Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Aneb vytřískejme další prachy ze série. Jo bude to upadat a upadat, jako kdysi slavná série Prince. Tam po skvělém díle Warior Within, co rozhodně nebyla dětská omalovánka přícházely horší a horší díly. V podobném duchu se nejspíš Ubisoft hodlá vydat i tady.....
  • Někdy (a podle mě i v tomto případě) by se měli vývojáři držet raději osvědčených postupů, prostředí a stylu hry.
    • no u revealtions si všichni stěžovali že už jeto moc stejnatý a tady by mohla být menší změna gameplay - třeba stealth v lese s lukem by byl super
      • vsichni urcite ne :) me se to libilo, az na to braneni uzemi, ktere jsem nastesti zazil jen 3x
  • Jazz
    Jupí, Amerika.
  • revelations sem zatim nemel cas si zahrat, ale rim v brotherhood me prisel oproti mestum ve druhem dilu, takovy nijaky cose tyka akrobatickeho vyziti :D o to vice se tesim na istambul :) a mena na treti dil :D vlajka a 13 hvezd hovori za vse :) na druhou stranu mesta ke konci 18 stoleti nebyla zase takova malinka. staci zagooglovat a podivat se. me spis nejde do halvy indian a assassin a jak se k tomu vubec dostal. nejsem zrovna odbornik na historii, ale moc neverim, ze se v te dobe mohli indiani jen tak prochazet po americkych mestech
  • Nevím no... Assasins Creed je zajímavá značka, jedničku jsem dohrál... bylo to něco nového, z dvojky jsem byl úplně nadšený, bavilo mě to každým coulem.
    Ale pak přišla doba temna, Brotherhood jsem nedávno koupil v jedná nabídce, a dostal jsem se asi za půlku hry.. Zezačátku dobré, ale pak už mě nic nevedlo k tomu, abych hrál hru. Nevím proč, ale nebaví mě. Co Revelations? Je lepší jak brotherhood, že bych to zkousl jen kvli příběhu abych byl v dění hry a věděl co se v REVE. děje.

Jinak k AC3: vždycky jsem si chtěl zahrát za indiána co běhá po lese s lukem... Ono vlastně jsem si už zahrál v dobře zpracovaném Call of Juarez (další díly stály za starou bačkoru).
    Nevím jak vy, ale všimli jste si, že jak Altair, tak i Ezio neuměli líst po stromech? Ale skákat 10metrů z budovy na budovu ano... Snad to tejten rudý bratr bude umět :-D
    A pokuď nebudeme hrát za indiána, tak co... Snad se někdy dočkáme že náš chlapec, vyleze i na něco jinýho než na budovu ( zrovna mě napadlo, že ani jeden neuměl líst po mřížích - což zvládnu i já :-D)
    • Revelations je temer to same co brotherhood, akorat mas navic crafeni vybusnin a "takticke defense mise" kde bojujes o ctvrte mesta, mapa je snad jen mesto , mesto a zase mesto, obcas prejedes kanal lodi .. z mesta do mesta :D, v brotherhoodu byli aspon kousky volnejsi prirody. Aspon co jsem ho zatim hral sem zadnou prirodu nevidel ... Je pravda ze sem mu zatim taky moc nedal ... moc her :D ... rozehranejch .. Dark Souls, Skyrim, Minecraft, World of Warcraft, Soul Calibur 5 a este par se mi jich tma vali nedohranejch, tak sem se k tomu jeste nedokopal.
  • Ringwraith
    Možná to někoho z vás překvapí, ale já bych Japonsko nechtěl. Přijde mi z asijských zemí nejprofláklejší a her za ninju už je tu dost. A být AC v Japonsku, tak je to určitě za ninju.

Bral bych spíš starou Čínu nebo Koreu.

Ale americká občanská válka taky není herně probádané téma, takže mi nevadí.
    • Empire total war :D a strategie obecně
      jestli myslis neco akcnejsiho tak díla z tý doby žadný neznám
      Nejbliž o čem vim je cal of juarez
      • pasáž v darkest of days :))
  • no ježiši... když chceme zabít hru,tak ji nacpeme americkým patriotismem. sakra, vždyť USA (a všechno co se kolem této země točí) není vůbec zajimavá země, natož kultura..
  • Super takže krásné oblečení z dob renezance vystřídá jakási bíla kamizola, orlí péra, vysunovací tomahavky a kalhoty do zvonu už se nemůžu dočkat...
  • sidi
    big fail... pokial tam nedaju partizansky styl boja ( pasce, skakanie zo stromov a podobne veci ) tak to bude dost o nicom ... Architektura 0 bodov ... jedine co tam moze byt pekne je priroda ale tak pravdu povediac aspon ja mam AC seriu spojenu s uzasnymi stavbami a nie prirodou. Pribehovo to bude asi skor slabsie ako ostatne diely ( pre Evropanov kedze prihlupli amici ktori "miluju" svoju vlast budu tuto hru po dejovej stranke aj tak vychcalovat do nebies). Jedine v co dufam ze tento koncept opustia skor ako predosle a nebudeme musiet hrat v tomto obdobi dalsie 3 hry lebo to by uz zabili tuto hru uplne (aspon z mojho hladiska urcite )
    • no jelikož desmondův příběh má spojitost s datem 21.12.2012 tak o tom pochybuji že budou 3 díly z období valky o nezavislost
  • Ja tuhle herni serii neznam, koupil jsem ve sleve akorat AC2, ale jeste jsem to poradne nehral a ani me to moc nelaka. Ale obrazky z tohodle se mi libi a prijde mi to daleko lakavejsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit