Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu jsem doufal v nějakou návaznost na Assasins Creed: Ambers, taková Čína by nebyla k zahození, ale tak dám tomu stejně šanci. Je hezké, jak dokáží ten assasinský kostým upravit vždy podle aktuální doby, aby nevypadal divně.
    • Hairy_Ass
      Asásinský kostým je nejenže nepraktický (ve skutečnosti by spíš měl vypadat, jako oděv japonských ninjů, který by byl pro tichý pohyb a lezení po stěnách vhodnější), ale také je hrozně nápadný (vždycky když se hlavní postava měla skrýt mezi skupinou lidí, tak jsem se musel smát, že chlapák v divné kápi a po zuby ozbrojen se dokáže skrýt v hloučku kurtizán). *1*
    • Nooo popravdě kromě prvního dílu mi přišel divný vždy *15*
  • Tak to potěš koště, tato série jde čím dál více do kytek... *10* *10*
    • Neboj, kačenky a fackovací panáci jsou, opakovací křesadlovka bez nutnosti přebíjet už v taky sérii je, plamenomety a samopaly už taky. Hlouběji to snad klesnout nemůže.
  • zeLOL
    na jednu stranu sice chapem ze zmena prostredia a hlavne obdobia moze byt zaujimava a verim ze bude, ale nemozem si pomoct, ze ked budete utekat pred chlapikmi s kvermi a nie s mecami tak to uz strati klucovy prvok hry, ktory som (aspon ja osobne) mal rad. a za druhe, PRECO, PRECO ZAS AMERIKA , to uz vazne nie je co zaujimavejsie vymysliet ??
  • No prostě klasický Ubisoft. Vezmeme supr nápad, uděláme supr provedení a pak to celé posereme. Ono už v Revelations jsem mlátit hlavou do zdi, když se poslední žijící Palailogos hrdě nazýval "Byzantijským" templářem.
  • Já jsem si osobně myslel, že AC3 bude v současnosti. Ale nehrál jsem AC:revelations, takže nevím jak pokračuje příběh, ale takovej moderní assassin...mhmmhmhmm
  • proč tento článek přeskakuje na začátek o hodně zajimavější hry??to vás platí ubisoft??
    • ales.smutny
      Přesně tak. Jsme všichni zaplacení. Firmy nám už platí za to, abychom dali článek výš. A ze všech nejvíc nám zaplatili vývojáři Heroes and Generals...

...prostě jsem článek při updatu informace a obsahu posunul na danou dobu, kdy se nová informace objevila. Ale místo přemýšlení je pro vás jednoduší plivnout urážku a pomluvu, že?
      • Já bych to napsal taky.Posunování článku se mne nelíbí.Novinky maji chodit zasebou jak mají.
      • Ringwraith
        Co se týče mě, tak nevěřím tomu, že by se nějaká herní společnost obtěžovala vyloženě si platit herní weby tady v ČR.

Na Games sice vyšlo o některých hrách mnohem více článku než o některých jiných,... ale to bych dal na vrub prostě tomu, že redakce ví o čem chce většina čtenářů číst.
  • Hmm humus. Jestli je pravda, že to bude v tomto období tak pro mě tato série skončila a už mě nezajímá... *13* *10* *9*
  • Malleth
    Zasazení mi přijde zajímavý, ale co v tomu Ubisoftu hulej?
    V předchozích dílech byl Ezio vymóděnej jak na maškarní a teď tohle???
  • Na to se da napsat snad jen LOL :D
  • Přijde mi to hodně zbytečné....historie USA je ohrané téma jako máloco, kdežto takový Egypt...řekněme v době největšího kulturního a ekonomického rozmachu by byl úplně jiné kafe....vždyť kolik filmů a her se v něm odehrává?Myslím že bychom je spočítaly na prstech jedné ruky....a přitom to bylo historicky zajímavé období....představte si šplhání po pyramidách, objevování hrobek faraonů.....nebo třeba plavbu po nilu.....Pardon ale vedle téhle původní spekulace vypadá Amerika jako špatný vtip...... *7*
    • obávám se, že po pyramidách se tenkrát zas a tak dobře šplhat nedalo, protože byly pokryté deskami, takže žádné kostičky, maximálně by šlo klouzat dolů...
      • Hairy_Ass
        A hlavně, proč by se na ně lezlo, že jo? *3*
        • Kluci *1* to ale byla jenom taková spekulace...předmětem mého příspěvku bylo že např. starověký Egypt by byl zajímavější téma pro AC....respektive ne tak protěžované, neokoukané....k těm pyramidám...jasně že po nich asi nešlo lozit ale Ezio ae taky vyšplhal během minuty na největší věž v Benátkách....krom toho by se dalo ty pyramidy aspoň prozkoumávat stejně jako různé chrámy atd.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit