Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo Valve,ti vzdy prijdou s necim novym.Myslenka je to zajimava,uvidime jak to bude fungovat v praxi.
    • Vzhledem k tomu, že je to Valve, tak není důvod si myslet, že špatně *5*
  • Kvůli katastrofální komunitě jsem přestal hrát LOLko, jestli tohle valve vyřeší tak jsou borci
    • Mě stačí že si u hry může hráč koupit výhodou a okamžitě mažu. To samý u LOL
      • skin je nejaka vyhoda? *8*
    • Taky sem hraval lolko, ale komunita mi prisla ok. Narozdil od HoN a Doty 2. Obcas, kdyz tedka hraju Dotu delsi dobu tak na sobe zacinam pozorovat ty typicke priznaky dota komunity i kdyz sem normalne chronicky flegmos *1* Zvlaste pri hre s rusakama by clovek vrazdil *5*
      • A nebo Poláci taky děs ....
    • Já musím říct, že když jsem hrál Lolko teďka v poslední době, tak ta komunita mi přijde úplně jinaá, lidi jsou najednou v pohodě. Zato v Dotě lidi hodně nadávají, je vidět, že po novým roce, kdy se začaly rozdávat pozvánky, šla kvalita hráčů hodně dolů. Třeba to Valve nějak vyřeší...
    • Urcite je lepsi komunita ve hre kterou si muze stahnout kazdej smrkac ( a taky ze to hraje kazdej teenager ) :D Ses srandovni chlape :o)
  • Miroo_CZ
    Kdyby tohle řekl kdokoliv jiný než Valve jenom bych se zasmál a popřál hodně štěstí a byl si 100% jistej že to nevýjde. Ale nemůžu si vzpomenout na něco co by Valve zkazily nebo nezvládli takže jim věřím na 100%.
  • Trol.internetovy
    Gabe se sice snaží, ale bohužel marně. Nic nemůže zastavit trolly! Hurr durr na DOTA 2, bratři! *15*
    • Střelím tě ohnivým šípem trole!
      • Asharak
        in the knee!
    • Asharak
      Pokud to zastaví vo1y, tak je mi jedno že nějací trollové zbydou. Rád se zasměju :)
  • No obvzlaste dota-like hry timdle trpi naprosto extremne, naprosto silena "komunita" GODLIKE a ELITE ONLY paranu :D Takze napad urcite dobrej
  • Pri spomienke na hranie Left 4 Dead si mozem len zelat, aby sa im to podarilo. Narazit na hracov timovo zalozenych bol naozaj zriedkavy jav.
  • Zayl
    Ummm ale vždyť to je právě Free to play které dotáhné do hry 11ti leté děti a ostatní individua které mají právě jinde ban. Stát to normálních 40 kulatých, komunita by byla okamžitě někde jinde.

Ačkoliv flamování se ve hře jako DotA prostě nikdy nezbavíte ... vždyť stačí aby to jeden kazil a 45 minut je automaticky v háji.
  • Takže, jestli jsem to pochopil dobře, všichni budou de fuckto za úplatu držet huby, reps. se na sebe takovým tím umělým úsměvem od ucha k uchu křenit jako že jsou nejlepší kamarádi. *4* Co by né, fungovat by to mohlo.
  • Trestat hrace za to ze jsou elitisticti a nepomahaji novackum je nejvetsi debilita co muze byt. Dneska si kazdej muze vyhledat tutorialy na netu. Kdyz jsem zacinal hrat LoL radsi jsem se precetl tipy co a jak at nejsem zbytecna zatez pro tym. Ale chapu ze dnesnimu hraci dela problem precist neco, co ma vic nez pet radku textu.
    • Asharak
      Ano i ne. Nejlepší na té pravdě je to, že když se někdo zeptá někoho, klidně i na trochu složitější věc(rozuměj ne základní poznatek), tak jediné co si přečte je něco ve stylu "to je blb" "nehrej to" apod., místo slušného "use google""přečti si základní věci o hře, hodně ti to pomůže""běž na wwc.xyzdotxyz a najdi si to" *10*
      I don't li...
  • Obdivuju Valve, páč stavějí hratelnost nade vše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit