Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co my vime lidé si tu stěžují na architektoniku třeba se vydá nekoho zabit do londýna
  • Hele nevíte jestli si ty firmy najimaj nejaký psychologi aby ta hra byl dobrá?
    Mluvim o jakykoliv firme
  • Ringwraith
    Já ale myslím plné díly z americké revoluce, ne jenom DLC.

Ezio a renesance taky měli být jen v jednom plném díle a víš jak to dopadlo... takže na carské Rusko nebo VFR so možná počkáš dýl.

Ale to jsou jen spekulace - uvidíme jak si tato hra povede.
  • Ve svém příspěvku jsem nikde nezmínil, že se nechytne, právě naopak. Jelikož o kvalitách hry nepochybuji, budu za DLC rád.
  • aby to nebylo par mesicu misto par roku :)
  • Ringwraith
    Anebo se americká revoluce chytne jako renesanční Itálie a budou z ní další tři díly...
  • Ellendway
    Vypadá to rozhodně zajímavě. Už se docela těším. Ale ještě před tím musím dohrát předešlé díly :D
  • Já tomu věřím. Hrál jsem AC1, AC2 a AC2B (AC2R ještě ne, čekám až zlevní) a za sebe mohu říci, že série kvalitativně roste, takže se už nemohu dočkat, co se z toho vyklube. Pravda, carské Rusko nebo Velkou francouzskou revoluci bych bral spíše, ale rozhodně jsem za tohle raději, než za Egypt nebo Čínu. Rejpalům radím brát to z té lepší stránky: příští AC hra bude ještě lepší a s vyšší pravděpodobností se bude odehrávat právě ve jmenovaných dobách a lokacích (o tom, že "příště" bude snad nikdo pochybnosti nemá).
  • Ringwraith
    Až se to za pár let vyplní, tak si na tebe vzpomenu. *3*
  • za chvili z toho bude Assassins Creed: modern warfare
  • sidi
    big fail... pokial tam nedaju partizansky styl boja ( pasce, skakanie zo stromov a podobne veci ) tak to bude dost o nicom ... Architektura 0 bodov ... jedine co tam moze byt pekne je priroda ale tak pravdu povediac aspon ja mam AC seriu spojenu s uzasnymi stavbami a nie prirodou. Pribehovo to bude asi skor slabsie ako ostatne diely ( pre Evropanov kedze prihlupli amici ktori "miluju" svoju vlast budu tuto hru po dejovej stranke aj tak vychcalovat do nebies). Jedine v co dufam ze tento koncept opustia skor ako predosle a nebudeme musiet hrat v tomto obdobi dalsie 3 hry lebo to by uz zabili tuto hru uplne (aspon z mojho hladiska urcite )
  • Tak sestro.
  • Radši bych viděl Francouzkou revoluci, ale tohle taky není špatný. Nakonec se ještě podíváme do roku 1914 abychom zjistily, že první světovou ve skutečnosti začaly templáři. *15*
  • Ringwraith
    Možná to někoho z vás překvapí, ale já bych Japonsko nechtěl. Přijde mi z asijských zemí nejprofláklejší a her za ninju už je tu dost. A být AC v Japonsku, tak je to určitě za ninju.

Bral bych spíš starou Čínu nebo Koreu.

Ale americká občanská válka taky není herně probádané téma, takže mi nevadí.
  • Naopak mi tohle přijde jako tématicky nejlepší možnost, se kterou se můžou Evropané ztotožnit. Carské Rusko nebo starou Čínu málokdo zná, ale patriota viděli všichni. I když uznávám, že jsem zvědavý, jak si poradí s lezením, pro které nejsou sruby a týpý úplně ideální..
  • a co na tohle Evropa? ....zvedne se vule nevole!.. uz jsem videl artwork.. nezda se mi to proboha !!!
  • smejki
    On už "badass" má v téhle souvislosti dost pejorativní nádech. Nechtěl jsem používat podobné formulace, ale souhlasím. Nicméně mi je buřt, jak moc tacticool to je, o tom není třeba debatovat.
  • tak dobrych her z tohodle prostredi moc neni.. napada me akorat empire total war.. jsem pro zmenu aspon si zahraju neco novyho ..neni proc delat predcasny zavery kdyz mame jen jeden obrazek ;) ale osobne bych si rad zahral assassina treba ve starovekym rime :)
  • Jojo. A ono by asi navic nebylo az tak po cem skakat...
    Ale hezke by to bylo.
  • Vsak ten Egypt, (a podobny dalsi predpoklady) byl uplne mimo uz proto, ze v ramci hlavniho pribehu by pretaceni casu nekam zpatky nedavalo vubec smysl.
    No... kdyby jooo chteli, tak to asi nejak premotaj.
    Docela by me zajimalo, nakolik ucelenou predstavu meli o cely trilogii uz behem vyvoje jednicky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší