Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechapete tu hru ? Ezziovi bolo povedane aby viedol Desmonda aby sa Desmond prezivanim jeho zivota vyskolil ... v titulkoch ste poculi tu vetu? ze je problem z animusom a musia vyjst z pamete Desmonda von? ja to chapem ako to ze samotny Desmond je iba navratom v pameti DNA a hra sa hrá v podstate za niekoho uplne ineho...Park krat sa Ezziovi zjavila ta zenska na konci a povedala mu ze tu nieje len kvoli sebe a ze niekto je tu s nim...cela ta hra je proste len taky vycvik a vtiahnutie do deja... ale viac ako 3 pokracovania nepredpokladam...mozno nejaky datadisk US obcianska vojna alebo 2 svetova a specialne projekty okultizmus a podobne...
  • v tom jejich plánováném zvratu určitě potkáme Eziova syna :D
  • Že by název "Revelations" pocházel odtud? :D
    http://www.youtube.com/watch?v=DsX4OffCSCw
  • Chjo, nevim co furt řešíte, hrál jsem 1 + 2 na konzoli v eng, příběh jsem naprosto nepochopil protože tak dobře anglicky neumím a je mi celkem fuk o čem to bude. Těším se na to ale stejně to bude na konzole jen v eng tak to nějak projdu a příběh stejně nepochopím...nup
    • Mahcake
      No aspon to hraješ pro zábavu. *1*
      • pro zábavu... ale je to škoda, možná trochu klišé, pro někoho ne zas tak originální, ale mě to prostě baví ten příběh hltat a hraním posouvat a prožívat.. asi by mě mrzelo se o to ochudit. Z tohoto důvodu sice vlastním originál DA2, ale počkám si na pořádný překlad.
      • No nevím kolik z vás umí tak dobře anglicky aby to na konzoli pochopil tak dobře jako v češtině na PC.
        • Mahcake
          (reakce xxx) Možná kdybys neseděl doma na zadku a šel na nějakej pořádnej anglickej kurz, tak bys to možná pochopil.
          • Hele na muj zadek se vykašli jo, až ti bude taky 44 let tak se na nějakej kurz můžeš vysr....
            • paráda.. ale na to že ti 44 let,tak se vyjadřuješ jak 10ti letej *3*
        • Zayl
          Většina, proč se ptáš?

Navíc příběh tady není zrovna natolik složitý... a přístup k internetu zjevně máš, tak si na nějaké české fansite najdi o co go.
        • xPantherx
          titulky ti nic neříkaj?
          • Co to meleš, anglický titulky jsou furt anglický titulky....
            • xPantherx
              český ti nic neříkaj nebo co?
  • Zayl
    Dvojka je určitě lepší. V jedničce dostali nápad, ale až ve dvojce se jim ho podařilo opravdu solidně zpracovat. Určitý stereotyp je i ve dvojce, i v brotherhoodu, ale záleží hlavně na tom jestli máš potřebu dohrát hru na 100%. Jestli ne, tak se těm opakujícím se vedlejšákům můžeš snadno vyhnout.

Edit: Gah, sorry reakce na Jardu, odhlásilo mě to a já si nevšiml že to zrušilo reakci.
  • Dotaz... Az nedavno jsem se dostal k Assassinovi a dohral teprve prvni dil, ktery nebyl tak spatnej, ale byl to totalni stereotyp... Udajne dalsi byt nemaji, premyslim, zda se do toho pustit a koupit to, je to lepsi? Diky
    • jasně, dvojka je daleko vymazlenější než jednička (odstraněna nutnost nezáživného dojíždění koňmo a přidáno navíc třeba budování rodinného sídla.. ), brotherhood je sice jen 2,5tý díl, ale bylo přidáno zas pár dalších věcí, pokračuje to v příběhu.. a stále se to pěkně hraje. Já jsem třeba raději za AC Revelations.. protože se trochu bojím, jak moc by případná trojka změní prostředí, hlavního hrdinu.. proto jsem moc rád za další 2,75tý díl :-) Vím do čeho půjdu a jsem za to rád :-) Doufám, že nebudeme tentokrát muset čekat na PC verzi o půl roku déle..
  • Alespoň víme proč jsou tak dlouhý titulky na konci když na tom maká tolik lidí :D
  • Když už má vyjít ten datadisk, tak jsem zvědav ..jaký nový vylepšení nás čeká ...už v BH těch vylepšení bylo celkem dost
  • Zayl
    No jo tak teď chápu proč credits k Brotherhood trvaly 30 minut a člověk je nemohl ani přeskočit, ani alt-tabnout. Pracovat v blobu 1k vývojářů, to musí být bžunda.

Jako já se na credits poprvé dívám vždycky dobrovolně, ale když na mě vyskočil sedmnáctý team catererů, tak jsem to vzdal ... oj to bylo radosti že to nejde skipnout :p.
    • Spíš se musí smeknout, že přez to kvantum lidí je to sehraný a vznikla kvalitní hra :) Jo kde jsou ty časy kdy se u her objevil jeden pizzaboy :-)
  • Průměrný věk nevypovídá nic o tom, kolika let se lidé dožívali. Byla velká nepřirozená úmrtnost kvůli nemocem a válkám.
    • Asi tak ..souhlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit