Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych chtěl středověk, středověk a zase pouze středověk... A ne takovéto slátaniny. *13* *9*
  • Amylee.Anderson
    Já bych chtěla tu viktoriánskou Anglii...:(
  • Tak to potěš koště, tato série jde čím dál více do kytek... *10* *10*
  • Hairy_Ass
    Obávám se, že ve starém Egyptě by to s městskou zástavbou bylo podobně na štíru jako v Americe v koloniálním období (pár městských osídlení tu bylo, ale většina populace žila na vesnicích a samotách - v Egyptě by navíc, kromě chrámů nebyla žádná tak členitá stavba, jako v dosavadních AC dílech). Snad jenom Alexandrie v době vlády Ptolemájovců, by stála opravdu za to. *3*
  • Já osobně bych uvítal kdyby se příběh Ac III odehrával ve Starém Egyptě,tam je architektura zajímavá a náplň hry by tam byla dobrá.Kdyby přeci jen měla být náplň hry o vzniku USA moc by mě to teda nenadchlo,ani si to nedokážu moc představit... *3*
  • Hairy_Ass
    Britové byli de facto i ti "Američané" ve 13 koloniích, takže by indiáni měli mít pifku stejně tak i na ně (navíc ve válce za nezávislost stála většina indiánských kmenů spíše na straně Britů). *7*
  • Hairy_Ass
    Skákal přes oheň až si propálil mokasíny (vis Jára Cimrman...). *1*
  • Tak to by mi nevadilo ,myslím že je to zajímavé *5*
  • Tak já jsem klidne pro aby měl indiánské kořeny a mohl vraždit Brity .. na to se těším nejvíc ... a myslím si že Indáni jim máji co vracet když jim sebrali jejich půdu a ještě se kním chovali jak ke zvířatům ...
  • Masa-san
    Je fakt , že mezi lidmi moc nenápadně nepůsobí *1*
    Když se nad tím racionálně zamyslím, tak bych čekal, že se přestrojí dle typu mise za civilistu/vojáka/apod.

Ale zase se to nedá brát tak vážně, přeci jen, je to tak trochu fantasie, když vezmeme v úvahu jablka z "Ráje" (a tím nemyslím rajčata), orlí zrak apod. *2*
  • vsichni urcite ne :) me se to libilo, az na to braneni uzemi, ktere jsem nastesti zazil jen 3x
  • calwin
    aby sa nakoniec nestalo že bude mať nejaké indiánske korene... omg to by išlo proti sebe...
  • Inovaci by to urcite chtelo...Brotherhood byl jeste obstojnej,novy prvky+multak.Revelation byl uz pouze recyklat v novem kabate...bohuzel me ani pribeh nedonutil hru dohrat protoze sem se pri hrani nudil.Bro+RE mela byt sikovne spojena jedna hra a bylo by to dokonaly ukonceni Eziovi kapitoly...ale zpatky k tematu,tezko asi soudit hru podle obalu(ci obrazku)ale kdyz to bude fungovat proc ne?zalezi jak se k tomu postavej a jak dokazou udelat novou,zazivnou hru navazujici na sve predchudce...me teda osobne by se libilo prostredi anglie/londyn kolem 17-18 stol
  • DLC se bude odehávat ve WTC těsně před pádem *1*
  • Pak by zase prskal zbytek světa, že se to odehrává v nějaké Praze *6*
  • CrocoRay
    Co se týče hry, tak tě naprosto respektuji a souhlasím, že je spousta událostí, kde by se více hodilo zasadit děj nového AC, jak už ses zmínil v minulém příspěvku. Přesto jsem ale z tvého předchozího příspěvku zároveň cítil jakýsik odpor ke všemu americkému a kvůli stylu jakým to bylo napsáno, mi přišlo, že jde spíše o tenhle tvůj postoj, než o hru samotnou.

Každopádně ses mě nedotkl, beru to jako tvůj názor, jen jsem vyjádřil ten svůj.
  • Nevím no... Assasins Creed je zajímavá značka, jedničku jsem dohrál... bylo to něco nového, z dvojky jsem byl úplně nadšený, bavilo mě to každým coulem.
    Ale pak přišla doba temna, Brotherhood jsem nedávno koupil v jedná nabídce, a dostal jsem se asi za půlku hry.. Zezačátku dobré, ale pak už mě nic nevedlo k tomu, abych hrál hru. Nevím proč, ale nebaví mě. Co Revelations? Je lepší jak brotherhood, že bych to zkousl jen kvli příběhu abych byl v dění hry a věděl co se v REVE. děje.

Jinak k AC3: vždycky jsem si chtěl zahrát za indiána co běhá po lese s lukem... Ono vlastně jsem si už zahrál v dobře zpracovaném Call of Juarez (další díly stály za starou bačkoru).
    Nevím jak vy, ale všimli jste si, že jak Altair, tak i Ezio neuměli líst po stromech? Ale skákat 10metrů z budovy na budovu ano... Snad to tejten rudý bratr bude umět :-D
    A pokuď nebudeme hrát za indiána, tak co... Snad se někdy dočkáme že náš chlapec, vyleze i na něco jinýho než na budovu ( zrovna mě napadlo, že ani jeden neuměl líst po mřížích - což zvládnu i já :-D)
  • revelations sem zatim nemel cas si zahrat, ale rim v brotherhood me prisel oproti mestum ve druhem dilu, takovy nijaky cose tyka akrobatickeho vyziti :D o to vice se tesim na istambul :) a mena na treti dil :D vlajka a 13 hvezd hovori za vse :) na druhou stranu mesta ke konci 18 stoleti nebyla zase takova malinka. staci zagooglovat a podivat se. me spis nejde do halvy indian a assassin a jak se k tomu vubec dostal. nejsem zrovna odbornik na historii, ale moc neverim, ze se v te dobe mohli indiani jen tak prochazet po americkych mestech
  • smejki
    třeba kdyby měli v každé inkarnaci regionálně-dobový oblek. Mám dojem, že půl úspěchu téhle značky tvoří assasinovo dynamicky vlající pyžamo s kapucou do půl hlavy a typické držení těla.
    Nesnažím se hru shodit, samotného mě docela baví, ale fakt by mě to zajímalo.
  • obrazek nice, predstava, ze se bude AC odehravat v te dobe uz horsi, ale na rozdil od kritizujicich kolegu si pockam alespon na gameplay nez to definitivne zavrhnu ....EziO R.I.P. <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit