Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Tak je to oficial obaly vypadaj luxusně.
    http://assassin.herniweb.cz/images/photoalbum/edice_ac.jpg
  • AC mě kolikrát zachránil při zemáku - Amerika? Boj za nezávislost? meč, luk, tomahawk... je mi jasný, že se najde nějakej zlepšovák aby ládovací mušketa střílela jako automat.xD wigwamy - těch rovných střech tam moc není.xDD
  • Tak tohle téma není v mainstreamových hrách ještě úplně probádané, takže by to určitě mohlo být zajímavé. A pro Američany to je navíc téma nejvyšší důležitosti, takže už jen kvůli nim by si tu hru nedovolili odfláknout. Určitě by mi to nevadilo, zní to dost lákavě *4*
  • tak dobrych her z tohodle prostredi moc neni.. napada me akorat empire total war.. jsem pro zmenu aspon si zahraju neco novyho ..neni proc delat predcasny zavery kdyz mame jen jeden obrazek ;) ale osobne bych si rad zahral assassina treba ve starovekym rime :)
  • Naopak mi tohle přijde jako tématicky nejlepší možnost, se kterou se můžou Evropané ztotožnit. Carské Rusko nebo starou Čínu málokdo zná, ale patriota viděli všichni. I když uznávám, že jsem zvědavý, jak si poradí s lezením, pro které nejsou sruby a týpý úplně ideální..
    • A vidíš u mě je to přesně naopak, takže příště nluv jen za sebe
  • Měli to dát do Starověkýho Egypta ..Assassin začíná stát za nic.
  • Néé jen né další historický paskvil. Už vidím Benjamina Franklina skákat "eagle jump". Separatisté hašašíni, loyalisté templáři. Jiří III. jako ďábelská hlava templářského řádu, nééé.
    • AC - noční můra každého historika. Až ve hře skutečně naleznete prvky o kterých hovořím, vzpomeňte si na mě ;)
      • ale kdeže ... pokud ovšem berete za dějiny vyloženě dějiny politické, tak pak možná... pokud ale vím, tak ten koncept už snad i naše historiografie překonala a jede spíš cestou "LeGoff"skou popř. "Ginzburg"ovskou *4*
        • Hairy_Ass
          Ani dějiny každodennosti (nejnovější trend) neučí, že Benjamin Franklin skákal "eagle jump" do kupky sena. *15*
          • však age of empires je proti AC encyklopedií historie. AC je sci-fi série, nevidím v tom problém, jen v tom tu historii nehledat:)
      • To ti věřim xD ono to ale neni nic moc ani ve filmech a mnohdy ani ve školách, ta historická přesnost tak nějak :)
        • jiank s těma templářema si pobavil :) ty byli chudáci taky zneužitý úplně všude :)
  • Danieledl
    Amerika je celkem zajímavý nápad, ale zajímalo by mě, jak se z Evropy dostal jeho rod do Ameriky. Jestli se tam nějak časem dostali .. nevim.( Ještě jsem nehrál Revelations) Ale Desmondova praředci museli být snad po celé Zemi, teda jestli se tam, jak jsem zmiňoval, "nepřestěhovali". *4*
    • níže to někteří osvětlovali
      • Danieledl
        Jop, díky.
  • Tak já jsem klidne pro aby měl indiánské kořeny a mohl vraždit Brity .. na to se těším nejvíc ... a myslím si že Indáni jim máji co vracet když jim sebrali jejich půdu a ještě se kním chovali jak ke zvířatům ...
    • Hairy_Ass
      Britové byli de facto i ti "Američané" ve 13 koloniích, takže by indiáni měli mít pifku stejně tak i na ně (navíc ve válce za nezávislost stála většina indiánských kmenů spíše na straně Britů). *7*
      • Však Britové = Američané :) nebo spíš Američané jsou směsice Evropanů
  • Vážený autore, vzhledem k předcházejícím událostem v AC je naopak tato doba a prostředí jen a jen logická ... GW v zednářské zástěře Vám nic neevokuje? (např. http://www.trosch.org/bks/msnc/g-washington-mason-l.jpg) Ani v kontextu teorie, že zednáři jsou nástupnickou organizací templářů? *3*
    • ales.smutny
      Nemluvím o logice, ale o atraktivitě. Plus tahat tam Svobodné zednáře už by dle mne bylo... už moc.
    • Hairy_Ass
      Hlavním líhništěm s. zednářů byl Londýn, takže podle téhle logiky by byla mnohem logičtější Anglie. A co si budeme povídat, zákulisní hry Templářů o ovládnutí světa by byly mnohem praktičtější v hlavním městě nejsilnější koloniální říše s první započatou průmyslovou revolucí, než na periferii někde v zapadákově.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší