Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    LOLzík... *5*
  • 1LordBlackadder
    To je jako chtít politiku bez korupce.
  • KaloSaper
    Mě bude stačit, když tam budou záchody.
    • BoB.2
      Už ani nevím kdo a kde se poprvé zmínil o tom že v The Elder Scrolls tuším Oblivion nejsou záchody ale stává se to legendární ,tet mě napadá byli v Skyrimu mam dojem že jsem chodil na záchod za keř. *15*
      • Ve Skyrimu zachody samozrejme taky jsou. Jako v kazde hre od Bethesdy. Jenom nesmite hledat kadibudky nebo neco podobneho *2*
      • Vávra přece.
    • PreidaQ
      Já jsem vždy snil o MMO sraní.

EDIT: Sorry, zase myš.
    • PreidaQ
      Já jsem vždy snil o MMO sraní.
      • A kdo ne?
  • miker17
    Elder Scrolls without bugs!!!!! Heresy *16*
  • To je jako kdybych chtěl holku... *1*
    • Ono je to tak. Pár let se člověk snaží vymyslet, aby měl holku, pak se mu to nějakou haluzí povede, následuje několik super dní a pak se člověk zjistí, že najednou nemá čas na kamarády, peníze na zábavu a už vůbec není pánem ve svém domě. A tak snaží zase pár let vymyslet, jak se jí pro změnu rychle zbavit.
    • netreba hrat tolko onlinoviek a hned budes mat jednu. tu svoju som toho casu ziskal vdaka tomu ze sa mi pokazil pocitac..... *14* *14* *14* *14* *16*
      • walltar
        Sakra a mě se né a né pokazit. Navíc na "holky" nemám dost peněz. *1*
        • Nepletes si holky s kurvama?
          • Cahir
            *1* *1*
            • ty kur**y vyjdou laciněji *3* *1*
    • Trol.diskuzni
      Jejda... *1*
  • jelikož je to onlinovka tak to musí takto udělat, tady by to neopravila komunita jako u skyrimu modem
  • sankuri
    Vtip dne:-)
  • vazne sa na toto tesite? mna to moc nepresvedcilo... zatial... ale podla mna by mal tes ostat single.
    • TES zůstane SP + přibude MP verze. Co je na tom špatného? Bude více TES her - podle mě pouze pozitivní věc.
  • TESO :D Já jsem četl TESCO a přesně tak bude ten titul kvalitní...
  • BoB.2
    The Elder Scrolls bez bugů je krasná věc ale je to utopie jako svět bez násilí. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit