Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za nezívslost,za svobodu otrokům za pravdu a lásku :))))) . (pro ty kdo neví, ve válce sxj šlo o mocenský zájmy industriálního severu, otrokům se začala slibovat svoboda až když severu začalo týct do bod a potřebovali další vojáky)

Ale proč ne, her z tohole období je málo, když to zpracujou stejně pěkně jako Itálii:)
    • Na jednej strane mate pravdu na druhej strane hrubo zavádzate. Oslobodenie otrokov bolo hlavnou podmienkou industriálnych zaujmov severu. Za prvé by oslobodený otroci boli lacnou pracovnou silou v továrňach a za druhé juh nepotreboval stroje zo severu,keď mal kopu otrokov. Zrušenie otroctva bolo preto hlavnou témou prezidentskej kampane. Pravdu máte vtom,že to nebolo koli pomoci černochom,ale koli ekonomickým zaujmom,ale netreba stoho robiť konšpiráciu na každej lepšej strednej škole sa tieto veci učia.
      • máte pravdu, možná to ode mě vyznělo mírně "konspirativně" xD ale to jenom proto, že jsem dnes v mírně antimareické náladě :)
    • a pokud by se jednalo o válku za samostatnost proti britskému impériu, tak bych jenom přidal takovou zajímavost, G. Washnigton měl velkej sen a to stát se britskym důstojníkem, jenomže na něj hodili bobek:) že by USA byla plodem uražený pýchy?:)
  • Jason Isaacs bude hlavní záporák...
  • Myslim, ze HORSI namet vybrat nemohli. A to jsem se tak tesil na Egypt, prinejhorsim Japonsko...
  • Podle me jeden z nejlepsich nametu. Z toho, o cem se uvazovalo, bylo lepsi snad jen Rusko za VŘSR. A pak samozrejme stredoveka Praha :-) Egypt mě nikdy moc nebral, nevim proc. To uz spis starovekej Rim. Ale s americkou revoluci jsem spokojenej, uz jen proto, ze to urcite bude v Bostonu, a Boston Bruins, to je moje :-)
    • Hairy_Ass
      To je tedy důvod... *1*
  • Alex6565
    Historické zasazení není úplně špatné a pokud tvůrci vymyslí zajímavý příběh - což je celkem jistota, změní design hlavní postavy, přeci jen indián s kápí vypadá dost blbě, zachovají parkour a rozlehlost měst a hlavně vyhnout se nenáviděnému americkému patosu, tak může vzniknout opravdu skvělá hra. Držím palce *1* *1*
    • Vznikne z toho akorát slátanina a blbost. Od AC2 který je vrcholem této série to jde s každým dalším dílem jen do kopru a toto bude jen potvrzení tohoto trendu. Ať tuto sérii radeji nechají už v klidu nebo do doprasí ještě mnohem víc... *11*
      • Jazz
        Chcípni, dík. *6*
        • Nápodobně.... *10*
    • Hairy_Ass
      Design se asi měnit už nebude, všechny postavy u všech AC vypadaly vždy stejně, jako na artworkách. Ad rozlehlost měst - druhé největší město v koloniích, Boston, měl jen cca 15 000 obyvatel, naproti tomu měl v té době Londýn cca 700 000 obyvatel. Pokud tedy bude mít některé město v AC3 rozlehlost, jako města v AC2+ (Benátky přes 50 000, Istanbul přes 200 000), tak to bude docela fail. A americký patos se už docela rýsuje u AC3 plakátů a artworků (k vidění na eurogameru). Bon Appetit. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit