Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed III bude v době americké války za nezávislost
1.3.2012 | Aleš Smutný
230 příspěvků
-
nesouhlasím se zasazením do období a lokace, ale zase musím říct, že se to hodí do příběhu, vzhledem k tomu, že kolem svobodného zednáře Washingtona, vzniku USA a 'founding fathers' vůbec je plno konspirací. Příběh by určitě udělali zajímavý, jen mi opravdu přijde, že to nezapadá do celkového konceptu AC...
-
Jupí, Amerika.
-
Třeba kdyby běhal v trenkách?
-
no u revealtions si všichni stěžovali že už jeto moc stejnatý a tady by mohla být menší změna gameplay - třeba stealth v lese s lukem by byl super
-
Někdy (a podle mě i v tomto případě) by se měli vývojáři držet raději osvědčených postupů, prostředí a stylu hry.
-
Tohle je spíše záležitost západní části států, východní pobřeží a někde i jih se už určitě mohl v 60. letech 19. století pyšnit slušnou městskou aglomerací.
Oprava: Takže se omlouvám, špekuluje se o válce za nezávislost ( tendence z jiné diskuse a webu a nadpis jsem poněkud přehlídnul :D ),. Každopádně, v takovém případě vracím všechno zpět a i souhlasím, v té době to zase tak vystavěný nebylo. :) -
Docela by mě zajímalo, jestli by byl Assasin's Creed tak úspěšný bez toho badass ohozu hlavních hrdinů.
-
No jedna věc mi moc nesedí, Assassin creed byl vždy parkouru v zastavěných lokacích a pokud možno o nenápadném zabijéní v davu lidí. Kolik takových lokací se najde ve zmíněné době v Severní Americe ? *7*
Nebude to snad o to tom běhat hodiny po lese/pláních a po té najít nějaký ten srub či dokonce městečko s pár dřevěnými kulisovitými baráčky, s šerifem a 20 osadníky ? *1* -
ten co se nabodnul na týpí? *1*
-
Spíš jsem zvědavý jak tu postavu pojmenují .... moc se mi nechce hrát za Bíleho bůvola nebo Ten co skákat po kůlna.
-
A já myslela,že to bude v napůl budoucnosti....sem byla naivní
-
Houmer Simpson> USA,USA,USA.... *1*
-
To záleží na chuti každého hráče, mě třeba zase tohle téma tolik nebere *3*
-
Snad to nebude stejný jako Revelations...a Brotherhood...
-
Když už chtěli dobu posunout do 18./19. století tak se jen v Evropě najde x daleko atraktivnějších míst, než 13 kolonií v Americe. Třeba revoluční Paříž s postavami jako Danton, Robespierre, Ludvík XVI a další.... *7*
-
Tak tohle téma není v mainstreamových hrách ještě úplně probádané, takže by to určitě mohlo být zajímavé. A pro Američany to je navíc téma nejvyšší důležitosti, takže už jen kvůli nim by si tu hru nedovolili odfláknout. Určitě by mi to nevadilo, zní to dost lákavě *4*
-
Nó, Prahu bych si dal... to by byla ňamka.
-
Slovy Cedrica Danielse z The Wire: "This... is BULLSHIT!" (viz. 8:06 - http://www.youtube.com/watch?v=-Sgj78QG9Bg)
-
Napsal jsi to sice na prvni pohled moc rozume ale videl jsi toho indianskeho assasina? :D
-
Nejsem ani nedozrálé dítě ani puberťák. Někomu se to zdá jako problém, někdo to považuje za normální. Pro tebe jako jistě vysokoškoláka napíši, že mě s tou Amerikou štvou a naštvali. Jestli jsem urazil tvé jiště velice morální cítění a vnímání tak jsem omlouvám.