Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel, špatné téma už proto že nám evropanům nějaká americká revoluce nic neříká. Assassin patří do Evropy. At to prodávají jenom v USA co mi tady stím, už mě štve ta masová amerikalizace. Pomalu ale jistě stará dobrá Evropa mizí at se dívám kamkoli.
    • Myslím si, že většina aspoň trochu vzdělaných lidí v evropě ví, co je to americká revoluce a co je to americká občanská válka. Ovšem to prostředí a doba mě taky moc nezaujalo. Tehdejší americká města byla v podstatě dost nezajímavá (vlastně jako dnes až na NYC) a okolní pole a lesy jsou přímo synonimem pro nudu.
    • Jazz
      Jasně... *7*
    • CrocoRay
      Warrior Within byl podle mě taky sice nejlepší, ale ani The Two Thrones nebyla špatná hra, spíše mi to přišlo stejné jako Sands of Time, který byl ještě před WW. Další princ už mě tolik nechytil, i když nebyl špatný, ale už tam nešlo vůbec o souboje a hlavní bylo jen skákání, které bylo zpracováno dobře. Ale holt radikální změna, která každému nesedla a taky se mi předchozí díly líbily více. Posledního prince už jsem nehrál.

EDIT!!!!!!!!!!!! Tenhle příspěvek měl být na Veskoslava. Holt překlep!!!!!!!!!!!!!!!EDIT
  • DLC se bude odehávat ve WTC těsně před pádem *1*
  • kostasasa
    To se mi nelíbí. Do Severní Ameriky patří western,gangstři a epické sci-fi bitvy. Assassin´s mi tam moc nesedí.
    • to je kec, do Ameriky patřej všeci ti Templáři, Illumináti aspol. a tudíš tam patří i Hašašíni, co jim dou po krku *2*
  • Ja se tesim,az se AC presune do soucasnosti a zjistime,ze takovy Sam Fisher patri mezi assassiny
    • tenced
      no to jako bez*rdele .. v dobe Avengers se to tvari jako vysostne vzhlizejici tah
  • Houmer Simpson> USA,USA,USA.... *1*
  • Vypada to zajimave, ale ten klasickej assassinovskej habit s kapi mi do realii valky o nezavislost nejak nesedi. Proc ho nenasoukali do neceho praktictejsiho?
    • Ted koukam lip a vypada to, ze ma teda kalhoty a kazajku, ale ta kape proste vypada divne.
  • Shenkster
    Snad to nebude stejný jako Revelations...a Brotherhood...
  • A já myslela,že to bude v napůl budoucnosti....sem byla naivní
    • Shenkster
      Bylo by to pěkný...ale nevím jak by tam zakomponovali skrytou čepel ... možná podobnou jako je teď v Mass Effect 3 ...
  • Masa-san
    No jedna věc mi moc nesedí, Assassin creed byl vždy parkouru v zastavěných lokacích a pokud možno o nenápadném zabijéní v davu lidí. Kolik takových lokací se najde ve zmíněné době v Severní Americe ? *7*
    Nebude to snad o to tom běhat hodiny po lese/pláních a po té najít nějaký ten srub či dokonce městečko s pár dřevěnými kulisovitými baráčky, s šerifem a 20 osadníky ? *1*
    • ZvacA
      Tohle je spíše záležitost západní části států, východní pobřeží a někde i jih se už určitě mohl v 60. letech 19. století pyšnit slušnou městskou aglomerací.

Oprava: Takže se omlouvám, špekuluje se o válce za nezávislost ( tendence z jiné diskuse a webu a nadpis jsem poněkud přehlídnul :D ),. Každopádně, v takovém případě vracím všechno zpět a i souhlasím, v té době to zase tak vystavěný nebylo. :)
  • a co na tohle Evropa? ....zvedne se vule nevole!.. uz jsem videl artwork.. nezda se mi to proboha !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit