Přejít na výpis diskuzí
DotA 2 bude free to play. Jak pro koho...
20.4.2012 | Adam Homola
73 příspěvků
-
Quake Live mi ani nespominaj.
Pred mesiacom som si kupil gold ucet, iba koli FREEZE.
A prisiel som na to ze nikto to tam nehra !!!
Takze rocne predplatne len tak vyhodene... sakra. -
valve na to ide docela správne ale ešte v rámci bety by to mohli trochu domyslieť v rámci toho "commendovania" kedže každý hráč si na chate o tieto "commendy" pýta. Malo by sa to spraviť tak aby každý hráč na konci hry mal možnosť povýšiť jedného hráča aby sa zamedzilo zbytočnému škatulkovaniu a nezmyselným štatistikám...
kedže dota 2 ponúka možnosť "pochvaly" od ostatných hráčov kde ho môžu pochváliť za to ak je hráč priateľský, dobrý vodca, niečo niekoho naučil alebo je užitočný pre tím... toto by však mohlo byť limitované ako pochvala ku koncu hry... -
Ked som videl nadpis tak som si povedal ach ... ale pokial to bude takto tak to berem. Pokial sa to rozdelí a pokial sa najdu ludia co do toho pojdu ( výchova hráčov sa zlepší ) a lamy sa odfiltrujú tak hovorím ANO!
-
Zayl: Nic nevymýšlím, jen říkám, že by hra tohoto typu měla obsahovat intuitivního "průvodce", který by nenásilně učil sváteční hráče a nováčky správně (kompetitivně) hrát.
Trochu je to vidět u Nuclear Dawn (mix RTS a FPS se zaměřením na týmovou spolupráci), kde po rozšíření tutoriálových nápověd trochu stoupla úroveň hráčů. Jinak ale samo sebou blbci se najdou vždycky. -
Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://zkracene.cz/oChc
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Neni nutne investovat sve penize...lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory. Ale vubec neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho, kdo by se bal investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni. -
Nevidím v tomto nějaký zásadní přínos. Jako, že se tím omezí trolling, rude behaviour, harassment? Tomu nevěřím. Jak chtějí tomuto zabránit, jediný osvědčený způsob, je zamezení komunikace s nepřátelksým týmem ve hře, jako je tomu u BG ve WoW. Co se týče hodně zmiňovaného LoL, nevím proč je to bráno jako totální odpad. Najde se tam i dobrá komunita, ale bohužel jako u každé online hry, je tam hodně noobů, SOB, unskilled players, motherfu.. atd atd.
Zjišťování nějakého nevhodného chování je pokaždé založeno na reportingu od hráčů. Je ale těžké rozeznat oprávněný report od reportu hráče, jen proto, že nás vyklepl se statem 12/1/5, nebo nedej boha, že si dovolil hrát s tzv. OP champ. Je to o lidech a lidi jsou různí, tak se s tím srovnejte, neexistuje ždáný návod na odstranění nevhodného chování jednotlivých hráčů a DOTA 2 snad ji to vyjde ...gl -
Tak on je taky rozdíl v tom v jaké hře. V dotě v matchmakingu někoho vidíš jednou na 45 minut a šlus.
-
Ještě že má Valve takového market analyst jako jsi ty.
-
Jestli to bude za standardní cenu, tak to nemá šanci uspět. Spíš bych to viděl jako přídavek k Halfovi, snad. Něco jako orange box.
-
Já to poslal zhruba kolem ledna a ve tento čtvrtek jsem dostal pozvánku
-
V HoN uz tohle davno funguje
-
@ NateLogan
Když si mobu nikdy nehrál, tak proč se pokoušíš vymýšlet nějaké postupy jak se co má dělat? Nechceš rovnou vědcům poradit jak dosáhnout využitelné studené fůze? -
"kdyz v LoLu mas 20/3/10 a chytnes dva polaky, jeden hraje AP Ashe a druhej AD Soraku"
Absolutně netuším, o čem je řeč *4* . Tenhle typ hry by měl minimálně dát hráči tip pro optimální sestavu vzhledem k současnému stavu hry. Alespoň myslím, MOBA hru jsem nikdy nehrál, každopádně nějaká podobná pomoc by ve hře měla být, majoritní většina svátečních hráčů totiž nebude googlit nějaké strategické průvodce. Safriš, ani já to nedělám, nedílnou součástí většiny her je prvek objevování a přejít rovnou k profi meta gamingu není nic pro lidi, co si to střihnou třeba hodinku týdně. -
První odstavec mi má dokázat co? Že jsi úžasný? Gratuluju.
Nadávat lidem má obrovský smysl, nechápu proč tě nemůžu poslat do temných míst když mi právě tvoje neschopnost a skóre 0:10:2 zkazilo 45 minut života. A nevím z čeho bereš že hraju LoL. Hraju Dotu 2, hrál jsem jedničku, hrál jsem HoN v betě (když za něco stálo). V LoL jsem vydržel 3 hry.
Ne neříkám, máš problémy se čtením? Když jsem ve hře nováček, přečtu si o ní na netu článek dva, případně se zeptám kamaráda v době kdy se mi to instaluje. Ve hře se potom nepokouším dělat věci na které je potřeba zkušeností.
Můj závěr: Nadávání nic řešit nemá, cíl flamování je dvojí- ukrátit si čas který kvůli někomu ztratíš a trochu ho zdeptat, aby se příště víc snažil. Radit druhým naráží na problém který zmiňuju v příspěvku o něco výše. -
Na reportoch to určite založené nebude, Valve nie sú blázni... Skôr to bude špehovať tvoje aktivity.
-
Díky ;-)
-
par dni a nebo treba taky vubec zalezi na stesti :)
-
Čau, měl bych dotaz. Nedávno jsem si posílal přes steam žádost o betu (vyplnil jsem ten dotazník...). Za jak dlouho mi tak může přijít ta pozvánka? Díky za info *3*
-
V LoLu jsem byl pomerne slusny hrac, mam za sebou cca 1500 her, 60% vyhry (quitnul jsem kvuli otresne komunite)... V soucasnem Tribes Ascend jsem kazdou hru v top 3., vetsinou topuji leaderboardy. Chci tim pouze rict, si muzu hru zapnout na hodinku a nekazit to ostatnim. LoL je kapitola sama o sobe, muzes chytnout jednu spatnou hru, byt HotshotGG a stejne budes feedit jak prase.
Nadavat lidem NEMA SMYSL. Znechutis jim hru, sam jses nas*anej (tim ,ze na to neustale myslis) a ten clovek to bude delat stale. Pokud ti v LoLu vadi, ze to lidi hraji pro srandu, hrej rankedy - ELO je tam ferove a ten, kdo tvrdi ze ne, si neuvedomuje, ze neni az tak dobry. V BF tohle muzes resit hranim na clan serverech. Nekde se s tema stihackama musi naucit litat a sam jsi urcite nebyl od zacatku profi pilot.
Omlouvam se, ze beru tvuj prispevek odzadu, ale k ,,lezeš do teamové hry se prakticky zavazuješ znát základy toho, co děláš." - Rikas, ze ten, kdo v zivote nehral zadnou FPS a treba kamos ho ukeca na Battlefield, tak by mel po prvnim lognuti na random public server umet litat se stihackou?
Jeste teda k LoLu a celkove MOBA hrach - ano, je to frustrujici, kdyz v LoLu mas 20/3/10 a chytnes dva polaky, jeden hraje AP Ashe a druhej AD Soraku (ano, i to se stava =D )... konkretne v LoLu je to neuveritelne k nasrani, protoze tam staci uz jeden polak a 40 minut kdy jses absolutne nasranej a nemuzes nic delat (muj duvod ke quitnuti). V konkretne Battlovi, jak jsem rikal, muzes hrat na clan serverech, nebo tu stihacku vyzrat rychleji... Anebo dat par rad, napr. at se nesnazi udelat trikovej prulet pod jerabem na Gulf of Oman. =D
Muj zaver: nadavani nic neresi, kazi to hru tobe, dotycnymu ( a v LoLu teda i zbytku tymu, protoze dalsi 3 lidi, pokud nenadavaji taky, musi hrat 3v5). Vzdycky je lepsi dat nejakej radu, kdyz se mu to nelibi, tak zmenit server. -
in the knee!