Přejít na výpis diskuzí
DotA 2 bude free to play. Jak pro koho...
20.4.2012 | Adam Homola
73 příspěvků
-
Hrál jsem původní Dotu ve W3, hrál jsem HoN, hrál jsem dotu v Sc II, hrál jsem LoL. Sice každá na stejný princip a přesto rozdílná hra. Dotu 2 vyzkouším, o tom žádná, ale osobně se těším více od Blizzardu na Dotu, kde se střetnou hrdinové jejich her:)
P.S: Učit cizí hráče je to nejhorší, co člověk může udělat. Vycvičit si protivníka, nenadávat pitomoučkým noobům, co pěkně nechají nepříteli vydělat prachy a expy a pak těžko odoláváte jejich síle, neposlouchají rady zkušenějších....To je fakt přístup. Jestli to tak skutečně bude, tak nakonec vynechám Dotu 2. Nemám zapotřebí si hrát na falešného hráe, který nemůže ani nadávat, kdy mu někdo pokazí hru. Obzvlášť hráč se scóre 1-17-2. -
Toto je jedna z nejstupidnějších výmluv co jsem kdy slyšel, ale lidi jako ty ji melou furt dokola a já nechápu proč. Nikdo po tobě nechce ty hovadiny co jsi zmiňoval. Tím že lezeš do teamové hry se prakticky zavazuješ znát základy toho, co děláš. Máš vědět jak se všeobecně chovat, co tvůj hrdina dělá a co máš stavět. Nic víc po tobě nikdo nechce. Zjistit si skillbuild a itembuild ti zabere ... 2 minuty?
Lidi jako ty jsem nejvíc miloval v BF 2, vlezli do bojového vrtulníku / letadla a absolutně netušili co mají dělat. Pětkrát se s tím rozmázli nebo pomlátili x vlastních a potom se ještě cítili dotčení když jim někdo nadával.
Pokud si chceš hodinku oddychnout, dej si hru proti botům a nekaž svojí neznalostí / neochotou hru dalším 9ti lidem. -
Trestat hrace za to ze jsou elitisticti a nepomahaji novackum je nejvetsi debilita co muze byt. Dneska si kazdej muze vyhledat tutorialy na netu. Kdyz jsem zacinal hrat LoL radsi jsem se precetl tipy co a jak at nejsem zbytecna zatez pro tym. Ale chapu ze dnesnimu hraci dela problem precist neco, co ma vic nez pet radku textu.
-
skin je nejaka vyhoda? *8*
-
Souhlas.
Myslenka to je sice hezka, ale pouze ve spravedlivym svete, jak zaruci, ze lidi nebudou reportovat ostatni ze vzteku?
Pokud chteji, aby rady a pomahani byly urcitym ekvivalentem placeni, tak to jsem opravdu
zvedavej na "odborne" rady lidi, co si budou chtit hru uzivat zadarmo a o hre vedi kulovy.
Doufam, ze k tomuhle free modelu bude standardni nakup digitalni verze bez mesicnich poplatku. -
O tomto som uz cital trocha davnejsie na inej stranke, nebolo to este oficialne, len nejaky zamestanec valve kecal ako to ma vyzerat. Co si pamatam, malo by to byt tak, ze ked hrac leavuje alebo proste kazi hru (hraci vedia dat inemu hracovi pochvalu, alebo ho reportnut za leavnutie ci feedovanie, toto uz je aj v bete ak ju dakto hrate) tak bude mat obmdezeny pristup do hry, aby znova vedel hrat musi zaplatit cim sa mu ako keby vsetko odpustilo (aspon mne to tak pripada) Cital som to uz davnejsie a isto sa to dako zmenilo, ale toto ocakavam ked to vyjde.
-
Tak jestli to bude založený na reportech a doporučeních jak v betě tak to potom bůh potěš. Skoro v každém zápase je týpek co spamuje reportujte tohoto, nebo tamdletoho(a kolikrát to někdo udělá), nebo naopak je tam byznys(a to teď doporučení hráče skoro nic neovlivňuje, si představte jak by to bylo populární když to ovlivní placení) , že se hráči doporučují navzájem.
-
To je sice hezké, ale proč se takoví trolové najdou třeba na rankedech, kde někomu může o něco jít ?
-
Po nikam nechci, aby cetl nejnovejsi veci, ale ocekavam od lidi ze budou pouzivat ve hre mozek a skore budou mit kolem 1:1 (ted mluvim o dote), ale jak se mam bavit, kdyz moji spoluhraci maji skore 1:15.
-
Nikdy jsem do chatu ve hre nenapsal zadnou nadavku a myslet si o lidech muzu co chci. Predstavuju vetsinovou skupinu hracu, protoze jsem nikdy v normalni hre nevidel, aby nekdo lepsi zacal neco vysvetlovat lidem, kteri nemaji absolutni tuseni o tom, co tam delaji.
-
trochu rozvedene (aspon teda u LoL a Doty): ja patrim do skupiny lidi, kteri si chteji hodku oddychnout a hrat co me bavi, ne studovat nejnovejsi taktiky, mrknout koho nerfuji, kalkulovat nejvyssi DPS a najit tak nejlepsi itembuild, hadat se s ostatnima, ze jsou kr3t3ni kdyz pravidelne nestuduji vsechny vyse uvedeny veci... Hra by se mela hrat a ne studovat...
-
Takže, jestli jsem to pochopil dobře, všichni budou de fuckto za úplatu držet huby, reps. se na sebe takovým tím umělým úsměvem od ucha k uchu křenit jako že jsou nejlepší kamarádi. *4* Co by né, fungovat by to mohlo.
-
podle "kdyz si chci zahrat hru na urovni, ale pulka hracu jsou lidi, co nejsou schopni venovat 5 min hledani na netu, aby zjistili co maji delat." jses kreten, co porad jen nadava na ostatni hrace. *1*
-
Z clanku mam pocit, ze Dotu hrajou jen dve skupiny lidi: hodni a napomocni hraci, kr*t*ni co porad jen nadavaji.
Do ktere skupina patrim ja, kdyz si chci zahrat hru na urovni, ale pulka hracu jsou lidi, co nejsou schopni venovat 5 min hledani na netu, aby zjistili co maji delat.
Pokud me zaplaceni 40e za hru odtrhne od ty obrovsky skupiny, ktera tam naleze na F4P... SHUT UP AND TAKE MY MONEY -
Mě stačí že si u hry může hráč koupit výhodou a okamžitě mažu. To samý u LOL
-
VALVe maji hodne dobre napady a hlavne vzdy se snazi vyjit vstric hracske komunite.
Jedno klasicke prislovi rika: VALVe umi, ostatni cumi *14* -
Gabe se sice snaží, ale bohužel marně. Nic nemůže zastavit trolly! Hurr durr na DOTA 2, bratři! *15*
-
Taky sem hraval lolko, ale komunita mi prisla ok. Narozdil od HoN a Doty 2. Obcas, kdyz tedka hraju Dotu delsi dobu tak na sobe zacinam pozorovat ty typicke priznaky dota komunity i kdyz sem normalne chronicky flegmos *1* Zvlaste pri hre s rusakama by clovek vrazdil *5*
-
Nejspíš asi že z článku pochopil že hra bude mít měsíční poplatky, ale že pro někoho bude free to play.
-
Ja bych to spise videl tak ze ti hraci, kteri budou pomahat dostanou nejake herni menu, za kterou si budou moct poridit ruzne doplnky v ingame shopu zatimco trollove budou muset utratit realny peniz :)