Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    hej precetl jsem si to po tobe nekolikrat, ale stale nechapu co si tim chtel rict :D
  • Pri spomienke na hranie Left 4 Dead si mozem len zelat, aby sa im to podarilo. Narazit na hracov timovo zalozenych bol naozaj zriedkavy jav.
  • Já musím říct, že když jsem hrál Lolko teďka v poslední době, tak ta komunita mi přijde úplně jinaá, lidi jsou najednou v pohodě. Zato v Dotě lidi hodně nadávají, je vidět, že po novým roce, kdy se začaly rozdávat pozvánky, šla kvalita hráčů hodně dolů. Třeba to Valve nějak vyřeší...
  • hmm z clanku mi vychazi ze hra bude mit mesicni poplatky, ale nekteri hraci boud mit to play ? :) snad se pletu
  • Zayl
    Ummm ale vždyť to je právě Free to play které dotáhné do hry 11ti leté děti a ostatní individua které mají právě jinde ban. Stát to normálních 40 kulatých, komunita by byla okamžitě někde jinde.

Ačkoliv flamování se ve hře jako DotA prostě nikdy nezbavíte ... vždyť stačí aby to jeden kazil a 45 minut je automaticky v háji.
  • Urcite je lepsi komunita ve hre kterou si muze stahnout kazdej smrkac ( a taky ze to hraje kazdej teenager ) :D Ses srandovni chlape :o)
  • jindra.veliky
    to ze me bude bohac *5*
  • Miroo_CZ
    Kdyby tohle řekl kdokoliv jiný než Valve jenom bych se zasmál a popřál hodně štěstí a byl si 100% jistej že to nevýjde. Ale nemůžu si vzpomenout na něco co by Valve zkazily nebo nezvládli takže jim věřím na 100%.
  • Obdivuju Valve, páč stavějí hratelnost nade vše.
  • Vzhledem k tomu, že je to Valve, tak není důvod si myslet, že špatně *5*
  • Kvůli katastrofální komunitě jsem přestal hrát LOLko, jestli tohle valve vyřeší tak jsou borci
  • No obvzlaste dota-like hry timdle trpi naprosto extremne, naprosto silena "komunita" GODLIKE a ELITE ONLY paranu :D Takze napad urcite dobrej
  • Jo Valve,ti vzdy prijdou s necim novym.Myslenka je to zajimava,uvidime jak to bude fungovat v praxi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit