Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dilinja
    penizky potrebujem vic penizku!!! v Lednu vyjde Assasins Jeep akcni zavody ofroadu v Izraeli s Eziem!
    • zabíííííl :DDDDDDDDDDD
    • Do Izraele nechci ani bez Jeepu :-/ :D
  • Amylee.Anderson
    Jsem tady jediná, které se zatim líbil každý díl? :D
    • Mahcake
      Já nevim proč s tim mají všichni problémy. Já se na to moc těšim a aspon AC jen tak neskončí.
    • Nene mně také... *1* (Prostě AC je čim dál lepší. Nebyla to řečňitská otázka že ?)
  • Co myslíte diskutéři, dočkáme se konečně pořádného soubojového systému nebo nás čekají další zjednodušení? V AC:B se Ubisoft chválil, jak budou nepřátelé agresivnější. Za celou hru jsem si tak třikrát čtyřikrát všimnul, že by ten za mnou měl nějaké tendence mi sekat do zad. Jinak klasika couter killy jeden za druhým. Vlastně proč counter killy, v AC:B šlo nepřátele prostě kopnout (rozražení krytu) a potom umlátit.

Vím že zním možná moc ostře, ale nedá mi to. Díl od dílu čím dál víc možností jak získat neférovou výhodu v boji. Máme bratrstvo, máme příruční samopal, máme jedy, můžeme najímat žoldáky/nevěstky.Ttak proč, proč je ještě v AC:B stále AI na takové úrovni, že celou hru kromě pár částí si hráč vystačí sám s holýma rukama proti přesile?

Jestli Ubisoft dál pojede v momentálním kurzu, tak nevím nevím, jestli budou změny k lepšímu nebo jestli hratelnost nepůje do kytek. A přitom jim přeji jen to nejlepší, protože oni dokáží vytvořit krásné hry i s odpovídající hratelností.

Proč nemůžeme mít v AC výzvu jako v Prince of Persia: Warrior Within (taky od Ubisoftu), kde nepřátelé s radostí útočili z vice stran, doráželi Prince na zemi a zejména na HARD se musel hráč opravdu ohánět a využívat mechaniky hry (zpomalení, vrácení času) ne pro znuděné pobavení, ale proto, aby měl proti přesile šanci. Toto napětí mi u série AC chybí...
    • Jazz
      Counter killy jeden za druhym ?
      Fakt mi nerikej, zes nepouzil retezeni *1*
  • Inak , trochu som rozmýšlal ( hoci to bolelo ) , Eziov príbeh sledujeme skrz spomoenky uložené v genetickom kóde takže ho môžeme vidieť iba do doby než splodil potomka od ktorého pokračuje rodostrom až k Desmondovi , pretože všetko čo je potom už by nemohlo byť uložené v génoch , tie sa predali pri počatí . Preto ani nemôžeme vidieť Altairovu alebo Eziovu definitívnu smrť , pretože dosť ťažko sa plodia deti keď ste posmrti . Tým pádom sme vlastne videli koniec Altairovho príbehu v AC 2 vo Flashbacku kde Altair dal kocúra do trúby na vrchole tej veže ( vtedy bol rovnako mladý ako v AC1 takže Altaira satšieho neuvidíme ). Tým pádom by vlastne vrcholom Eziovho osudu malo byť tiež " epické vyvrcholenie " *1*
    • Tak Ezio "vyvrcholil" kde mohl, ale zatím bez následku. Doufám, že se mu to v Istanbulu konečně povede a bude pořádná trojka. Jako třetí díl myslím *1*
      • Nezmiňuje se ve 2 díle Altair v kodexech, že pronásleduje vrahy? To už ale děti měl ne? Že by Desmondova linie byla jinde? To by pa ale scéna na věži byla bezpředmětná:( Snad nám Ubi dá vysvětlení.
  • FANS
    2007 - "Kámo čum! Assassins Creed, ta grafika ty voe, krása! Ale trošku stereotyp" 2009 - "No to je konečně pařba! Krása, Krása! Takových možností, tak sympatický hrdina! Krásná města! Úžasná práce UBI" 2010 - "Ehh? No budiž, mulťák je sranda, a všechno je tu dotažené tak proč ne." 2011- "Zííííííííííííív"

UBI MANAGMENT
    2007 - "Nice work guys, MORE PEOPLE ON THIS PROJECT" 2009 - "PERFECT!, PERFECT!" 2010 - "Lets make it again because it worked!" 2011 - "CASH! CASH! I NEED SOME CASH!!!"
    • si mega zabil :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale pravda pravdivá ako 90% terajších hier..
  • Joha
    Tak hlavne dúfam že UbiSoft upustí z tradície polročného odkladu PC verzie a tohto dielu sa dočkáme (PC hráči) na čas :(
  • Docela se bojím, aby nám Ubi neservíroval každý rok nějaký ,,dvaapůltý,, díl až nakonec příběh nebude mít hlavu ani patu a my budem plnit kasičku nenažraných vydavatelů :(. Čekal bych postup v čase např. Francii v době revoluce + nový hrdina a ne zas Ezio, aby tu snámi neběhal do stovky :( No na fanouška této série moc potěšen nejsem:( Snad se pletu a vše má nějaký onkrétní význam a cíl.
  • Cajk
    Až s Eziem skončej tak mu bude tak 100 let..
    • xPantherx
      Ubisoft už to začíná přeplácávat ..už očekávvám i závodní hry s Eziem v jeho dalším datadisku. Novej datadisk zní pěkně, lákavě ..ale já bych radši trojku !!
      • To je fakt Ezio už neni nejmladší
        • jo xD nebo bude super ezio bros
  • Jak už zde bylo já chci Prahu !!! xD
    • Tak si tam zajed, je to kousek ;-)
  • Tahle zpráva mě dost zklamala, čekal jsem něco bombastičtějšího, takhle to vypadá na Brotherhood verze 2 s výměnou Říma za Istanbul. *7*
    • xPantherx
      Amylee : kam by si to chtěla zasadit, do druhý světový? :-D :-D
      • Amylee.Anderson
        A víš že do druhý světový by to bylo fajný? Sice je blbý si představit Assassina se střelnou zbraní, ale bylo by to originální. Při tý příležitosti by mohl Assassin té doby najít třeba ztracenou Jantarovou komantu, jako zdroj nějakého tajemnství :D :D Mě je to jedno, kde to bude, ale Egypt, jak tu mnoho lidí prosazuje, je divný. Posunout se o tisíce let dozadu, to je na hlavu postavený.
        • xPantherx
          Proč by se AC furt musel táhnout kupředu? Desmond může zavzpomínat i dál do minulosti.
          • jasne a Desmondovi predkovia boli urcite assassini uz v starovekom Egypte... dost pochybujem...
            • Amylee.Anderson
              Asi tak, nemohli být všude...
          • Amylee.Anderson
            A tak ochudit Desmondovy předky o vědomosti, které Ezio získal díky komnatě ve Vatikánu? Altair pomohl Eziovi dosáhnout komnaty, Ezio musí pomoc tyní těm dalším, aby vyhráli nad Teplářema + zastavili hrozbu ;)
            • xPantherx
              To je sice hezký, ale k tomu bych se vrátil později ..je hezky, jak to na sebe navazuje ..ale chtěl bych udělat ve hře změnu a na chvíli zavzpomínat do minulosti ..takovou malou odbočku, aby hra nebyla tak stereotypní
      • Od někoho, kdo to chce zasadit do Egypta to sedne..nee, mezi náma, egypt vážně architekturou nesedne vůbec do AC :) A podle mě se jim už ani do nové doby nebude chtít jít, budou rozvíjet Ezia a Altaira dokud nekrachnou
    • xPantherx
      Kdyby to byla trojka, ale ono je to "Ala BrotherHood 2" , celou sérii začínaj pěkně kazit. Už to není ono, už to bude jako nfs a cod. Pokud nemaj námět na trojku, tak já bych určo měl a zasadil bych to do Starověkého Egypta mezi faraony a kleopatry ..místo pro Assassin Creed jak stvořené. Hledání pokladů, luštění hieroglifů, luštění hádanek a legend apd.
      • Tak to je kravina ako hrom, zasadzovať to do Egyptu, to je trochu mimo no. Každopádne súhlasím, že už by to chcelo trojku a toho odhalenia hlavného príbehu trochu viac, ako zas len presun na jednu lokáciu a potom odchod do druhej a konci hry v štýle Brotherhoodu.
      • Ja ti neviem , architektúra starovekého Egypta bola odosť monotónejšia než ta renesančná a aj tá sa po pár hodinách dosť obkukala . Navyše neje moc vhodná pre pohopkávanie , neviem si predstaviť že v takom Luxore by si skákal rovnako ako napr v Florencii , to by si musel byť minimálne Spiderman. Mimochodom, všimni si že AC sa skvor chronologicky posúva dopredu *4*
        Mojim neuskutočnitelným snom by bola možnosť pozrieť sa do cárskeho ruska a vidieť naživo napr. povstanie dekabristov , ale to by asi bavilo iba mňa *1*
        • Rusko ? To snad ne, co bys tam chtel delat ?! Nenapada me zadny horsi misto nez Rusko *1* ja se chci proste podivat do starovekyho Egypta...AC je proste takovej muj stroj casu a Egypt proste chci zazit sry :) A archytektura mi prijde dost zajimava (v benatkach taky bylo par vetsich pamatek a zbytek furt stejny domecky), sposta obrovskych chramu, palacu, hrobek a dalsich monumentu k pruzkumu, mesta byli vic do kopce a i po obycejnech domcich muzes litat.. a kdo rika ze chci furt skakat jak mental po barakach...Navic by tam slo vic zaclenit cestovani po okoli a ne furt jen mesto. A narozdil od Ruska Egypt je plnej zahad, poklady a mytologie pro AC jako delany...Treba bejt pri stavbe pyramidy nebo se do ni i podivat nerikej ze bys nechtel *1* *1*
        • no v rusku byl komiks Assassin Creed : The Fall - ale rád byh ho taky viděl jako hru :-D
      • treba tyhle polodily proste musi udelat aby to cely zapadlo do trojky. Podle me uz neco maji vymysleno ale bez toho by to nedavalo smysl a byla tam mezera, kazdopadne ale doufam ze po tomhle uz ta trojka bude ;) a i u me Egypt jasne vede (pokud by to nebyla Praha :D )
      • Amylee.Anderson
        Jdii hrát Romb Raider -_-
        • xPantherx
          Si to jdi hrát sama :-D
          • Amylee.Anderson
            Ne, já po takových blbinách v AC, netoužim...
            • v AC 3 nema co Animus uz robit :) mozno tak okrajovo keby potrebovali nejake info..ale AC je a vzdy bol o Desmondovi, on ma na starosti to proroctvo, tak uz by som si zanho rad zahral.
            • Amylee.Anderson
              Hej, co to je za reakce? -_-
            • xPantherx
              Blbina jseš ty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit