Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
no ježiši... když chceme zabít hru,tak ji nacpeme americkým patriotismem. sakra, vždyť USA (a všechno co se kolem této země točí) není vůbec zajimavá země, natož kultura..
-
Ja tuhle herni serii neznam, koupil jsem ve sleve akorat AC2, ale jeste jsem to poradne nehral a ani me to moc nelaka. Ale obrazky z tohodle se mi libi a prijde mi to daleko lakavejsi.
-
Zalez...
-
Nápodobně.... *10*
-
Aha za to ty tady chrlíš jeden smysluplnější příspěvek za druhým :D Nedokážu jak můžeš soudit hru z které si viděl jenom obal :D
-
Chcípni, dík. *6*
-
však age of empires je proti AC encyklopedií historie. AC je sci-fi série, nevidím v tom problém, jen v tom tu historii nehledat:)
-
Přesně tak, ať to raději zruší a sérii nechají tak jak je.
-
Vznikne z toho akorát slátanina a blbost. Od AC2 který je vrcholem této série to jde s každým dalším dílem jen do kopru a toto bude jen potvrzení tohoto trendu. Ať tuto sérii radeji nechají už v klidu nebo do doprasí ještě mnohem víc... *11*
-
Hmm humus. Jestli je pravda, že to bude v tomto období tak pro mě tato série skončila a už mě nezajímá... *13* *10* *9*
-
Meleš akorát kraviny...
-
Design se asi měnit už nebude, všechny postavy u všech AC vypadaly vždy stejně, jako na artworkách. Ad rozlehlost měst - druhé největší město v koloniích, Boston, měl jen cca 15 000 obyvatel, naproti tomu měl v té době Londýn cca 700 000 obyvatel. Pokud tedy bude mít některé město v AC3 rozlehlost, jako města v AC2+ (Benátky přes 50 000, Istanbul přes 200 000), tak to bude docela fail. A americký patos se už docela rýsuje u AC3 plakátů a artworků (k vidění na eurogameru). Bon Appetit. *4*
-
Hmm, tak tahle doba mě fakt nezaujala, ale hold budu jim muset věřit. Zatím mě starší díly nezklamaly, tak proč tomuhle nedat šanci? :-)
-
Kluci *1* to ale byla jenom taková spekulace...předmětem mého příspěvku bylo že např. starověký Egypt by byl zajímavější téma pro AC....respektive ne tak protěžované, neokoukané....k těm pyramidám...jasně že po nich asi nešlo lozit ale Ezio ae taky vyšplhal během minuty na největší věž v Benátkách....krom toho by se dalo ty pyramidy aspoň prozkoumávat stejně jako různé chrámy atd.....
-
Historické zasazení není úplně špatné a pokud tvůrci vymyslí zajímavý příběh - což je celkem jistota, změní design hlavní postavy, přeci jen indián s kápí vypadá dost blbě, zachovají parkour a rozlehlost měst a hlavně vyhnout se nenáviděnému americkému patosu, tak může vzniknout opravdu skvělá hra. Držím palce *1* *1*
-
A hlavně, proč by se na ně lezlo, že jo? *3*
-
obávám se, že po pyramidách se tenkrát zas a tak dobře šplhat nedalo, protože byly pokryté deskami, takže žádné kostičky, maximálně by šlo klouzat dolů...
-
Tady se zas americké revoluce musím zastat, z hlediska historie je to rozhodně zajímavější, než, co předvedl AC:Revelations, který si příběh o byzantském spiknutí musel v podstatě celý vymyslet. Přitom skutečně zajímavé události v Istanbulu byly buď před tím (dobytí města Osmany) nebo potom (Sulejmanovo tažení do střední Evropy, bitva u Moháče a obležení Vídně). Ve válce za nezávislost (i když mi to k systému AC taky moc neštymuje) se tvůrci můžou chytit nějaké skutečné dějinné události.
-
Koukám že je to tu zase samej inteligent :D jak někdo může říct že tahle hra upadá ? To fakt nechápu !!!!! Zatím víme POUZE téma a polovička lidí už ví jaká ta hra bude :D Mě se americký boj za nezávislot nezdá až tak jako špatný nápad ! I když třeba Napoleonské války v evropě by také nemuseli být uplně nejhorší.
-
Asásinský kostým je nejenže nepraktický (ve skutečnosti by spíš měl vypadat, jako oděv japonských ninjů, který by byl pro tichý pohyb a lezení po stěnách vhodnější), ale také je hrozně nápadný (vždycky když se hlavní postava měla skrýt mezi skupinou lidí, tak jsem se musel smát, že chlapák v divné kápi a po zuby ozbrojen se dokáže skrýt v hloučku kurtizán). *1*