Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ludia nemate niekto prosim pekne jeden guest pass ? ak mozete na makacjand@gmail.com, bol by som velmi vdacny.
    • Alex81
      Ještě potřebuješ guest pass? Mám 2, pište pokud chcete.
      • Asharak
        Máš ještě jeden? kdyžtak visor@seznam.cz . Už údajné tři co jsem mohl mít nejsou *10*
        • Alex81
          odesláno
          • Asharak
            že díky :)
      • jestli můžu teda poprosit o ten guest pass, tak mail dopokor1@seznam.cz. Dík
        • Alex81
          Odeslano
          • Alex81
            dopokor1: no snad už teď
            • došlo to, moc dík
          • Jestli si to posílal i mě tam to zatím nedošlo.
            • je dobře dopokor1@seznam.cz anebo zkus kazulah@seznam.cz
            • Alex81
              Koukám, se mi to 2x vrátilo, je ten mejl dobře?
    • To si toho koupím za tvoji vděčnost
  • Hru hraju ale vadí mi že tam je až moc dialogu, porad samy quest, porad nejake NPC neco mluví, je fajn že to ma dej ale proč až tak členitej?
  • Kr.Pa
    Just LoL
  • Tak jsem to koupil kvuli hypu, hraju první akt. Kdybych to mel hodnotit tak v rámci žánru asi 10/10. Pro me je problem samotny žánr, je to proste velky stereotyp a tim padem časem nuda.
    ješte neco ke grafice, grafika mi prijde "veselá" jako z disneyovek. To je asi špatne ale chápu že se lidem na to lepe kouka a je to víc líbive. Nerikam že diablo ma byt temne nebo mene barevne (protože je jasne že pres den nemuze byt tma a priroda musí mít nejake barvy) ale proste melo by to být víc syrove.
    • http://darkd3.com/

      Jistě budeš spokojen.
      • Když se to ztmaví, tak se mi z toho nechce tolik blit. Dík
        • dolecm
          vyborne, pro takovy kreteny jako jsi ty je tam skryty level ;)
  • Asharak
    Nevím proč to spouštěli hned po vydání... jednak to musí mít nějakou hodnotu zatížení serverů, a onak je to daleko lepší vůči hráčům a vlastní prezentaci hry, když si bude každý, dejme tomu, že by aukci pozdrželi o týden, vychutnávat hru a hledání předmětů, craftění, ničení předmětů... prostě si budou "všichni rovni". Na druhou stranu to možná pár lidí, co to kupovali pro "farmení" odradí. Ale to je otázka prachy/prezentace.
  • Kritiku si osobne neberu, totalne me unika pointa jit na diskuzi o hre, kterou nemam rad a u ktere nesouhlasim s praktikami firmy, ktera ji vyrobila a hanit tam vse co se da. Nelibi se ti to? Tak sem neleeeez. Me se taky nelibi CoD a Battlefield 3 a nemam potrebu vykladat na jejich forach, jak je to spatny a jak Bad Company 2 je super...

    To je proste... Proc by to nekdo delal? Bud ma nejaky nevyreseny problemy sam s sebou, se kteryma se nedokaze vyrovnat, nebo chce vylozene provokovat a vyvolavat hadku.

    Nelibi se ti Diablo, WoW, Warcraft, Starcraft, Blizzard? Necti clanky o tom, nepis sem, usetris si tak spousty casu, kterej si muzes uzit jinak a rekl bych, ze podstatne lip... Nemyslim to nejak hnusne nebo spatne, proste se zamysli nad vyznamem toho, psat nekde, kde je dost fanousku dane veci o tom, jak se ti to nelibi a jak je to spatny.

    Konspirace, ze Blizzard bude umele vytvaret itemy a pak je prodavat jsou prinejmensim stupidni, a aji kdyby to tak bylo - pokud to konecny uzivatel koupi a je spokojenej s +28 UltraMegaPwnxorzLazerZofDeatHXXX5000 s 1337 DPS, tak proc ne... odpada tim riziko, ze bude scamnutej strankou prodavajici itemy / "goldy" a vysledek je stejny.
    • Ringwraith
      Hmm, popravdě já na fansite fóra nechodím, protože tam najdeš většinou pouze jednostranné názory a diskuze nemá smysl.

      Na Games.cz si ale užívám práva chodit kam chci a diskutovat o čem chci. A teď se mi zrovna chtělo diskutovat o tom, jak se mi nelíbí některý volby Blizardu a jak to může být nebezpečné pro budoucnost her. To není kritika Diabla 3 samotného, ani jeho hráčů, keep that in mind. Stejně tak se mi nelíbily volby EA kolem Mass Effectu 3.

      Jo, já vím, že se to fandům hry špatně poslouchá. Ale třeba pod články o Zaklínači 2 všichni chválí CD Project RED - nechtěli byste, aby takový byl i Blizzard? Já aj jo. A vědět jaký je teď je potřeba k tomu poznat zlepšení/zhoršení. Nejlepší by bylo, aby takoví byli všechni. pak by se mohli předhánět v tom, kdo nás oblbne lepší nabídkou DLC zdarma atd. Jaká to utopie.

      Už kdysi jsem to někomu říkal - pokud je to problém, tak by neměl chodit na obecně herní stránku, ale zdržovat se právě na fansitách.
      • Cahir
        Teď pravděpodobně nas*ru hodně lidí, ale to co předvádí CDProjekt mi připadá jako charita, filantropie! Kdybych tam byl šéf, nikdy bych takovou politiku nepraktikoval a jsem zvědav, jak dlouho jim to vydrží. Já prostě nevidím nic špatného na placeném dodatečném obsahu. Pokud studio začne dělat na novém obsahu pro hru, mají právo za něj požadovat peníze. Lidi si pamatují jen špínu, ale faktem je, že touto cestou vzniklo spousta výborných DLCéček. Všechna DLC pro Fallout New Vegas budiž příkladem. Velice povedená byla i DLcéčka pro Dragon Age 2, hlavně Legacy. ME2 měl taky několik výborných, např. Shadowbrokera či Overlord. Každej trochu soudnej člověk musel vidět, že na těchto přídavcích si dali vývojáři sakra záležet a že to musela být makačka. Zadarmo by je mohl chtít leda tak komouš nebo socka.
        • Můj názor je že CDProjekt to dává zdarma proto, že to mělo být v plné hře, ale z časových důvodů to nestihli. Tak proč si za to nechat znovu platit, nehledě na to to přiláká nové kupující originálek. Zatímco u DA, či ME to občas, neříkám vždycky, vypadá že spíše hledaj co by z plné hry odstranili a dál prodali. Tak to na mě působí. Ale některá DLC jsou opravdu dobrá, to nepopírám.
          • Cahir
            Jasně mluvím o těch, na kterých pracuje po dokončení hry. DLC typu From Ashes jsou prasárna, to je jasné...
      • Me jde o pointu, fanouskem Diabla nejak extra nejsem, vlastne ma nejoblibenejsi hra je Transport Tycoon Deluxe a Tropico 1. Ale proc zbytecne sirit flame... Ano, Blizzard posledni dobou upada, EA taky a Ubisoft jakbysmet, to ale neni duvod zbytecne sirit flame tim, ze jdes nekam, kde je "velka koncentrace" fanousku dane hry / studia a psat tam, ze nejaka cast te hry je blbost...

        Diskuze by pak byli mnohem hezci a meli obsah, takhle jsou to jen emocialni vylevy odpurcu a fanousku...
        • No ono Blizzard ani tak neupadá, spíš tu hru dělá tak, že do ní na začátku nedá všechno a většinu si šetří do datadisků atd.. Navíc čím víc peněz má, tím lepší bude support hry, tak co řešíte ? Vždyť Blizzard neni EA, která místo aby se alespoň trochu starala o jednu hru, vydá radši 10 jiných, jenom aby měli zaměstnanci práci a lidi zaplatili tunu zlata.. BTW: Ea byl vždycky shiit.. žádnej support her.., žádná pomoc vývojářským studiům, která měla jejich hry na starosti, prostě nic.
      • Prijde mi to nebo kazdy druhy post zminujes ME3 :-D Me to neva, jen me to uz bije po hlave.
        • Ringwraith
          Sorry no. Je to předposlední případ hry, kdy mi praktiky vydavatele nějak extra vadily.
          • To je v pohodě. Jen upozornuji, protože by se do toho mohl někdo začít navážet. :-)
  • Já se těším, až tu bude recenze na D3, to bude komentů, kliknutí, slz a lidskejch tragédií *5*
    • Asharak
      Uvažuji o tom, že si vytvořím výzvu, kdy se takovéhle diskuse nezůčastním. U Skyrimu to z části vyšlo. Už teď vidím, jak ztratím 30 minut (tady) a dovím se opět to, že jsou lidi hloupí *9* .
    • Cahir
      Sulik!
  • Haha, monitorují hru 24 hodin, 7 dní v týdnu, když hra je venku 3 dny. to sou kkti
  • Já nevím, co čekali, když ten koncept např. craftění je špatně a nedomyšleně postavený. Když v Číně jsou celé společnosti co sídlí v továrních halách a jedinou náplní práce zaměstnanců je právě za provizi a jídlo hrát, grindovat a prodávat virtuální předměty a nalevelování accountů. Pár dní po spuštění, kdy hra ještě není ani plně stabilní (lagy, dropouty, delayed loginy) a nároky na výrobu většiny věcí už jsou v součtu vyšší než cena na AH (sečtěte ceny tréninků + materiálu atd...).
    Ale když chyby "geniality Blizzardu" člověk upozorní hned po vydání je utlučen čepicemi fandů a po týdnu už naráz prozře polovina lidí.
    Stejné to bylo se SW Torem, jen to Diablo je víceméně F2P WoW trochu jinak.
    Dle mého se jak SW Tor tak i Diablo jako "továrna na další peníze" moc nechytí. Pokud někdo nepřijde s novým konceptem a novým pojetím, jak MMO a onlinovky tohoto typu udělat jinak a zároveň masy umasírované tím že "pokud to není jako wow není to MMO" přesvědčí, že to jde i jinak. Manažeři si myslí, že to je moc riziková investice, ale slepé kopírování sice "ve WOW fungující" ale přesto už dávno přežité koncepce mě příjde ještě rizikovější.
    Proč asi lidi zůstávají u wowka?
    když si budujete a vybavujete vlastní barák, investujete do něj 10 let prachy, sbalíte se a půjdete stavět úplně novej ze stejného materiálu o 100 metrů vedle jen proto že vám dají k dispozici jinou barvu tapet ?
    Pořád je to jen malá a hlavně pomalá evoluce. Základ z wow, vlastní textury a 1% zkusíme udělat jinak jakou to bude mít odezvu.
  • já jsem tak včera utíkal a sekal v D3 a zabil pár rare monster a vypadly z nich dve moc hezke unikatni vecicky, ale pro postavy za ktere nehraju. U kováře jsem vycraftil také 2 věci, co mi úplně nesedly, ale něco mě stály. Díval jsem se na aukční dům a každá se prodávala tak po 15-20 000 vyvolavacka. tak sem si rekl, ze prodejce nas*ru ostatnim udelam radost a dal jsem je za pet tisic okamzita koupe a za par minut byly pryc. ja bych je rozsekal na suroviny tak co, někomu to udělalo radost. *1* Když to je ve zlaťácích nemám problém (já osobně, co kdo za co vyhází v Eurech apod, je čistě jeho věc), prostě obří tržiště *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit