Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš jsem zvědavý jak tu postavu pojmenují .... moc se mi nechce hrát za Bíleho bůvola nebo Ten co skákat po kůlna.
    • Tikov
      Skákal pro efekt jak ptáček do kupy hnoje?
    • Hairy_Ass
      Skákal přes oheň až si propálil mokasíny (vis Jára Cimrman...). *1*
    • ten co se nabodnul na týpí? *1*
  • Dovoli jsem si napsat v diskuzi jiné stránky, že mě s tou Amerikou už pěkně s.e.r.o.u a byl jsem zasypán mínusy. Nechápu proč to tam cpou. Rudolfinská Praha, Francouzská revoluce a další daleko zajímavější historické události, než přiblblá Amerika. Ale jak je vidět dětem by se ta Amerika líbila. Jsem zhnusen.
    • Máš recht Cecilko. Tak aspoň tady s Tebo někdo soucítí a dává PLUSy *3*
    • Pak by zase prskal zbytek světa, že se to odehrává v nějaké Praze *6*
    • kubi-wan
      Nó, Prahu bych si dal... to by byla ňamka.
    • tenced
      mluvis mi z duse draku.. takhle to dopada, kdyz v Americe udelaj anketu: ktera zeme by vam sedla nevic...
  • tenced
    Ja tem duvodum rozumim, to ale neznamena, ze se mi to libi. Uz mam vazne toho odkazovani na Ameriku dost po usi, chapu i ze vetsina vyvojarskych tymu jsou amici, ale nejvic nadseny jsem osobne z kazde evropske metropole a dostavam u svych oblibenych serii pravy opak (napr. splinter cell - Washington).. assassin u me vedl parkourem a prostredim.. Benatky byly zazitek nad zazitky.. ted mi to dulezite seberou.. sobecky rikam, ze to u me podelali :/
    • scy7hian
      Asi Te chapu, ale vycitat to zrovna serii AC je celkem mimo - prvni dil Asie, druhy Evropa (+ Asie), na rade je Amerika ?! Kdyz to teda rozdelime takhle :) ...
    • No tak samozřejmě, že kdyby se to odehrávalo třeba v Praze v době Rakouska-Uherska, tak bych taky zajásal. Ale jelikož většina amíku ani neví kde je Praha a ni by je nezajímala, tak prostě zvolili tentokrát tu americkou historii...
      • tenced
        to už je na petici!
        • V Praze???? Praha byla v době amrický revoluce táák hnusná
          • kde si vzal že v tý době byla hnusná? hnusná je tak možná teď, se všema těma čmoudama a feťákama a mcdonaldama :(
          • Ale stejně bych na ni radši hrál než čekat na konvoje v lese poblíž charlestownu *7*
  • smejki
    Docela by mě zajímalo, jestli by byl Assasin's Creed tak úspěšný bez toho badass ohozu hlavních hrdinů.
    • Malleth
      Spíš bych řekl rádoby badass ohozu. Je očividně designovanej aby působil jako strašně cool, ale podle mě je ten ohoz nejen úplně nesmyslnej, když v tom září borec na dálku, ale taky docela směšnej. Hlavně ta kapuca se zobákem je strašně dětinská.
      • smejki
        On už "badass" má v téhle souvislosti dost pejorativní nádech. Nechtěl jsem používat podobné formulace, ale souhlasím. Nicméně mi je buřt, jak moc tacticool to je, o tom není třeba debatovat.
    • Třeba kdyby běhal v trenkách?
      • Amylee.Anderson
        Ezio v trenkách..... :-O
      • smejki
        třeba kdyby měli v každé inkarnaci regionálně-dobový oblek. Mám dojem, že půl úspěchu téhle značky tvoří assasinovo dynamicky vlající pyžamo s kapucou do půl hlavy a typické držení těla.
        Nesnažím se hru shodit, samotného mě docela baví, ale fakt by mě to zajímalo.
        • Masa-san
          Je fakt , že mezi lidmi moc nenápadně nepůsobí *1*
          Když se nad tím racionálně zamyslím, tak bych čekal, že se přestrojí dle typu mise za civilistu/vojáka/apod.

Ale zase se to nedá brát tak vážně, přeci jen, je to tak trochu fantasie, když vezmeme v úvahu jablka z "Ráje" (a tím nemyslím rajčata), orlí zrak apod. *2*
  • za chvili z toho bude Assassins Creed: modern warfare
    • Ringwraith
      Až se to za pár let vyplní, tak si na tebe vzpomenu. *3*
      • aby to nebylo par mesicu misto par roku :)
  • Když už chtěli dobu posunout do 18./19. století tak se jen v Evropě najde x daleko atraktivnějších míst, než 13 kolonií v Americe. Třeba revoluční Paříž s postavami jako Danton, Robespierre, Ludvík XVI a další.... *7*
    • To záleží na chuti každého hráče, mě třeba zase tohle téma tolik nebere *3*
  • Radši bych viděl Francouzkou revoluci, ale tohle taky není špatný. Nakonec se ještě podíváme do roku 1914 abychom zjistily, že první světovou ve skutečnosti začaly templáři. *15*
    • Tak sestro.
  • tenced
    jsme z toho s Alešem oba Smutný :(
  • Amylee.Anderson
    Já bych chtěla tu viktoriánskou Anglii...:(
  • AkA_AnarKy
    Co lidem vadí tak moc na Americe? mě se to docela líbi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit