Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naopak mi tohle přijde jako tématicky nejlepší možnost, se kterou se můžou Evropané ztotožnit. Carské Rusko nebo starou Čínu málokdo zná, ale patriota viděli všichni. I když uznávám, že jsem zvědavý, jak si poradí s lezením, pro které nejsou sruby a týpý úplně ideální..
    • A vidíš u mě je to přesně naopak, takže příště nluv jen za sebe
  • a co na tohle Evropa? ....zvedne se vule nevole!.. uz jsem videl artwork.. nezda se mi to proboha !!!
  • tak dobrych her z tohodle prostredi moc neni.. napada me akorat empire total war.. jsem pro zmenu aspon si zahraju neco novyho ..neni proc delat predcasny zavery kdyz mame jen jeden obrazek ;) ale osobne bych si rad zahral assassina treba ve starovekym rime :)
  • Vsak ten Egypt, (a podobny dalsi predpoklady) byl uplne mimo uz proto, ze v ramci hlavniho pribehu by pretaceni casu nekam zpatky nedavalo vubec smysl.
    No... kdyby jooo chteli, tak to asi nejak premotaj.
    Docela by me zajimalo, nakolik ucelenou predstavu meli o cely trilogii uz behem vyvoje jednicky.
  • Zajímavý by byl starověký Egypt. Ale to by muselo jít logicky o prequel současné série :)
    • Jojo. A ono by asi navic nebylo az tak po cem skakat...
      Ale hezke by to bylo.
  • Pane bože... doufam že to je nějakej planej poplach.. Tohle je snad nejhorší téma co mě napadá *9* .. dějiny nějaký zasiflený Ameriky jsou to poslední co mě zajímá a to mam jinak historii hodně rád.. *10*
  • Mě se to dost líbí..revelations(nebo jak se to píše) *1* mě téměř nebavil, a poslední 3 AC díly sou si dost podobný, takže aspoň ňáká inovace(možná)..pokud to zvládnou, tak to může být pecka *14*
  • Ocelot
    Já bych byl radši pro Francouzskou revoluci, ale věřim, že to UBI zvládne :)
  • Jsem stejného názoru, jako tu již jednou padlo - tedy pro JAPONSKO. Myslím že by šlo určitě o zajímavé prostředí, ti samurajové, ninjové a šogúnové to by určitě nebylo špatné. I ta architektura by byla velmi zajímavá a krásná. Ale chápu že by to asi málokomu sedlo nebot japonsko je pro nás evropany a američany docela tajemná země a o její historii víme kulový.
    • Já miluju Japonsko a byl bych pro aby se to nacházelo právě tam.Podle mě by to byla i dost zajímavá změna která by mohla způsobit,že po té době nebude hra pořád stejná,jako poslední 3 díly (nevím jestli bych měl brotherhoodu a revelations říkat díly,spíš něco jako propracované poddíly).Mohlo by to být v době před nebo během války mezi Japonskem a Amerikou,potom by byla pěkně napjatá atmosféra,mohly by být spory a bitky před domy,Assassini by nebyli tak známí tak by lidé okamžitě neřvali "Assassino!" ale spíš něco o vrahovi,Samurajské obleky,různé meče od klasických mečů až po různé druhy katan a wakizashi,Skupinky Amerických vojáků a jejich stanové tábory.Šel by podle mě vymyslet i dost zajímavý příběh.Prostě já jsem PRO JAPONSKO.
      • Z prostredia Japonska by som si vedel predstaviť niečo z polovice 19. storočia o páde Tokugawu a nástupe éry Meiji. Kto pozná Kenshina (hlavne 4-dielnu videosériu) vie, žeby to bolo perfektné prostredie pre prípadný ďalší diel.
  • urcite japonsko...klidne by to mohl byt evropan co tam ztroskota nebo tak neco, at se ukaze proti samurajum a ninjum
    • a co by to mělo spol. s Hašašínama? to by mě fakt zajímalo, Japonsko je úplně mimo...to patří do Shoguna
      • O Japonsku asi víš prd.. tam se křesťani taky snažili působit .. takže dost by se to tam hodilo ..a za Ninju by mě to docela bavilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší