Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nadlidskej vykon
  • sankuri
    Vtip dne:-)
  • Kesis
    Po prečítaní nadpisu som si pomyslel, že ide o ohlásenie zrušenia projektu.
    • Tak on je to v podstatě zbytečný článek, protože hry bez bugů chtějí úplně všichni a moc se z toho článku nedozvíme.
  • doktorzhoror
    Mozna by to chteli hlavne hraci, co?
  • pry bude mit svuj engine. doufam ze to nebude nadlsi humus jako wow atd. ktery jsou delany na slabe pc.
    • Bude to mít stejný engine co SWTOR myslím. :-P Záruka alespon 70 000 hrajících hráčů v jeden moment.
  • KaloSaper
    Hraju jenom MMO, kde jsou záchody, takže Eve Online ( škoda že nefunkční). *1*
    • Ve Fallen Earth jsou taky a muzes si na ne dokonce sednout! A maj tam i TOI TOIky :D
    • Tak to asi hrajes vsechny RPG od Bethesdy.
      • walltar
        On říkal kde jsou záchody ... ne které jsou jak záchody.
  • KaloSaper
    Mě bude stačit, když tam budou záchody.
    • BoB.2
      Už ani nevím kdo a kde se poprvé zmínil o tom že v The Elder Scrolls tuším Oblivion nejsou záchody ale stává se to legendární ,tet mě napadá byli v Skyrimu mam dojem že jsem chodil na záchod za keř. *15*
      • Ve Skyrimu zachody samozrejme taky jsou. Jako v kazde hre od Bethesdy. Jenom nesmite hledat kadibudky nebo neco podobneho *2*
      • Vávra přece.
    • PreidaQ
      Já jsem vždy snil o MMO sraní.

EDIT: Sorry, zase myš.
    • PreidaQ
      Já jsem vždy snil o MMO sraní.
      • A kdo ne?
  • Hra bez bugov? Nemozne.
    • Portal 2.
    • Trol.diskuzni
      Jenže TES není jenom tak nějaká hra! *4*
      • Málem bych zapomněl: vždyť jsi jí ani nehrál!*1*
        • Trol.diskuzni
          Tu s*ačku jsem bohužel hrál...
          • Aha, takže je to vlastně jedna z tří her, který jsi kdy hrál a která se ti nelíbila, a proto ta velká nenávist a tvá diskuzní kariéra. Už to všechno chápu...
            • Trol.diskuzni
              To Teo: To víš, musíš se příště více snažit anebo to vzdát... *4*
            • Jak jinak *7*
            • Trol.diskuzni
              Tvá implikace je chybná.
      • *7*
  • BoB.2
    The Elder Scrolls bez bugů je krasná věc ale je to utopie jako svět bez násilí. *9*
  • Tak to bude velmi velmi dlha beta. Este nech povie, ze nech si predobjedname hru a budeme mat pristup k bete ktora bude trvat (teraz napisem asi blbost) apson rok.
    • tak tu predobjednavku pak zrusis ne?
    • nedivil bych se :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit