Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inovaci by to urcite chtelo...Brotherhood byl jeste obstojnej,novy prvky+multak.Revelation byl uz pouze recyklat v novem kabate...bohuzel me ani pribeh nedonutil hru dohrat protoze sem se pri hrani nudil.Bro+RE mela byt sikovne spojena jedna hra a bylo by to dokonaly ukonceni Eziovi kapitoly...ale zpatky k tematu,tezko asi soudit hru podle obalu(ci obrazku)ale kdyz to bude fungovat proc ne?zalezi jak se k tomu postavej a jak dokazou udelat novou,zazivnou hru navazujici na sve predchudce...me teda osobne by se libilo prostredi anglie/londyn kolem 17-18 stol
    • souhlasím s londýnem, 17-18 stol
  • calwin
    aby sa nakoniec nestalo že bude mať nejaké indiánske korene... omg to by išlo proti sebe...
  • Ellendway
    Vypadá to rozhodně zajímavě. Už se docela těším. Ale ještě před tím musím dohrát předešlé díly :D
  • Nevím proč dostavá Bruce Lee minuska za názor, že se američanům všude leze dopr..dele.
  • no dopr... Tak já se nakonec ještě začnu omlouvat chlapům z Bioware. Sice mě se.ou s těma jejich dlc blbinama, ale aspoň uměj rozdělanou práci dotáhnout do konce. Mass Effect 3 je opravdu konec základní trilogie, všechny otázky z předchozích dílů budou zodpovězeny, a s dalšími spinoffy ať už si vyváděj co chtěj.
    Zato Ubisofti nám už od prvního dílu AC vnutili Desmonda, vzpomínky a Animus ... a když už ve mě teda vzbudili zvědavost, jak Desmond využije toho, co se v Animu dozvěděl a naučil k tomu, aby zlikvidoval Warrena a jeho templáře v přítomnosti ... a pořád nám budou předhazovat nějaký spinoffy a kdesi cosi. Měl být Assassin 1, 2, 3 a hotovo, spinoffy si nechat až na potom. A nebo nám nevnucovat Desmonda, a pojmout to rovnou jako čistokrevně historickou sérii bez větších vazeb mezi jednotlivými díly. Bohužel, ubisofti zjistili, že tahle značka sype, a tak se zakončení Desmondova příběhu nedočkáme. Nevim, jestli si AC3 mám vůbec kupovat. Válka o nezávislost jde mimo mě a ani nevidím souvislost s Altairem a Eziem a vůbec Desmondovou pokrevní linií...

Sakra, to jsem se zas rozčulil. *16* *1*
  • Tak to by mi nevadilo ,myslím že je to zajímavé *5*
  • BoB.2
    Proč ne.
  • Já osobně bych uvítal kdyby se příběh Ac III odehrával ve Starém Egyptě,tam je architektura zajímavá a náplň hry by tam byla dobrá.Kdyby přeci jen měla být náplň hry o vzniku USA moc by mě to teda nenadchlo,ani si to nedokážu moc představit... *3*
    • A hlavně by to byl dost velký skok zpět, myšleno tak, že předchozí díly se vždy odehrávaly směrem dopředu, nikoli dozadu.
    • Hairy_Ass
      Obávám se, že ve starém Egyptě by to s městskou zástavbou bylo podobně na štíru jako v Americe v koloniálním období (pár městských osídlení tu bylo, ale většina populace žila na vesnicích a samotách - v Egyptě by navíc, kromě chrámů nebyla žádná tak členitá stavba, jako v dosavadních AC dílech). Snad jenom Alexandrie v době vlády Ptolemájovců, by stála opravdu za to. *3*
  • no to si moc po strechach nezaskaceme :)
    • Svete div se, ale stechy v americe maji dodnes. :D
      • Core
        Jasně, tak v období téhle války si můžeš převážně zaskákat ze smrku na kůlnu se dřívím a následně do kupky hnoje. Nebo snad indián v ulicích Bostonu? Zní to blbě jenom mě?
      • tak si checkni jak cca vypadali vetsi mesta v USA nekdy kolem 1780 :) .. nehlede na to co by v nich delal indian ..
        • Boston 1775 http://www.historyplace.com/unitedstates/revolution/revgfx/dec-fanl.jpg
          • no presne .. a ted si najdi fotku, ktera ti to mesto zobrazuje z vetsi dalky ;) ono by te tech "10" vetsich budov, zbytek drevenych mensich a pak bezet 10 km k vedlesi farme po case nejspis nudilo ... nehlede na to co by tam delal indian :)
          • Core
            Nebo také: http://www.historyplace.com/unitedstates/revolution/revgfx/oxen.jpg
    • Core
      Zpátky na stromy s křesadlovou bambitkou... *12*
  • Nehrál sem ani jeden díl AC a tenhle jistě nebude vyjímkou. *7*
    • Ja taky tak
    • Amylee.Anderson
      Děkuju, bez tohoto komentáře bych nebyla schopná odejít do školy. Dalo mi to inspiraci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší