Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
jako fanda assassina fakt nemam zajem ... komplet idiocie a podlejzani ...atraktivita, exotika vsechno je pryc.. dekujeme... clanky na kotaku jako: amerika jo ! podle me je to pravej opak puvodni myslenky a behani po stromech je dalsi kvalitka... tohle zkazi den :(
-
:D predstava ze z krasnych benatek budu list nekde po stromech pul hodiny nez doplazim nekam do pidi vesnice, to zavani tarzanem na lijanach :D to by museli prijit s necim hodne novym a hodne dobrym. Kdyz by byl Egypt tak si myslim ze by byl moc podobnej Jeruzalemu, a chapu zeto stim asi uz nema mit nic spolecnyho ale kdyz v Embers mel Ezio ♥ cest s nejakou tu sikmookou slecnou tak jsem v hlouby dusi prahla podivat se do stare Ciny :)
Ten co spi s buvolem me nejak nebere :)
*2* -
Tož takovej Mass Effect s tomahawkem... Prostě novej Winetou nebo jak se jmenoval. *5*
-
-
Teď už jen aby člověk mohl hodit alespoň 20 tomahavků za sekundu a měl na luku noktovizor bude to ok
-
-
Jsem stejného názoru, jako tu již jednou padlo - tedy pro JAPONSKO. Myslím že by šlo určitě o zajímavé prostředí, ti samurajové, ninjové a šogúnové to by určitě nebylo špatné. I ta architektura by byla velmi zajímavá a krásná. Ale chápu že by to asi málokomu sedlo nebot japonsko je pro nás evropany a američany docela tajemná země a o její historii víme kulový.
-
-
Já miluju Japonsko a byl bych pro aby se to nacházelo právě tam.Podle mě by to byla i dost zajímavá změna která by mohla způsobit,že po té době nebude hra pořád stejná,jako poslední 3 díly (nevím jestli bych měl brotherhoodu a revelations říkat díly,spíš něco jako propracované poddíly).Mohlo by to být v době před nebo během války mezi Japonskem a Amerikou,potom by byla pěkně napjatá atmosféra,mohly by být spory a bitky před domy,Assassini by nebyli tak známí tak by lidé okamžitě neřvali "Assassino!" ale spíš něco o vrahovi,Samurajské obleky,různé meče od klasických mečů až po různé druhy katan a wakizashi,Skupinky Amerických vojáků a jejich stanové tábory.Šel by podle mě vymyslet i dost zajímavý příběh.Prostě já jsem PRO JAPONSKO.
-
-
Z prostredia Japonska by som si vedel predstaviť niečo z polovice 19. storočia o páde Tokugawu a nástupe éry Meiji. Kto pozná Kenshina (hlavne 4-dielnu videosériu) vie, žeby to bolo perfektné prostredie pre prípadný ďalší diel.
-
-
-
Na značke AC ma fascinuje jej potenciál. Hra vo svojom žánri vlastne nemá konkurenciu.
Každý hráč má svoju predstavu ideálnej doby a aj keď vačšine hráčov americká revolúcia moc po chuti nebude, hrať ju budú tak či tak, pre prípad že by sa nabudúce Desmond dostal do ich vytúženého obdobia. Dokonalé .... -
tak jestli to bude nějaké pobíháni za divocha po lese a lezení na stromy tak mě to mine obloukem.......já taky doufal ve VFR ta se mi zdála nejpravděpodobnější ale tohle....no,uvidím po gameplay ukázkách ale prozatimní názor je EPIC FAIL *9*
-
Jedine čo mi vadí je ta nelogickosť. Už len z čižiem a ich kresieb, a tmavšej pokožky je jasné, že to bude Indián? Nechápem ako sa teda dostal Eziov predok do línie indiánov. Jedine, že by to bol nejaký čo sa len u Indiánov narodil, čo pochybujem vzhladom na tú pokožku. Ale je možné, že sa ktosi vyspal s indiánkou alebo indiánom tak preto ale nepáči sa mi to. Ale zasa môže to byť zaujímavé ak prídu s niečím novým. Ale France by bola lepšia :)
-
-
mam dojem že v project legacy bylo že se eziúv potomek vydal s kolumbem na cestu na západ :-) takže to poloviční indián bez problému bejt může *9*
-
-
Ak to nejako vymyslia, tak mi to vadiť zas až tak nebude. Hlavne, že to bude oživené. No uvidíme podľa mňa boli indiáni dosť uzavretá spoločnosť...
-
-
ne uzavřená jako opatrná. Měli strach z bělochů to je pochopitelné, když víš co dělali, ale nemyslím si že by byli jako dnešní moderní společnost plná předsudků. Spíš mnohem delší dobu prověřovali než někomu důvěřovali.
-
-
-
No pokud vidím dobře tak zas tak snědej není a pokud se nemejlím tak italove také nejsou zrovna super bledí :-) . To že má na sobě mokasíny z něj ještě nedělá indiana. Pokud vím tak Assassini byli většinou na straně utlačovaných což by v tomhle případě mohli být z části indiáni a jelikož preferuji spíše spíše stealth akci (překvapivě jako indiáni) tak pochybuji že se naskládají do řad jak kuřata na porážku v gentelmanském souboji :-D . Nebylo zas tak velkou raritou, že se kdosi s bledou tváří začlenil mezi indiany.
-
-
Vsak ten Egypt, (a podobny dalsi predpoklady) byl uplne mimo uz proto, ze v ramci hlavniho pribehu by pretaceni casu nekam zpatky nedavalo vubec smysl.
No... kdyby jooo chteli, tak to asi nejak premotaj.
Docela by me zajimalo, nakolik ucelenou predstavu meli o cely trilogii uz behem vyvoje jednicky. -
Jen ať to nasypou na "starej šrot". Až přijde nová generace konzolí a hardwaru bude stověžatá matka měst a ostatní evropské metropole vypadat daleko líp.
-
nesouhlasím se zasazením do období a lokace, ale zase musím říct, že se to hodí do příběhu, vzhledem k tomu, že kolem svobodného zednáře Washingtona, vzniku USA a 'founding fathers' vůbec je plno konspirací. Příběh by určitě udělali zajímavý, jen mi opravdu přijde, že to nezapadá do celkového konceptu AC...