Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych chtěl středověk, středověk a zase pouze středověk... A ne takovéto slátaniny. *13* *9*
    • vubec nevis jak to bude vypadat a uz brecis?
  • Hairy_Ass
    Mám neblahé tušení, že z Britů zase udělají arcilotry a pomahače templářů, zatímco kolonisté budou ti správní a ve všem ochotni pomáhat asásinům. Jako v AC:Revelations takhle pomyslně rozdělili Osmany na víceméně klaďase a Byzantince na záporáky. *1*
    • Second it. Asi budu mít principiální problém bojovat s "red coaty" a pomáhat americkým buranům. Stejně jako v Total War... *1*
    • Přesně toho se také bojím... docela bych uvítal, kdyby anglány nevykreslí jako záporáky a amíky jako klaďase... osobně bych raději bojoval v rudé uniformě proti vzbouřencům... *1*
      • Ooooh, vážně si myslíš, že po US epických obrázcích, kde je na pozadí americká vlajka a morduje rudokabátníka bude nějaká šance na kladný brity a záporáky kolonisty? :) Taky by se mi to líbilo, ale není šance, bohužel
  • Doufám, že to je jen nějaký nepovedený fan-art :D ... ta kombinace vypada dost silene :D ... myslim co se tyce obleceni :D ... ta assassinska "roba" s kapuci zkombinovana se stylem Sama Hawkinse :D :D
    • Mohli ho udělat alespoň nějak normálně dobově oblečeného a nechat mu třebas hodinky "cibule" s assassinskym znakem nebo co ja vím, aby vypadal nějak normálně, takhle by moc nenápadnej nebyl :D :D
  • Ohledně skákacího vyžití jenom myšlenka - pokud by celá tato spekulace byla pravdivá a Ubisoft by chtěl opravdu zasadit třetí díl do historie Spojených Států, tak poněkud chybí "skákací hřiště" jak zde píší mnozí.

A to mne vede k myšlence, že Ubisoft možná chce zkust přírodní prostředí. Skály, stromy, srázy řek, stěny kaňonů. Nicméně to je tak jediný rozumněji znějící důvod který mne napadá, snad kromě provařené lásky k hvězdám a pruhům.
  • Ocelot
    Já bych byl radši pro Francouzskou revoluci, ale věřim, že to UBI zvládne :)
  • obrazek nice, predstava, ze se bude AC odehravat v te dobe uz horsi, ale na rozdil od kritizujicich kolegu si pockam alespon na gameplay nez to definitivne zavrhnu ....EziO R.I.P. <3
  • CrocoRay
    Na jednu stranu by se mi zasazení nějaké hry do tohoto konfliktu líbilo, na straně druhé však chápu rozhořčené reakce skalních fanoušků této série, protože tento konflikt a událost mi tak úplně nesedí do série Assassins Creed. Například tuším, že byla tato válka o nezávislost zobrazena v úvodních misích CoJ: Bound in Blood a kdyby se tomu věnovala nějaká jiná akční hra a trochu to rozvedla, tak bych byl potěšen a čekal, co z toho vznikne a bral bych to jako něco originálního (narozdíl od těch novodobých konfliktů, druhých světových a nějakých sci-fi).

Každopádně zhnusen nejsem, i když by se k AC hodilo jiné prostředí a jsem zvědav, co z toho teda vznikne.

btw: když si pročítám zdejší diskuzi, tak je rozdíl vyjádřit svůj nesouhlas se zasazením určité hry do jistého prostředí anebo napsat větu typu "amerika mě už sére". To je pak problém ve vyjadřování a spíše bych si o takovém člověku myslel, že je ještě nedozrálé dítě nebo puberťák
    • Napsal jsi to sice na prvni pohled moc rozume ale videl jsi toho indianskeho assasina? :D
    • Nejsem ani nedozrálé dítě ani puberťák. Někomu se to zdá jako problém, někdo to považuje za normální. Pro tebe jako jistě vysokoškoláka napíši, že mě s tou Amerikou štvou a naštvali. Jestli jsem urazil tvé jiště velice morální cítění a vnímání tak jsem omlouvám.
      • CrocoRay
        Co se týče hry, tak tě naprosto respektuji a souhlasím, že je spousta událostí, kde by se více hodilo zasadit děj nového AC, jak už ses zmínil v minulém příspěvku. Přesto jsem ale z tvého předchozího příspěvku zároveň cítil jakýsik odpor ke všemu americkému a kvůli stylu jakým to bylo napsáno, mi přišlo, že jde spíše o tenhle tvůj postoj, než o hru samotnou.

Každopádně ses mě nedotkl, beru to jako tvůj názor, jen jsem vyjádřil ten svůj.
  • Já tomu věřím. Hrál jsem AC1, AC2 a AC2B (AC2R ještě ne, čekám až zlevní) a za sebe mohu říci, že série kvalitativně roste, takže se už nemohu dočkat, co se z toho vyklube. Pravda, carské Rusko nebo Velkou francouzskou revoluci bych bral spíše, ale rozhodně jsem za tohle raději, než za Egypt nebo Čínu. Rejpalům radím brát to z té lepší stránky: příští AC hra bude ještě lepší a s vyšší pravděpodobností se bude odehrávat právě ve jmenovaných dobách a lokacích (o tom, že "příště" bude snad nikdo pochybnosti nemá).
    • Ringwraith
      Anebo se americká revoluce chytne jako renesanční Itálie a budou z ní další tři díly...
      • Ve svém příspěvku jsem nikde nezmínil, že se nechytne, právě naopak. Jelikož o kvalitách hry nepochybuji, budu za DLC rád.
        • Ringwraith
          Já ale myslím plné díly z americké revoluce, ne jenom DLC.

Ezio a renesance taky měli být jen v jednom plném díle a víš jak to dopadlo... takže na carské Rusko nebo VFR so možná počkáš dýl.

Ale to jsou jen spekulace - uvidíme jak si tato hra povede.
          • Ale dééé... Už teraz vidím "Assassin's Creed 3.5: Ako sme dobyli Bastilu a "Assassin's Creed 3.75: Ako sme s Napoleónom tiahli na Moskvu" *5*
            • Náhodou by to bolo celkom zaujímavé ....
          • Hele nevíte jestli si ty firmy najimaj nejaký psychologi aby ta hra byl dobrá?
            Mluvim o jakykoliv firme
            • s tim pocitej ze vetsina her je "vymyvani mozku" ale to my radi :)
            • A co my vime lidé si tu stěžují na architektoniku třeba se vydá nekoho zabit do londýna
  • Očekával jsem trochu jiné prostředí, ale co už. Nebudu soudit už tak předčasně :) musím to prvně vidět. :-D jen doufám že z toho nebude hra plná srdceryvných proslovů před americkou vlajkou :) .....
  • Koukám že je to tu zase samej inteligent :D jak někdo může říct že tahle hra upadá ? To fakt nechápu !!!!! Zatím víme POUZE téma a polovička lidí už ví jaká ta hra bude :D Mě se americký boj za nezávislot nezdá až tak jako špatný nápad ! I když třeba Napoleonské války v evropě by také nemuseli být uplně nejhorší.
    • Meleš akorát kraviny...
      • Aha za to ty tady chrlíš jeden smysluplnější příspěvek za druhým :D Nedokážu jak můžeš soudit hru z které si viděl jenom obal :D
        • Zalez...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit