Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    valve na to ide docela správne ale ešte v rámci bety by to mohli trochu domyslieť v rámci toho "commendovania" kedže každý hráč si na chate o tieto "commendy" pýta. Malo by sa to spraviť tak aby každý hráč na konci hry mal možnosť povýšiť jedného hráča aby sa zamedzilo zbytočnému škatulkovaniu a nezmyselným štatistikám...
    kedže dota 2 ponúka možnosť "pochvaly" od ostatných hráčov kde ho môžu pochváliť za to ak je hráč priateľský, dobrý vodca, niečo niekoho naučil alebo je užitočný pre tím... toto by však mohlo byť limitované ako pochvala ku koncu hry...
  • Apofisko
    Ked som videl nadpis tak som si povedal ach ... ale pokial to bude takto tak to berem. Pokial sa to rozdelí a pokial sa najdu ludia co do toho pojdu ( výchova hráčov sa zlepší ) a lamy sa odfiltrujú tak hovorím ANO!
  • Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://zkracene.cz/oChc
    Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Neni nutne investovat sve penize...lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory. Ale vubec neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho, kdo by se bal investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni.
  • Nevidím v tomto nějaký zásadní přínos. Jako, že se tím omezí trolling, rude behaviour, harassment? Tomu nevěřím. Jak chtějí tomuto zabránit, jediný osvědčený způsob, je zamezení komunikace s nepřátelksým týmem ve hře, jako je tomu u BG ve WoW. Co se týče hodně zmiňovaného LoL, nevím proč je to bráno jako totální odpad. Najde se tam i dobrá komunita, ale bohužel jako u každé online hry, je tam hodně noobů, SOB, unskilled players, motherfu.. atd atd.
    Zjišťování nějakého nevhodného chování je pokaždé založeno na reportingu od hráčů. Je ale těžké rozeznat oprávněný report od reportu hráče, jen proto, že nás vyklepl se statem 12/1/5, nebo nedej boha, že si dovolil hrát s tzv. OP champ. Je to o lidech a lidi jsou různí, tak se s tím srovnejte, neexistuje ždáný návod na odstranění nevhodného chování jednotlivých hráčů a DOTA 2 snad ji to vyjde ...gl
  • vindalooo
    Jestli to bude za standardní cenu, tak to nemá šanci uspět. Spíš bych to viděl jako přídavek k Halfovi, snad. Něco jako orange box.
    • Zayl
      Ještě že má Valve takového market analyst jako jsi ty.
  • V HoN uz tohle davno funguje
  • Čau, měl bych dotaz. Nedávno jsem si posílal přes steam žádost o betu (vyplnil jsem ten dotazník...). Za jak dlouho mi tak může přijít ta pozvánka? Díky za info *3*
    • vindalooo
      Já to poslal zhruba kolem ledna a ve tento čtvrtek jsem dostal pozvánku
    • par dni a nebo treba taky vubec zalezi na stesti :)
      • Díky ;-)
  • Ako som precital prispevky, napadlo mi, ze maju pravdu aj ti, co maju iste vedomosti a schopnosti a ludia co nemaju cas, ochotu nieco si o tom precitat potom kazia hru vsetky. V tom pripade by pomohol system urovni podobny Star Craft 2. Ze sa stretaju hraci na podobnej urovni. Ci je to realizovatelne (na zaklade coho by sa vyhodnocovali schopnosti) nedokazem odhadnut, ale rozhodne by to pomohlo obom stranam.
    • heretic
      Zakladnu mechaniku hry sa naucis za par hier s botmi a nik ti nekaze sa tie tabulky, item buildy a skill buildy ucit. Alt+tab je vzdy napomocny, nikto si nevsimne, ked 10 sekund nachvilu si pozries, ze "Aha, co som si to vlastne chcel kupit?", precitat jeden guide alebo pozriet jedno guide video pre nejakeho hrdinu nezaberie viac ako 10 minut. Tak ako ked si niekto nenajde 10 minut pred nejakou hrou na trosku informacii, tak to uz je fakt bieda a potom sa vyhovara, ze chcu hru hrat a nie ucit sa.
    • Asharak
      To by pomohlo všem online MP hrám... takový QuakeLive má taky stupidní rank systém... na účtě, kde se to výhrami nehemží jsem na serveru kde přijde hráč, veterán, co odehrál přes 3000 her, z toho tak win/lose 2000/1000 a pak vyhrej *16*
      • Quake Live mi ani nespominaj.
        Pred mesiacom som si kupil gold ucet, iba koli FREEZE.
        A prisiel som na to ze nikto to tam nehra !!!
        Takze rocne predplatne len tak vyhodene... sakra.
  • Tak zdravím Vás dotu 2 mam betu nedavno mi prisla .. A popravde ? Pul hodiny jsem se pripojoval do nejaky hry a pokazdy kdyz bylo 9/10 tak to nekdo zamit takze jsem hral jen s botama
    Po zkusenostech Hlavne HoN a LoL ty ostatni nepocitam .. Z meho "nazoru" a jak jsem se citil ve hre ...
    Hra me nikterak nebavila(prozatím) .. Docela je zajimavy shop jednodussi nez jsem si myslel :)
    FPS v pohode grafika u ty mam neutralni pohled.. Vic jsem nestihnul
    • JohnyTheZik
      Pripojovani trva max 3 minuty :).. pak to samozrejme nekdo muze odmitnout, nicmene pak to nehleda 3 minuty, ale treba 15 sekund.. driv byly loading casy mnohem delsi, ted jsou kratky.. a 10 min + to hleda jen pokud jsi v poslednich asi 20 hodinach leavnul hru :)..

Co se tyce zabavnosti, tak je to kvuli odstraneni nekterejch zastaralejch principu z jednicky, skvela zabava.. samozrejme vec nazoru, ale dotu hraju hodne dlouho a dvojka je obrovskej kus dobre odvedeny prace..

Grafika je, rekl bych, ok.. jsou tam odrazy, skvely efekty nekterejch kouzel (predevsim neverovo ucko) a je to krasne prehledny (narozdil treba, co jsem hraval, od HoNka..)
      Shop je btw, jak rikas, skvele jednoduchej, pouzitelnej..
    • Ja betu mam uz od decembra a nikdy som necakal dlhsie ako 10minut na hru aj to zriedkavo, zvycajne cakam tak 2-3minuty co nato ze je to beta je podla mna slusne. Hraval som aj HoN aj LoL (hon nie az tak vela, nepaci sa mi to) a musim povedat, ze dota to pre mna vyhrava (aj ked som medzi kamaratmi zastanca LoL, oni ho nenavidia, musim uznat, ze dota ma bavy viac),ale to je len vec vkusu.
  • Veskoslav
    Hrál jsem původní Dotu ve W3, hrál jsem HoN, hrál jsem dotu v Sc II, hrál jsem LoL. Sice každá na stejný princip a přesto rozdílná hra. Dotu 2 vyzkouším, o tom žádná, ale osobně se těším více od Blizzardu na Dotu, kde se střetnou hrdinové jejich her:)

P.S: Učit cizí hráče je to nejhorší, co člověk může udělat. Vycvičit si protivníka, nenadávat pitomoučkým noobům, co pěkně nechají nepříteli vydělat prachy a expy a pak těžko odoláváte jejich síle, neposlouchají rady zkušenějších....To je fakt přístup. Jestli to tak skutečně bude, tak nakonec vynechám Dotu 2. Nemám zapotřebí si hrát na falešného hráe, který nemůže ani nadávat, kdy mu někdo pokazí hru. Obzvlášť hráč se scóre 1-17-2.
    • Masa-san
      Také netuším, co je tak hrozného na tom, radit spoluhráči, kdykoliv jsem hrál nějakou hromadnější hru, kde se hráči setkávají více než na jeden match , snad vždy jsem radil nováčkům a oni za mnou chodili s otázkami sami, takže problém v tom, že by neposlouchali nebyl ani náhodou. Naopak, už jsem kolikrát chtěl sám hrát, ale často se naskytla nějaká další otázka či potřeba vysvětlení něčeho atd. *5*
      • Zayl
        Tak on je taky rozdíl v tom v jaké hře. V dotě v matchmakingu někoho vidíš jednou na 45 minut a šlus.
    • Zayl
      Nevím proč by mělo být něco špatného na tom, poradit spoluhráči když něco dělá špatně. Problém je v tom že jich většina neposlouchá a většina těch co ano tě ještě zflamují že sis dovolil říct křivé slovo o jejich retardovaném itembuildu.
      • Veskoslav
        Právě proto to nikdy už nedělám. Příladem může být např. LoL. Začínal jsem ho hrát v době, kdy většina v Čr ani neveděla, co to je a povětšinou ještě smažili HoN. Ale když člověk poradil, tak udělali přesný opak, když už to člověk nevydržel a vynadal jim, začali nadávat do nobů atd.....Jako byl jsem třeba učitelem ve webgame, tak jsem tu trpělivost měl (sice rozdílný žánr her a zcela jiný systém hry, ale jedná se mi o princip). Tam když jsem něco řekl, tak to platilo. Ale v těchto hrách? Každý si hraje na svém písečku a skutečně luxusní hráči nikdy neučí někoho jiného svým stylem. Nesmysl vychvávat si luxusní protivníky.
        • Asharak
          K té myšlence vychvávát si luxusní protivníky, kteří budou lepší než ty sám... když se nad tím zamyslíš, máš v tuhle chvíli důvod postoupit o lvl výš, překonat "sám sebe". Nejlepší je ale říct někomu takový postup, jak přistupovat ke hře a jak ji hrát, né ukazovat svoje karty, to je pak jisté že tě to bude trápit, když bude dělat přesně to co ty *1* ALe to už záleží na schopnostech přemýšlení a správné komunikace *3*

Na druhou stranu, taky mě už nebaví poslouchat hate, když se snažíš pomoc. Na to je naštěstí taky protiúder, a sice smích a trolling *14* *2*
          • Veskoslav
            No já jsem vždycky učil to, co sám umím. Tudí když jsem měl dobrého žáka, tak ke konci byl už stejný jako já. Asi jsem v tomto divný, když jsem se hráče snažil naučit maximum, co sám umím no.
            • Veskoslav
              Tak jako učitel třeba v wg se mi pak kolikrát stalo, že mě pak zničili bývalí hráči jako pozdrav, pak jsme se ožrali na srazu a bylo to:-D
            • Asharak
              Není to divné. Jen je třeba si dát pozor, co všecko chci a nechci vykecat *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit