Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
Naopak mi tohle přijde jako tématicky nejlepší možnost, se kterou se můžou Evropané ztotožnit. Carské Rusko nebo starou Čínu málokdo zná, ale patriota viděli všichni. I když uznávám, že jsem zvědavý, jak si poradí s lezením, pro které nejsou sruby a týpý úplně ideální..
-
-
A vidíš u mě je to přesně naopak, takže příště nluv jen za sebe
-
-
a co na tohle Evropa? ....zvedne se vule nevole!.. uz jsem videl artwork.. nezda se mi to proboha !!!
-
tak dobrych her z tohodle prostredi moc neni.. napada me akorat empire total war.. jsem pro zmenu aspon si zahraju neco novyho ..neni proc delat predcasny zavery kdyz mame jen jeden obrazek ;) ale osobne bych si rad zahral assassina treba ve starovekym rime :)
-
Vsak ten Egypt, (a podobny dalsi predpoklady) byl uplne mimo uz proto, ze v ramci hlavniho pribehu by pretaceni casu nekam zpatky nedavalo vubec smysl.
No... kdyby jooo chteli, tak to asi nejak premotaj.
Docela by me zajimalo, nakolik ucelenou predstavu meli o cely trilogii uz behem vyvoje jednicky. -
Zajímavý by byl starověký Egypt. Ale to by muselo jít logicky o prequel současné série :)
-
-
Jojo. A ono by asi navic nebylo az tak po cem skakat...
Ale hezke by to bylo.
-
-
Pane bože... doufam že to je nějakej planej poplach.. Tohle je snad nejhorší téma co mě napadá *9* .. dějiny nějaký zasiflený Ameriky jsou to poslední co mě zajímá a to mam jinak historii hodně rád.. *10*
-
Mě se to dost líbí..revelations(nebo jak se to píše) *1* mě téměř nebavil, a poslední 3 AC díly sou si dost podobný, takže aspoň ňáká inovace(možná)..pokud to zvládnou, tak to může být pecka *14*
-
Já bych byl radši pro Francouzskou revoluci, ale věřim, že to UBI zvládne :)
-
Jsem stejného názoru, jako tu již jednou padlo - tedy pro JAPONSKO. Myslím že by šlo určitě o zajímavé prostředí, ti samurajové, ninjové a šogúnové to by určitě nebylo špatné. I ta architektura by byla velmi zajímavá a krásná. Ale chápu že by to asi málokomu sedlo nebot japonsko je pro nás evropany a američany docela tajemná země a o její historii víme kulový.
-
-
Já miluju Japonsko a byl bych pro aby se to nacházelo právě tam.Podle mě by to byla i dost zajímavá změna která by mohla způsobit,že po té době nebude hra pořád stejná,jako poslední 3 díly (nevím jestli bych měl brotherhoodu a revelations říkat díly,spíš něco jako propracované poddíly).Mohlo by to být v době před nebo během války mezi Japonskem a Amerikou,potom by byla pěkně napjatá atmosféra,mohly by být spory a bitky před domy,Assassini by nebyli tak známí tak by lidé okamžitě neřvali "Assassino!" ale spíš něco o vrahovi,Samurajské obleky,různé meče od klasických mečů až po různé druhy katan a wakizashi,Skupinky Amerických vojáků a jejich stanové tábory.Šel by podle mě vymyslet i dost zajímavý příběh.Prostě já jsem PRO JAPONSKO.
-
-
Z prostredia Japonska by som si vedel predstaviť niečo z polovice 19. storočia o páde Tokugawu a nástupe éry Meiji. Kto pozná Kenshina (hlavne 4-dielnu videosériu) vie, žeby to bolo perfektné prostredie pre prípadný ďalší diel.
-
-
-
urcite japonsko...klidne by to mohl byt evropan co tam ztroskota nebo tak neco, at se ukaze proti samurajum a ninjum
-
-
a co by to mělo spol. s Hašašínama? to by mě fakt zajímalo, Japonsko je úplně mimo...to patří do Shoguna
-
-
O Japonsku asi víš prd.. tam se křesťani taky snažili působit .. takže dost by se to tam hodilo ..a za Ninju by mě to docela bavilo.
-
-