Přejít na výpis diskuzí
Zenimax chce The Elder Scrolls Online bez bugů
25.5.2012 | Adam Homola
83 příspěvků
-
LOLzík... *5*
-
To je jako chtít politiku bez korupce.
-
Mě bude stačit, když tam budou záchody.
-
-
Už ani nevím kdo a kde se poprvé zmínil o tom že v The Elder Scrolls tuším Oblivion nejsou záchody ale stává se to legendární ,tet mě napadá byli v Skyrimu mam dojem že jsem chodil na záchod za keř. *15*
-
-
Ve Skyrimu zachody samozrejme taky jsou. Jako v kazde hre od Bethesdy. Jenom nesmite hledat kadibudky nebo neco podobneho *2*
-
Vávra přece.
-
-
Já jsem vždy snil o MMO sraní.
EDIT: Sorry, zase myš. -
Já jsem vždy snil o MMO sraní.
-
-
A kdo ne?
-
-
-
Elder Scrolls without bugs!!!!! Heresy *16*
-
To je jako kdybych chtěl holku... *1*
-
-
Ono je to tak. Pár let se člověk snaží vymyslet, aby měl holku, pak se mu to nějakou haluzí povede, následuje několik super dní a pak se člověk zjistí, že najednou nemá čas na kamarády, peníze na zábavu a už vůbec není pánem ve svém domě. A tak snaží zase pár let vymyslet, jak se jí pro změnu rychle zbavit.
-
netreba hrat tolko onlinoviek a hned budes mat jednu. tu svoju som toho casu ziskal vdaka tomu ze sa mi pokazil pocitac..... *14* *14* *14* *14* *16*
-
-
Sakra a mě se né a né pokazit. Navíc na "holky" nemám dost peněz. *1*
-
-
Nepletes si holky s kurvama?
-
-
*1* *1*
-
-
ty kur**y vyjdou laciněji *3* *1*
-
-
-
-
-
Jejda... *1*
-
-
jelikož je to onlinovka tak to musí takto udělat, tady by to neopravila komunita jako u skyrimu modem
-
Vtip dne:-)
-
vazne sa na toto tesite? mna to moc nepresvedcilo... zatial... ale podla mna by mal tes ostat single.
-
-
TES zůstane SP + přibude MP verze. Co je na tom špatného? Bude více TES her - podle mě pouze pozitivní věc.
-
-
TESO :D Já jsem četl TESCO a přesně tak bude ten titul kvalitní...
-
The Elder Scrolls bez bugů je krasná věc ale je to utopie jako svět bez násilí. *9*