Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CrocoRay
    Na jednu stranu by se mi zasazení nějaké hry do tohoto konfliktu líbilo, na straně druhé však chápu rozhořčené reakce skalních fanoušků této série, protože tento konflikt a událost mi tak úplně nesedí do série Assassins Creed. Například tuším, že byla tato válka o nezávislost zobrazena v úvodních misích CoJ: Bound in Blood a kdyby se tomu věnovala nějaká jiná akční hra a trochu to rozvedla, tak bych byl potěšen a čekal, co z toho vznikne a bral bych to jako něco originálního (narozdíl od těch novodobých konfliktů, druhých světových a nějakých sci-fi).

Každopádně zhnusen nejsem, i když by se k AC hodilo jiné prostředí a jsem zvědav, co z toho teda vznikne.

btw: když si pročítám zdejší diskuzi, tak je rozdíl vyjádřit svůj nesouhlas se zasazením určité hry do jistého prostředí anebo napsat větu typu "amerika mě už sére". To je pak problém ve vyjadřování a spíše bych si o takovém člověku myslel, že je ještě nedozrálé dítě nebo puberťák
  • Joha
    AC bez free run je ako Mojsej bez vodky...
  • Mohli ho udělat alespoň nějak normálně dobově oblečeného a nechat mu třebas hodinky "cibule" s assassinskym znakem nebo co ja vím, aby vypadal nějak normálně, takhle by moc nenápadnej nebyl :D :D
  • Na to se da napsat snad jen LOL :D
  • Ohledně skákacího vyžití jenom myšlenka - pokud by celá tato spekulace byla pravdivá a Ubisoft by chtěl opravdu zasadit třetí díl do historie Spojených Států, tak poněkud chybí "skákací hřiště" jak zde píší mnozí.

A to mne vede k myšlence, že Ubisoft možná chce zkust přírodní prostředí. Skály, stromy, srázy řek, stěny kaňonů. Nicméně to je tak jediný rozumněji znějící důvod který mne napadá, snad kromě provařené lásky k hvězdám a pruhům.
  • DarkHawk
    Tak podle toho updatu to je luk. Mě to připadalo na první pohled jako kopí:) A kdyby ho měl, tak by ho aspon mohl házet, ale muselo by to být zpracováno trochu realističtěji, že ho třeba vyhodíš a někde zase najdeš další. Ne třeba jako v Reckoningu kde vytahuješ štít z kapsy:) ale to je jiný titul a pořádna rubačka, takže tam to je ok. Prostě jak sem říkal ten screen by dal ještě vyplepšit zkřížením muškety z lukem. Střílíš z luku najednou dojdou šípy , tak začneš rozdávat headsoty střelnou zbrani. A v záloze nebo na blízku ještě skrytou čepel, pistoli, tomahawk a další zbraně.
  • Malleth
    Zasazení mi přijde zajímavý, ale co v tomu Ubisoftu hulej?
    V předchozích dílech byl Ezio vymóděnej jak na maškarní a teď tohle???
  • tenced
    to už je na petici!
  • Tak ano uz to nebude takové jako Florencie ale tak změna je život. Ten kdo si chce hopsat po střechach ma k dispozici 4 dily. Nadruhou stranu města nebudou třeba přesnou kopii a budou vytvořena tak aby se hopsat dalo.

zde je pohled na jedno mesto z dalky: http://www.history-map.com/picture/003/pictures/Pennsylvania-Mifflintown.jpg

Myslim ze vyhopsat se tam muze kazdy. Myslim ze nejde o ohopsani ale o ty panoramatické pohledy. Ale tak hold bude to asi vice akčnější.
  • tenced
    mluvis mi z duse draku.. takhle to dopada, kdyz v Americe udelaj anketu: ktera zeme by vam sedla nevic...
  • Já jsem si osobně myslel, že AC3 bude v současnosti. Ale nehrál jsem AC:revelations, takže nevím jak pokračuje příběh, ale takovej moderní assassin...mhmmhmhmm
  • No tak samozřejmě, že kdyby se to odehrávalo třeba v Praze v době Rakouska-Uherska, tak bych taky zajásal. Ale jelikož většina amíku ani neví kde je Praha a ni by je nezajímala, tak prostě zvolili tentokrát tu americkou historii...
  • Dovoli jsem si napsat v diskuzi jiné stránky, že mě s tou Amerikou už pěkně s.e.r.o.u a byl jsem zasypán mínusy. Nechápu proč to tam cpou. Rudolfinská Praha, Francouzská revoluce a další daleko zajímavější historické události, než přiblblá Amerika. Ale jak je vidět dětem by se ta Amerika líbila. Jsem zhnusen.
  • No prostě klasický Ubisoft. Vezmeme supr nápad, uděláme supr provedení a pak to celé posereme. Ono už v Revelations jsem mlátit hlavou do zdi, když se poslední žijící Palailogos hrdě nazýval "Byzantijským" templářem.
  • budovy samozrejme ano, ale netvorili velke kompexni celky jako jsme meli moznost videt v predchozich dilech (si predstav, ze by si mel hrat Assassina nekde v Ricanech u Prahy) .. pokud prekopou herni principy serie tak proc ne .. zajimavych tajemne konspiracnich udalosti se da v tomto obdobi vymyslet dost .. korat proste ten parkour po strechach byl snad klicovym prvkem serie (priznavam, ze jsem hral pouze 1 a 2 tak dalsi jsou treba jine) , tak nevim jak by to vyresili
  • tenced
    Ja tem duvodum rozumim, to ale neznamena, ze se mi to libi. Uz mam vazne toho odkazovani na Ameriku dost po usi, chapu i ze vetsina vyvojarskych tymu jsou amici, ale nejvic nadseny jsem osobne z kazde evropske metropole a dostavam u svych oblibenych serii pravy opak (napr. splinter cell - Washington).. assassin u me vedl parkourem a prostredim.. Benatky byly zazitek nad zazitky.. ted mi to dulezite seberou.. sobecky rikam, ze to u me podelali :/
  • Myslim že je to pravé. Takove "artworky" by jen tam nekdo neudělal. A dokonce jsou na netu uz i další.

Nehlede na to že na ameriku ukazují i udalosti z předchozích dílu. viz. pozice gps souradnic.

Nebude zajimave pomahat Washingtonovi stát se prezidentem? Nebo byt u tvoření americké ustavy? Myslim že je hodně zajimavych temat. A že nebudou megalomanské budovy bych dokazal oželet.

Ale zase rikat ze tam zadne takove budovy nebyli je omyl. viz.
    http://upload.wikim edia.org/wikipedia/commons/3/38/Federal_Hall%2C_N.Y._1789_pp msca.15703.jpg

A jeste myslim ze se bude hlavne hodne cestovat Boston, Filadelfie az New York....
  • DarkHawk
    Tak screen je opravdu povedený. Co to má na zádech? kopí? a šípy? Já bych mu tam dal mušketu zkříženou z lukem. A zaskáčete si i tak... Nikdo neříká, že nový Assassins bude vraždit v prvních liniích v bitevní vřavě, ale kdyby měl takové komba jako ze Soul Calibru, tak by se mi to líbilo :) .. Nicmeně v prvním díle taky zuřila válka mezi Richardem a Saladiem a Altair se toho vůbec nezůčastnoval. Bude se to odehrávat jenom za Americké reovoluce a nikdo nepotvrdil, že Asassins povede USA do boje.
  • tenced
    jako fanda assassina fakt nemam zajem ... komplet idiocie a podlejzani ...atraktivita, exotika vsechno je pryc.. dekujeme... clanky na kotaku jako: amerika jo ! podle me je to pravej opak puvodni myslenky a behani po stromech je dalsi kvalitka... tohle zkazi den :(
  • no presne .. a ted si najdi fotku, ktera ti to mesto zobrazuje z vetsi dalky ;) ono by te tech "10" vetsich budov, zbytek drevenych mensich a pak bezet 10 km k vedlesi farme po case nejspis nudilo ... nehlede na to co by tam delal indian :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit