Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
Já bych to napsal taky.Posunování článku se mne nelíbí.Novinky maji chodit zasebou jak mají.
-
já se registroval dávno před mým narozením už
-
Taky jsem tajně doufal ve velkou francouzskou revoluci, Robespierre jako templář, to by bylo hodně zajímavé :( škoda.
-
Ja taky tak
-
Registrace: 1.1.1970 jak si se dokázal zaregistrovat 14let před vznikem internetu? *15*
-
Asi tak Jendo, sem zvědav jak se s tím poperou a nemám z toho dobrý pocit jako fanoušek téhle série, témat by se určitě dalo najít zajímavých dost ale už zde asi nebude požitek z velkých měst a výšek v nich, ta francouzská revoluce a assassin francouz by se mi zamlouvala nejspíš lépe jak již bylo řečeno ...
-
Second it. Asi budu mít principiální problém bojovat s "red coaty" a pomáhat americkým buranům. Stejně jako v Total War... *1*
-
Jako namet se mi libi ale jsem zvedavej jak se s tim poperou. hlavne s bojovim systemem a predevsim s pohybem ala freerun, protoze v roce cca 1776-1886 byla amreika plna kolonistickych mest ktere postradaly nejake vetsi budovi a katedraly. opravdu me to zajima jak to nakonec dopadne
-
s tim pocitej ze vetsina her je "vymyvani mozku" ale to my radi :)
-
Přesně toho se také bojím... docela bych uvítal, kdyby anglány nevykreslí jako záporáky a amíky jako klaďase... osobně bych raději bojoval v rudé uniformě proti vzbouřencům... *1*
-
Tak je to oficial obaly vypadaj luxusně.
http://assassin.herniweb.cz/images/photoalbum/edice_ac.jpg -
Nemluvím o logice, ale o atraktivitě. Plus tahat tam Svobodné zednáře už by dle mne bylo... už moc.
-
Však Britové = Američané :) nebo spíš Američané jsou směsice Evropanů
-
O Japonsku asi víš prd.. tam se křesťani taky snažili působit .. takže dost by se to tam hodilo ..a za Ninju by mě to docela bavilo.
-
Revelations je temer to same co brotherhood, akorat mas navic crafeni vybusnin a "takticke defense mise" kde bojujes o ctvrte mesta, mapa je snad jen mesto , mesto a zase mesto, obcas prejedes kanal lodi .. z mesta do mesta :D, v brotherhoodu byli aspon kousky volnejsi prirody. Aspon co jsem ho zatim hral sem zadnou prirodu nevidel ... Je pravda ze sem mu zatim taky moc nedal ... moc her :D ... rozehranejch .. Dark Souls, Skyrim, Minecraft, World of Warcraft, Soul Calibur 5 a este par se mi jich tma vali nedohranejch, tak sem se k tomu jeste nedokopal.
-
Mám neblahé tušení, že z Britů zase udělají arcilotry a pomahače templářů, zatímco kolonisté budou ti správní a ve všem ochotni pomáhat asásinům. Jako v AC:Revelations takhle pomyslně rozdělili Osmany na víceméně klaďase a Byzantince na záporáky. *1*
-
Hlavním líhništěm s. zednářů byl Londýn, takže podle téhle logiky by byla mnohem logičtější Anglie. A co si budeme povídat, zákulisní hry Templářů o ovládnutí světa by byly mnohem praktičtější v hlavním městě nejsilnější koloniální říše s první započatou průmyslovou revolucí, než na periferii někde v zapadákově.
-
Děkuju, bez tohoto komentáře bych nebyla schopná odejít do školy. Dalo mi to inspiraci.
-
To je tedy důvod... *1*
-
Ani dějiny každodennosti (nejnovější trend) neučí, že Benjamin Franklin skákal "eagle jump" do kupky sena. *15*