámat chleba, protože to je to, co lidi u MMO drží. Zatím jsem spíš nabyl (možná mylnýho) dojmu, že při vývoji SW:TOR kladli důraz spíš na sólovatelnost a levelování, než na endgame možnosti.
        • Vrook
          Dojmu si nabyl z čeho? Právě že endgame bude stejně důležitou složkou hry jako příběhovost. Ne-li důležitější. I když tady jde spíš o to, že BW chtěj pochytat co nejvíc hráčů tim, že casualům a sólistům nabídnou skvělej příběh a semiHC a HC hráčům nabídnou operace (raidy) v několika nastavitelnejch obtížnostech (kde nejvyšší je nightmare mod, na kterej se těšim nejvíc). Komeptitivnost bude pravděpodobně v endgame stejná jako u WoW, v prvoligovém progressu půjde o World first, EU/US first a Realm first killy.
        • Za
          A) SWTOR pritiahne ludi ktorych aj bavia hry, niesu len zavysli na grindovani "+1 sword" ako vela z nas, takze ano predpokladam ze kladli AJ velky doraz na solovanie a levelovanie.

B) SWTOR na max lvli ma 7 heroic & nightmare dungov, 3 raidy v 3 obtiaznostiach a 3 BGcka. Je to len launch, za prve dva mesiace mozu pridat dalsich 5 dungov, dve BG a styri raidy. V porovnani s WoW @ at launch kde nebolo BG ani jedno a jediny endgame bol Scholomance, myslim ze je to celkom OK.
  • Po předchozí zkušenosti s Bioware a jejich MMO Warhammer online, bych do další MMO z jejich dílny nešel. Obávám se, že stejně nehezký osud jako potkal WH online, potká i SW: Tor.
    • Morderon
      ale dyť warhammer vůbec nebyl od bioware ale od MYthicu tak co to tady blábolíš ? *8*
      • Dej si facku a trochu si zagoogluj.
        • Vrook
          Ty si dej facku, nebo ti já dám pěstí. Hlavně že tady poučuješ vole a sám v tom máš bordel..
          • Cahir
            Takoví jsou nejlepčí.
        • Marquis
          Warhemmer Online je práce Mythicu a publikovalo to EA.
        • Morderon
          Co mám jako googlovat, dyť bioware před několi měsící jen převzal správu nad hrou ale s jejím vznikem nemá vůbec nic společného tak se uklidni mladej a přestaň si tady vyskakovat, btw warhammer sem hrál 3 roky
          • Bioware Mythic ti nic neříká? Od doby (+- 1 rok), kdy bioware převzal zprávu nad Warhammer online, tak populace klesla už z tak žalostných 50k na 5000. Místo aby s umírající hrou něco provedli, tak ji nechali zdechnout. Jinak tohle není o věku, ale zkušenostech. Může ti bejt 70 a pořád můžeš bejt nezkušenej tupec *5*
            • Říkat druhým tupec a naspat "převzal zprávu nad Warhammer online" *8* .
    • Hm, mal si si skusit betu. Lebo nic nema vacsiu vahu ako slovo diskusneho vestca z tiscali games *2*
  • no sice se zpožděním, ale aspň se to dozvědí i ostatní...nicméně....early access je dělaný na to kdo dřív koupil předobjednávku, takže to sice začne, ale lidi se tam budou dostávat postupně :)
    • Este to nieje uplne potvrdene ale vyzera to tak ze to pojde 13.12 prva tretina, 14.12 druha tretina a 15.12 tretia tretina. Takze kto si zaregistroval predobjednavku pred dvoma tyzdnami, stale dostane 5 dni early accesu.
  • DarkHawk
    Dojmy z bety bych hodnotil na 8/10. A to je u BioWare her pro mě málo. U jejich her bych nikdy nešel pod 9 nebo 10. Kromě DC universe mě ty MMO nějak neuchvátily. S SW:TOR by mohl být nadupaný Jedi Knight, ale dali přednost radši MMORPG.
    • Morderon
      9/10 ? zase bych to tak nepřeháněl, mají skvělé hry ale jsou to jen lidi jako všichni a samé 10 hry nikdo dělat nebude nechť je tomu dragon age 2 důkazem, SWTOR se jim moc povedl a já už se na něj moc těším :)
      • DarkHawk
        Dragon Age 2 mě bavil. Epic story, zbroj Sira Isaaca Clarka nemá konrurenci. A recenzenti taky v tehle hře nešli pod 90%. Neříkám, že se SWTOR nepovedl. Jenže je to MMO kdyby to byl Jedi Knight nebo Kotor potěšilo by mě to daleko víc.
        • Neminim vest flame o kvalitach Bioware her,ale DA2 a epic story? To ma byt vtip?
          A recenze na tuto hru meli kolem 7-8(70-80%). 90% byly spise vyjimky.
          • DarkHawk
            Příběh, propracované postavy, dialogy, dabing. Všechno na výbornou. Jestli chceš proti tomu nějak argumentovat, tak se třeba přesvědč v recenzích. Nechce se mi to rozebírat a ani hledat statisky kolik přesně to dostalo na jiných herních webech. Z toho co si pamatuju tak IGN 90. CZ- Games 90,zing 90, hrej 80.
            • Hm,tak to mame dost jiny vkus. DA2 je jedna z nejhorsich her od BIOWARE. Mozna nejhorsi vubec. Kolik to dostalo neni vlastne vubec dulezite,jen jsem chtel upresnit tve statistiky. Ja jsem sledoval CZ herni servery a tam sedi tech 70-80%
              A prosim nevyzyvej me at proti tomu argumentuji. Flame na temna DA2 uz bylo dost. *2*
        • Morderon
          Rozumím ti ale já myslím že fanoušek her + sw musí být rád i za tohle ne? :)
          • DarkHawk
            Ok. Ja sem fanda Star Wars proto sem zminoval i The Force Unshlead.
    • Ale za pokus by to stalo, ak sa ti pacili KoTORy. Hra sa da vlastne zahrat ako single player, len sem tam vidis inych hracov. Taktiez kvalita dialogov isla trochu dole, co sa da pripisat rozmerom hry. Navyse jedna kapitola trva cca 20 hodin, kapitoli su try, takze je to o dost dlhsie ako normalna sp hra. A ked dohras za Jedi Knighta tak hned mozes hupsnut na jednu z dalsich siedmich classov *1*
    • jop, single SW jedi hry byly daleko lepsi nez vsechny MMO, skoda ze se dneska moc nehrajou
      • DarkHawk
        Ještě nedávno sem drtil multipalyer v Jedi Academy s holí a skinem DarthaMaula. Hraje se to pořád. I když už vyšli ty nové serié se Starkillerem, ale ten nemá MP. A jo je jasné, že single v Jedi Knight už se tak nehraje jako kdysi. Taky už je to dnes legendární titul.
        • o pseudomlatickach se starkillerem mi nemluv. Od te doby co jsem prisel na to ze se o jednou nabite XP uz nikdy neprijdes a rancor jde dostat spravnym postupem z bezpecne vzdalenosti ...........
  • Doufám, že se dostanu do hry co nejdřív. Už aby bylo 13.12. *4* Ten čas se vleče......
    • nj, vlece, uz se taky nemuzu dockat na videa tech lidi co jim predcasne zkazi Vanoce zabugovana hricka
      • Ale prosimta, WoW post launch bolo tak zabugovane az sa to nedalo hrat miestami, waiting time na server bol niekedy aj 8 hodin a predsa to je najuspesnejsia MMO na trhu. SWTOR nebude mat waiting time koli rozdelenemu startu, a ked niekto na hru cakal dva roky tak tych par bugov ktore zneprijemnovali betu ozelie, a radsej si bude uzivat to co hra ponuka *3*
        • to zalezi na cilovce, coz mi podle vysledku prijde na 13-16 let. Ano ocekavani jsou silnejsi nez realita, ale na jak dlouho? Pro me tam neni proc prehlizet bugy, protoze zbytek nenabizi vic nez konkurencni tituly. Nebo snad ano??
          • Ok no, rozoberme si to, co ta vlastne na onlineovkach bavi? Co vlastne podla teba ostatne MMO "maju" ako sam hovoris? Lebo ja dost tapam, pac SWTOR ma par prijemnych inovacii, takze neviem ci o tej hre nevies vobec nic, alebo ti proste nepripadaju zaujimave a si jeden z tych trollov pre ktorych je najdolezitejsie si moct v hre spravit twinka na lvli 49 a ked nerfnu roguny tak canceluje subscription, tak sa pls vyjadri trosku obsirnejsie.
  • Už se těším na recenzi, určitě to bude další desítka jako Skyrim..... :-D
    • Uz to neni vtipny brouku
      • Já mu rozumím, určitě se někdy najde hra lepší jak Skyrim (což nebude zas až takový problém) a co dostane.. zase jenom 10..
        • Nechapu pointu. Pak se zase nekdy urcite najde lepsi hra nez ta,ktera byla lepsi nez Skyrim,a co dostane? Maximalni hodnoceni.
          Je to normalni a logicke.
    • Vrook
      No a?
      • No jako že to bude skvělá hra a Sithové nebudou lítat pozpátku....
      • no, v podstate ide o to ze z 10tky sa stane priemerna 5tka :)
    • toto bude 13tka
      chladena *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit