Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
Myslím si, že většina aspoň trochu vzdělaných lidí v evropě ví, co je to americká revoluce a co je to americká občanská válka. Ovšem to prostředí a doba mě taky moc nezaujalo. Tehdejší americká města byla v podstatě dost nezajímavá (vlastně jako dnes až na NYC) a okolní pole a lesy jsou přímo synonimem pro nudu.
-
Podle mě vybrali jedno z nejnudnějších témat celé historie.
-
Přijde mi to hodně zbytečné....historie USA je ohrané téma jako máloco, kdežto takový Egypt...řekněme v době největšího kulturního a ekonomického rozmachu by byl úplně jiné kafe....vždyť kolik filmů a her se v něm odehrává?Myslím že bychom je spočítaly na prstech jedné ruky....a přitom to bylo historicky zajímavé období....představte si šplhání po pyramidách, objevování hrobek faraonů.....nebo třeba plavbu po nilu.....Pardon ale vedle téhle původní spekulace vypadá Amerika jako špatný vtip...... *7*
-
Nooo popravdě kromě prvního dílu mi přišel divný vždy *15*
-
Trochu jsem doufal v nějakou návaznost na Assasins Creed: Ambers, taková Čína by nebyla k zahození, ale tak dám tomu stejně šanci. Je hezké, jak dokáží ten assasinský kostým upravit vždy podle aktuální doby, aby nevypadal divně.
-
no to jako bez*rdele .. v dobe Avengers se to tvari jako vysostne vzhlizejici tah
-
ja som tušil že by to malo skoncit v amerike. nie som toho nadsený ale je to logicke celý hlavny dej sa ma tocit okolo 2012 a mayov vysoky vyskit mimozemstanov stvarnených ako bohov ci vzssia rasa. ale vedel by som si to predstavit napriklad v nejakej strednej europe alebo v japonsku to by este len bola supa. ale ak to chcu fakt dat do tej ameriky tak budu musiet prekopat gameplay. take skakanie po sekvojách by mohlo byt paradne ale musi sa to dobre spracovat a toho sa obavam bo ubi je sice super ale ma sklony k repetitivnosti a boja sa pridavat nove prvky vid brotherhood a revelations, prince of persia 2009 ale hlavne i am legend ktory ani nevidaju krabicovo. koren je ale pre mna pribeh a kazdu noc sa modlim aby to nezmrvili ako v acIII tak aj v mass effect3. ide ale aj oto ze ked cakate na nejaku hru tak si vhlave dotvarate vlastne alternativy a ci sa to zhoduje s originalom ci nie stale je to zle. takze pointa je prekvapit a neurazit za kazdu cenu. a to sa nie vzdy podari vid.. far cry 2 v afrike. sry za pravopis nechcelo sa mi.
-
vubec nevis jak to bude vypadat a uz brecis?
-
Nevím proč dostavá Bruce Lee minuska za názor, že se američanům všude leze dopr..dele.
-
Bylo by to pěkný...ale nevím jak by tam zakomponovali skrytou čepel ... možná podobnou jako je teď v Mass Effect 3 ...
-
Jason Isaacs bude hlavní záporák...
-
Jasně... *7*
-
Warrior Within byl podle mě taky sice nejlepší, ale ani The Two Thrones nebyla špatná hra, spíše mi to přišlo stejné jako Sands of Time, který byl ještě před WW. Další princ už mě tolik nechytil, i když nebyl špatný, ale už tam nešlo vůbec o souboje a hlavní bylo jen skákání, které bylo zpracováno dobře. Ale holt radikální změna, která každému nesedla a taky se mi předchozí díly líbily více. Posledního prince už jsem nehrál.
EDIT!!!!!!!!!!!! Tenhle příspěvek měl být na Veskoslava. Holt překlep!!!!!!!!!!!!!!!EDIT -
Ooooh, vážně si myslíš, že po US epických obrázcích, kde je na pozadí americká vlajka a morduje rudokabátníka bude nějaká šance na kladný brity a záporáky kolonisty? :) Taky by se mi to líbilo, ale není šance, bohužel
-
Měli to dát do Starověkýho Egypta ..Assassin začíná stát za nic.
-
Bohužel, špatné téma už proto že nám evropanům nějaká americká revoluce nic neříká. Assassin patří do Evropy. At to prodávají jenom v USA co mi tady stím, už mě štve ta masová amerikalizace. Pomalu ale jistě stará dobrá Evropa mizí at se dívám kamkoli.
-
A vidíš u mě je to přesně naopak, takže příště nluv jen za sebe
-
Aneb vytřískejme další prachy ze série. Jo bude to upadat a upadat, jako kdysi slavná série Prince. Tam po skvělém díle Warior Within, co rozhodně nebyla dětská omalovánka přícházely horší a horší díly. V podobném duchu se nejspíš Ubisoft hodlá vydat i tady.....
-
Achjo všechny cesty vedou do pr*ele
-
tak jestli to bude nějaké pobíháni za divocha po lese a lezení na stromy tak mě to mine obloukem.......já taky doufal ve VFR ta se mi zdála nejpravděpodobnější ale tohle....no,uvidím po gameplay ukázkách ale prozatimní názor je EPIC FAIL *9*