Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za nezívslost,za svobodu otrokům za pravdu a lásku :))))) . (pro ty kdo neví, ve válce sxj šlo o mocenský zájmy industriálního severu, otrokům se začala slibovat svoboda až když severu začalo týct do bod a potřebovali další vojáky)

Ale proč ne, her z tohole období je málo, když to zpracujou stejně pěkně jako Itálii:)
  • Super takže krásné oblečení z dob renezance vystřídá jakási bíla kamizola, orlí péra, vysunovací tomahavky a kalhoty do zvonu už se nemůžu dočkat...
  • Ak to nejako vymyslia, tak mi to vadiť zas až tak nebude. Hlavne, že to bude oživené. No uvidíme podľa mňa boli indiáni dosť uzavretá spoločnosť...
  • mam dojem že v project legacy bylo že se eziúv potomek vydal s kolumbem na cestu na západ :-) takže to poloviční indián bez problému bejt může *9*
  • Oprava : ne BIOWARE .... ale EA .... ale hry od Bioware jsou povětšinou ORIGIN ONLY .
  • Bioware si nemyslím. Ti si to celkem pokazili originem (aspoň u mne). Max Payn 3 ? Mě prostě připadá že to už není MAX PAYN který býval ..... s ponurou a chladnou atmosférou. Jako hra sama o sobě to může být dobrá, ale Payn to není.
  • No pokud vidím dobře tak zas tak snědej není a pokud se nemejlím tak italove také nejsou zrovna super bledí :-) . To že má na sobě mokasíny z něj ještě nedělá indiana. Pokud vím tak Assassini byli většinou na straně utlačovaných což by v tomhle případě mohli být z části indiáni a jelikož preferuji spíše spíše stealth akci (překvapivě jako indiáni) tak pochybuji že se naskládají do řad jak kuřata na porážku v gentelmanském souboji :-D . Nebylo zas tak velkou raritou, že se kdosi s bledou tváří začlenil mezi indiany.
  • Jen ať to nasypou na "starej šrot". Až přijde nová generace konzolí a hardwaru bude stověžatá matka měst a ostatní evropské metropole vypadat daleko líp.
  • Jedine čo mi vadí je ta nelogickosť. Už len z čižiem a ich kresieb, a tmavšej pokožky je jasné, že to bude Indián? Nechápem ako sa teda dostal Eziov predok do línie indiánov. Jedine, že by to bol nejaký čo sa len u Indiánov narodil, čo pochybujem vzhladom na tú pokožku. Ale je možné, že sa ktosi vyspal s indiánkou alebo indiánom tak preto ale nepáči sa mi to. Ale zasa môže to byť zaujímavé ak prídu s niečím novým. Ale France by bola lepšia :)
  • Amylee.Anderson
    Ezio v trenkách..... :-O
  • Mayuri12
    Teď už jen aby člověk mohl hodit alespoň 20 tomahavků za sekundu a měl na luku noktovizor bude to ok
  • michaliuz18
    ale ubisoft su experti, maju kazdy mesiac novu hru doslovne skoro, setko je od nich , preto robia dobre hry ale narychlo preto su vzdy nedomyslene a nevyvazene, rovnako far cry 2 bola super hra nebyt sprostostí , a far cry 3 ani nehovorim, ine studio vyda hru raz rocne, oni kazdy mesiac :D si myslia ze vyhraju cenu studio roka ale pritom to boli bethesda, a tento rok to bude bez vynimky bioware , ktory bude bojovat s maxom paynom 3 :) a rockstar :)
  • pasáž v darkest of days :))
  • scy7hian
    Asi Te chapu, ale vycitat to zrovna serii AC je celkem mimo - prvni dil Asie, druhy Evropa (+ Asie), na rade je Amerika ?! Kdyz to teda rozdelime takhle :) ...
  • trojka už je ve vývoji roky 3 ;-)
  • Na značke AC ma fascinuje jej potenciál. Hra vo svojom žánri vlastne nemá konkurenciu.
    Každý hráč má svoju predstavu ideálnej doby a aj keď vačšine hráčov americká revolúcia moc po chuti nebude, hrať ju budú tak či tak, pre prípad že by sa nabudúce Desmond dostal do ich vytúženého obdobia. Dokonalé ....
  • přesně tak myslím si že je bez šance udělat kvalitní hru za rok ......na dobrou hru si má člověk počkat ( ne jako DNF a třeba jako na half-life :D)
  • michaliuz18
    indian assasin menom medvedí pazur, alebo jastrabie pierko :D uz zacina cely asasin trapošit, ja chcem plnohodnotnu hru a ne kazdy rok novu somarinu, sice s dobrym pribehom a hratelnostou ale to je jedine
  • Náhodou by to bolo celkom zaujímavé ....
  • Ringwraith
    Co se týče mě, tak nevěřím tomu, že by se nějaká herní společnost obtěžovala vyloženě si platit herní weby tady v ČR.

Na Games sice vyšlo o některých hrách mnohem více článku než o některých jiných,... ale to bych dal na vrub prostě tomu, že redakce ví o čem chce většina čtenářů číst.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší