Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
Podle mě vybrali jedno z nejnudnějších témat celé historie.
-
-
Přesně tak, ať to raději zruší a sérii nechají tak jak je.
-
Tady se zas americké revoluce musím zastat, z hlediska historie je to rozhodně zajímavější, než, co předvedl AC:Revelations, který si příběh o byzantském spiknutí musel v podstatě celý vymyslet. Přitom skutečně zajímavé události v Istanbulu byly buď před tím (dobytí města Osmany) nebo potom (Sulejmanovo tažení do střední Evropy, bitva u Moháče a obležení Vídně). Ve válce za nezávislost (i když mi to k systému AC taky moc neštymuje) se tvůrci můžou chytit nějaké skutečné dějinné události.
-
-
Jako namet se mi libi ale jsem zvedavej jak se s tim poperou. hlavne s bojovim systemem a predevsim s pohybem ala freerun, protoze v roce cca 1776-1886 byla amreika plna kolonistickych mest ktere postradaly nejake vetsi budovi a katedraly. opravdu me to zajima jak to nakonec dopadne
-
Slovy Cedrica Danielse z The Wire: "This... is BULLSHIT!" (viz. 8:06 - http://www.youtube.com/watch?v=-Sgj78QG9Bg)
-
urcite japonsko...klidne by to mohl byt evropan co tam ztroskota nebo tak neco, at se ukaze proti samurajum a ninjum
-
-
a co by to mělo spol. s Hašašínama? to by mě fakt zajímalo, Japonsko je úplně mimo...to patří do Shoguna
-
-
O Japonsku asi víš prd.. tam se křesťani taky snažili působit .. takže dost by se to tam hodilo ..a za Ninju by mě to docela bavilo.
-
-
-
indian assasin menom medvedí pazur, alebo jastrabie pierko :D uz zacina cely asasin trapošit, ja chcem plnohodnotnu hru a ne kazdy rok novu somarinu, sice s dobrym pribehom a hratelnostou ale to je jedine
-
-
přesně tak myslím si že je bez šance udělat kvalitní hru za rok ......na dobrou hru si má člověk počkat ( ne jako DNF a třeba jako na half-life :D)
-
-
ale ubisoft su experti, maju kazdy mesiac novu hru doslovne skoro, setko je od nich , preto robia dobre hry ale narychlo preto su vzdy nedomyslene a nevyvazene, rovnako far cry 2 bola super hra nebyt sprostostí , a far cry 3 ani nehovorim, ine studio vyda hru raz rocne, oni kazdy mesiac :D si myslia ze vyhraju cenu studio roka ale pritom to boli bethesda, a tento rok to bude bez vynimky bioware , ktory bude bojovat s maxom paynom 3 :) a rockstar :)
-
-
Bioware si nemyslím. Ti si to celkem pokazili originem (aspoň u mne). Max Payn 3 ? Mě prostě připadá že to už není MAX PAYN který býval ..... s ponurou a chladnou atmosférou. Jako hra sama o sobě to může být dobrá, ale Payn to není.
-
-
Oprava : ne BIOWARE .... ale EA .... ale hry od Bioware jsou povětšinou ORIGIN ONLY .
-
-
-
trojka už je ve vývoji roky 3 ;-)
-
-
-
Asi tak Jendo, sem zvědav jak se s tím poperou a nemám z toho dobrý pocit jako fanoušek téhle série, témat by se určitě dalo najít zajímavých dost ale už zde asi nebude požitek z velkých měst a výšek v nich, ta francouzská revoluce a assassin francouz by se mi zamlouvala nejspíš lépe jak již bylo řečeno ...
-
-
Taky jsem tajně doufal ve velkou francouzskou revoluci, Robespierre jako templář, to by bylo hodně zajímavé :( škoda.
-
Registrace: 1.1.1970 jak si se dokázal zaregistrovat 14let před vznikem internetu? *15*
-
-
já se registroval dávno před mým narozením už
-
-
-
Mě se to dost líbí..revelations(nebo jak se to píše) *1* mě téměř nebavil, a poslední 3 AC díly sou si dost podobný, takže aspoň ňáká inovace(možná)..pokud to zvládnou, tak to může být pecka *14*
-
Pane bože... doufam že to je nějakej planej poplach.. Tohle je snad nejhorší téma co mě napadá *9* .. dějiny nějaký zasiflený Ameriky jsou to poslední co mě zajímá a to mam jinak historii hodně rád.. *10*
-
Zajímavý by byl starověký Egypt. Ale to by muselo jít logicky o prequel současné série :)
-
-
Jojo. A ono by asi navic nebylo az tak po cem skakat...
Ale hezke by to bylo.
-
-
Achjo všechny cesty vedou do pr*ele