Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja som tušil že by to malo skoncit v amerike. nie som toho nadsený ale je to logicke celý hlavny dej sa ma tocit okolo 2012 a mayov vysoky vyskit mimozemstanov stvarnených ako bohov ci vzssia rasa. ale vedel by som si to predstavit napriklad v nejakej strednej europe alebo v japonsku to by este len bola supa. ale ak to chcu fakt dat do tej ameriky tak budu musiet prekopat gameplay. take skakanie po sekvojách by mohlo byt paradne ale musi sa to dobre spracovat a toho sa obavam bo ubi je sice super ale ma sklony k repetitivnosti a boja sa pridavat nove prvky vid brotherhood a revelations, prince of persia 2009 ale hlavne i am legend ktory ani nevidaju krabicovo. koren je ale pre mna pribeh a kazdu noc sa modlim aby to nezmrvili ako v acIII tak aj v mass effect3. ide ale aj oto ze ked cakate na nejaku hru tak si vhlave dotvarate vlastne alternativy a ci sa to zhoduje s originalom ci nie stale je to zle. takze pointa je prekvapit a neurazit za kazdu cenu. a to sa nie vzdy podari vid.. far cry 2 v afrike. sry za pravopis nechcelo sa mi.
  • DarkHawk
    Tak screen je opravdu povedený. Co to má na zádech? kopí? a šípy? Já bych mu tam dal mušketu zkříženou z lukem. A zaskáčete si i tak... Nikdo neříká, že nový Assassins bude vraždit v prvních liniích v bitevní vřavě, ale kdyby měl takové komba jako ze Soul Calibru, tak by se mi to líbilo :) .. Nicmeně v prvním díle taky zuřila válka mezi Richardem a Saladiem a Altair se toho vůbec nezůčastnoval. Bude se to odehrávat jenom za Americké reovoluce a nikdo nepotvrdil, že Asassins povede USA do boje.
  • Nevím co jsem furt pletete jak indián vraždí brity. Maximálně tak americký kolonista nebo francouz. Je to trapárna.
  • DarkHawk
    Tak podle toho updatu to je luk. Mě to připadalo na první pohled jako kopí:) A kdyby ho měl, tak by ho aspon mohl házet, ale muselo by to být zpracováno trochu realističtěji, že ho třeba vyhodíš a někde zase najdeš další. Ne třeba jako v Reckoningu kde vytahuješ štít z kapsy:) ale to je jiný titul a pořádna rubačka, takže tam to je ok. Prostě jak sem říkal ten screen by dal ještě vyplepšit zkřížením muškety z lukem. Střílíš z luku najednou dojdou šípy , tak začneš rozdávat headsoty střelnou zbrani. A v záloze nebo na blízku ještě skrytou čepel, pistoli, tomahawk a další zbraně.
  • Mě se ten nápad celkem zamlouvá , Nemusíte to hned hejtovat , Kdyz nevite jak hra jeste dopadne *8*
  • Hmm, tak tahle doba mě fakt nezaujala, ale hold budu jim muset věřit. Zatím mě starší díly nezklamaly, tak proč tomuhle nedat šanci? :-)
  • Podle mě jde autorům hlavně o nastínění historie, vždyť který obyčejný americký puberťák ví o nějakých Medicejských a vůbec, kde leží nějaké Toskánsko? Podle mě je tohle správný směr, protože assassíni jsou tam, kde jsou templáři A !!! Přestaňte lidi proboha do toho zatahovat Altaira a Ezia, jejich příběhy skončily a to tak, že velkolepě a naprosto vyjasněně, já v tom nevidím žádné nezodpovězené otázky a co se týče Desmonda ... AC3 má končit událostmi roku 2012 a podle informací, které mám, má být tohle už poslední díl - pokud bude něco jako AC:B AC:R = AC2 a přidají nám k tomu další hry .... no jim to sype a já se alespoň na nějakou dobu zabavím. Amerika mi nevadí a jak znám AC nebue to nuda ani tam!

A to, že to mělo končit AC3 je pravda a mnozí z vás si neuvědomují že AC:Brotherhood není AC3!!!!
  • Myslim že je to pravé. Takove "artworky" by jen tam nekdo neudělal. A dokonce jsou na netu uz i další.

Nehlede na to že na ameriku ukazují i udalosti z předchozích dílu. viz. pozice gps souradnic.

Nebude zajimave pomahat Washingtonovi stát se prezidentem? Nebo byt u tvoření americké ustavy? Myslim že je hodně zajimavych temat. A že nebudou megalomanské budovy bych dokazal oželet.

Ale zase rikat ze tam zadne takove budovy nebyli je omyl. viz.
    http://upload.wikim edia.org/wikipedia/commons/3/38/Federal_Hall%2C_N.Y._1789_pp msca.15703.jpg

A jeste myslim ze se bude hlavne hodne cestovat Boston, Filadelfie az New York....
    • budovy samozrejme ano, ale netvorili velke kompexni celky jako jsme meli moznost videt v predchozich dilech (si predstav, ze by si mel hrat Assassina nekde v Ricanech u Prahy) .. pokud prekopou herni principy serie tak proc ne .. zajimavych tajemne konspiracnich udalosti se da v tomto obdobi vymyslet dost .. korat proste ten parkour po strechach byl snad klicovym prvkem serie (priznavam, ze jsem hral pouze 1 a 2 tak dalsi jsou treba jine) , tak nevim jak by to vyresili
      • Tak ano uz to nebude takové jako Florencie ale tak změna je život. Ten kdo si chce hopsat po střechach ma k dispozici 4 dily. Nadruhou stranu města nebudou třeba přesnou kopii a budou vytvořena tak aby se hopsat dalo.

zde je pohled na jedno mesto z dalky: http://www.history-map.com/picture/003/pictures/Pennsylvania-Mifflintown.jpg

Myslim ze vyhopsat se tam muze kazdy. Myslim ze nejde o ohopsani ale o ty panoramatické pohledy. Ale tak hold bude to asi vice akčnější.
        • Ale to je predsa obrázok z roku 1895 teda 120 rokov po revolúcii
        • Joha
          AC bez free run je ako Mojsej bez vodky...
  • Musím sa pokorne priznať že niesom odborník na Americké dejiny ale nieje náhodou predstava väčšiny tu prítomných diskutujúcich o Amerike počas vojny o nezávislosť ako o neobývanej pustine s pár srubmi a teepečkami trochu mylná ? Napr. v takom Bostone alebo vo Philadelphii by sa predsa dalo poskakovať celkom slušne , akurát by sme skákali po o pár storočí mladších stavbách , hoci tá architektúra je trochu prostšia . A za tou zmenou kontinentu by som nevidel len tú Americkú nenažranosť sebou samími . Mali sme Aziu , Europu a Afriku si moc neviem predstaviť ako prostredie pre AC. ( Sry. ale staroveký Egypt už fakt nie ) aspom sa zase pozrieme do trochu neobpozeraného prostredia . Len škoda že tvorcovia nepristúpili ku kompromisu a neposkytli v rámci jednej hri viac príbehov z rôznych prostredí , to by sme sa možno dočkali i toho revolúčneho Ruska *4*
    • rusko bylo v komiksu o soucasnym vudci templaru
      • Tak si predstav východ dnešního usa nebyl
        kanada byla britu
        střed byl francie
        jih španelska
        takze vychodni pobrezi britu, ale populace nic moc ty mesta cahrles town, philadelphia, boston byli pomerne malý
        a pak videl jsi nekdy pensylvanii? takové lesy v anglickém stylu dřive byli téměř vsude občas nejaká vesnice ale.....
        Možná nekdo dplni tu populaci ale myslim ze v občanský valce to bylo 40 milionu a pred 70 lety jeste na mensim uzemí vic nez 15 rozhodne ne
        • nasel jsem to 2,5 milionu lidi tam žilo
  • přelom 19. a 20. nebo 1. polovina 20. století, nějaké tanky a bombardéry byly už v AC: B :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit