Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    valve na to ide docela správne ale ešte v rámci bety by to mohli trochu domyslieť v rámci toho "commendovania" kedže každý hráč si na chate o tieto "commendy" pýta. Malo by sa to spraviť tak aby každý hráč na konci hry mal možnosť povýšiť jedného hráča aby sa zamedzilo zbytočnému škatulkovaniu a nezmyselným štatistikám...
    kedže dota 2 ponúka možnosť "pochvaly" od ostatných hráčov kde ho môžu pochváliť za to ak je hráč priateľský, dobrý vodca, niečo niekoho naučil alebo je užitočný pre tím... toto by však mohlo byť limitované ako pochvala ku koncu hry...
  • Nevidím v tomto nějaký zásadní přínos. Jako, že se tím omezí trolling, rude behaviour, harassment? Tomu nevěřím. Jak chtějí tomuto zabránit, jediný osvědčený způsob, je zamezení komunikace s nepřátelksým týmem ve hře, jako je tomu u BG ve WoW. Co se týče hodně zmiňovaného LoL, nevím proč je to bráno jako totální odpad. Najde se tam i dobrá komunita, ale bohužel jako u každé online hry, je tam hodně noobů, SOB, unskilled players, motherfu.. atd atd.
    Zjišťování nějakého nevhodného chování je pokaždé založeno na reportingu od hráčů. Je ale těžké rozeznat oprávněný report od reportu hráče, jen proto, že nás vyklepl se statem 12/1/5, nebo nedej boha, že si dovolil hrát s tzv. OP champ. Je to o lidech a lidi jsou různí, tak se s tím srovnejte, neexistuje ždáný návod na odstranění nevhodného chování jednotlivých hráčů a DOTA 2 snad ji to vyjde ...gl
  • Tak jestli to bude založený na reportech a doporučeních jak v betě tak to potom bůh potěš. Skoro v každém zápase je týpek co spamuje reportujte tohoto, nebo tamdletoho(a kolikrát to někdo udělá), nebo naopak je tam byznys(a to teď doporučení hráče skoro nic neovlivňuje, si představte jak by to bylo populární když to ovlivní placení) , že se hráči doporučují navzájem.
    • Na reportoch to určite založené nebude, Valve nie sú blázni... Skôr to bude špehovať tvoje aktivity.
    • Souhlas.
      Myslenka to je sice hezka, ale pouze ve spravedlivym svete, jak zaruci, ze lidi nebudou reportovat ostatni ze vzteku?

Pokud chteji, aby rady a pomahani byly urcitym ekvivalentem placeni, tak to jsem opravdu
      zvedavej na "odborne" rady lidi, co si budou chtit hru uzivat zadarmo a o hre vedi kulovy.

Doufam, ze k tomuhle free modelu bude standardni nakup digitalni verze bez mesicnich poplatku.
  • Apofisko
    Ked som videl nadpis tak som si povedal ach ... ale pokial to bude takto tak to berem. Pokial sa to rozdelí a pokial sa najdu ludia co do toho pojdu ( výchova hráčov sa zlepší ) a lamy sa odfiltrujú tak hovorím ANO!
  • Veskoslav
    Hrál jsem původní Dotu ve W3, hrál jsem HoN, hrál jsem dotu v Sc II, hrál jsem LoL. Sice každá na stejný princip a přesto rozdílná hra. Dotu 2 vyzkouším, o tom žádná, ale osobně se těším více od Blizzardu na Dotu, kde se střetnou hrdinové jejich her:)

P.S: Učit cizí hráče je to nejhorší, co člověk může udělat. Vycvičit si protivníka, nenadávat pitomoučkým noobům, co pěkně nechají nepříteli vydělat prachy a expy a pak těžko odoláváte jejich síle, neposlouchají rady zkušenějších....To je fakt přístup. Jestli to tak skutečně bude, tak nakonec vynechám Dotu 2. Nemám zapotřebí si hrát na falešného hráe, který nemůže ani nadávat, kdy mu někdo pokazí hru. Obzvlášť hráč se scóre 1-17-2.
    • Masa-san
      Také netuším, co je tak hrozného na tom, radit spoluhráči, kdykoliv jsem hrál nějakou hromadnější hru, kde se hráči setkávají více než na jeden match , snad vždy jsem radil nováčkům a oni za mnou chodili s otázkami sami, takže problém v tom, že by neposlouchali nebyl ani náhodou. Naopak, už jsem kolikrát chtěl sám hrát, ale často se naskytla nějaká další otázka či potřeba vysvětlení něčeho atd. *5*
      • Zayl
        Tak on je taky rozdíl v tom v jaké hře. V dotě v matchmakingu někoho vidíš jednou na 45 minut a šlus.
    • Zayl
      Nevím proč by mělo být něco špatného na tom, poradit spoluhráči když něco dělá špatně. Problém je v tom že jich většina neposlouchá a většina těch co ano tě ještě zflamují že sis dovolil říct křivé slovo o jejich retardovaném itembuildu.
      • Veskoslav
        Právě proto to nikdy už nedělám. Příladem může být např. LoL. Začínal jsem ho hrát v době, kdy většina v Čr ani neveděla, co to je a povětšinou ještě smažili HoN. Ale když člověk poradil, tak udělali přesný opak, když už to člověk nevydržel a vynadal jim, začali nadávat do nobů atd.....Jako byl jsem třeba učitelem ve webgame, tak jsem tu trpělivost měl (sice rozdílný žánr her a zcela jiný systém hry, ale jedná se mi o princip). Tam když jsem něco řekl, tak to platilo. Ale v těchto hrách? Každý si hraje na svém písečku a skutečně luxusní hráči nikdy neučí někoho jiného svým stylem. Nesmysl vychvávat si luxusní protivníky.
        • Asharak
          K té myšlence vychvávát si luxusní protivníky, kteří budou lepší než ty sám... když se nad tím zamyslíš, máš v tuhle chvíli důvod postoupit o lvl výš, překonat "sám sebe". Nejlepší je ale říct někomu takový postup, jak přistupovat ke hře a jak ji hrát, né ukazovat svoje karty, to je pak jisté že tě to bude trápit, když bude dělat přesně to co ty *1* ALe to už záleží na schopnostech přemýšlení a správné komunikace *3*

Na druhou stranu, taky mě už nebaví poslouchat hate, když se snažíš pomoc. Na to je naštěstí taky protiúder, a sice smích a trolling *14* *2*
          • Veskoslav
            No já jsem vždycky učil to, co sám umím. Tudí když jsem měl dobrého žáka, tak ke konci byl už stejný jako já. Asi jsem v tomto divný, když jsem se hráče snažil naučit maximum, co sám umím no.
            • Veskoslav
              Tak jako učitel třeba v wg se mi pak kolikrát stalo, že mě pak zničili bývalí hráči jako pozdrav, pak jsme se ožrali na srazu a bylo to:-D
            • Asharak
              Není to divné. Jen je třeba si dát pozor, co všecko chci a nechci vykecat *4*
  • jindra.veliky
    to ze me bude bohac *5*
    • Asharak
      Spíš chudák *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit