Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted koukam lip a vypada to, ze ma teda kalhoty a kazajku, ale ta kape proste vypada divne.
  • ales.smutny
    Přesně tak. Jsme všichni zaplacení. Firmy nám už platí za to, abychom dali článek výš. A ze všech nejvíc nám zaplatili vývojáři Heroes and Generals...

...prostě jsem článek při updatu informace a obsahu posunul na danou dobu, kdy se nová informace objevila. Ale místo přemýšlení je pro vás jednoduší plivnout urážku a pomluvu, že?
  • Vypada to zajimave, ale ten klasickej assassinovskej habit s kapi mi do realii valky o nezavislost nejak nesedi. Proc ho nenasoukali do neceho praktictejsiho?
  • AC mě kolikrát zachránil při zemáku - Amerika? Boj za nezávislost? meč, luk, tomahawk... je mi jasný, že se najde nějakej zlepšovák aby ládovací mušketa střílela jako automat.xD wigwamy - těch rovných střech tam moc není.xDD
  • Ja se tesim,az se AC presune do soucasnosti a zjistime,ze takovy Sam Fisher patri mezi assassiny
  • Trol.diskuzni
    Tož takovej Mass Effect s tomahawkem... Prostě novej Winetou nebo jak se jmenoval. *5*
  • Nevím co jsem furt pletete jak indián vraždí brity. Maximálně tak americký kolonista nebo francouz. Je to trapárna.
  • Ale dééé... Už teraz vidím "Assassin's Creed 3.5: Ako sme dobyli Bastilu a "Assassin's Creed 3.75: Ako sme s Napoleónom tiahli na Moskvu" *5*
  • nasel jsem to 2,5 milionu lidi tam žilo
  • AkA_AnarKy
    Co lidem vadí tak moc na Americe? mě se to docela líbi.
  • Z prostredia Japonska by som si vedel predstaviť niečo z polovice 19. storočia o páde Tokugawu a nástupe éry Meiji. Kto pozná Kenshina (hlavne 4-dielnu videosériu) vie, žeby to bolo perfektné prostredie pre prípadný ďalší diel.
  • Tak si predstav východ dnešního usa nebyl
    kanada byla britu
    střed byl francie
    jih španelska
    takze vychodni pobrezi britu, ale populace nic moc ty mesta cahrles town, philadelphia, boston byli pomerne malý
    a pak videl jsi nekdy pensylvanii? takové lesy v anglickém stylu dřive byli téměř vsude občas nejaká vesnice ale.....
    Možná nekdo dplni tu populaci ale myslim ze v občanský valce to bylo 40 milionu a pred 70 lety jeste na mensim uzemí vic nez 15 rozhodne ne
  • proč tento článek přeskakuje na začátek o hodně zajimavější hry??to vás platí ubisoft??
  • rusko bylo v komiksu o soucasnym vudci templaru
  • no jelikož desmondův příběh má spojitost s datem 21.12.2012 tak o tom pochybuji že budou 3 díly z období valky o nezavislost
  • Musím sa pokorne priznať že niesom odborník na Americké dejiny ale nieje náhodou predstava väčšiny tu prítomných diskutujúcich o Amerike počas vojny o nezávislosť ako o neobývanej pustine s pár srubmi a teepečkami trochu mylná ? Napr. v takom Bostone alebo vo Philadelphii by sa predsa dalo poskakovať celkom slušne , akurát by sme skákali po o pár storočí mladších stavbách , hoci tá architektúra je trochu prostšia . A za tou zmenou kontinentu by som nevidel len tú Americkú nenažranosť sebou samími . Mali sme Aziu , Europu a Afriku si moc neviem predstaviť ako prostredie pre AC. ( Sry. ale staroveký Egypt už fakt nie ) aspom sa zase pozrieme do trochu neobpozeraného prostredia . Len škoda že tvorcovia nepristúpili ku kompromisu a neposkytli v rámci jednej hri viac príbehov z rôznych prostredí , to by sme sa možno dočkali i toho revolúčneho Ruska *4*
  • Ale to je predsa obrázok z roku 1895 teda 120 rokov po revolúcii
  • Empire total war :D a strategie obecně
    jestli myslis neco akcnejsiho tak díla z tý doby žadný neznám
    Nejbliž o čem vim je cal of juarez
  • Ale stejně bych na ni radši hrál než čekat na konvoje v lese poblíž charlestownu *7*
  • V Praze???? Praha byla v době amrický revoluce táák hnusná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší