Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Assassin’s Creed: Revelations - vzhůru do Istanbulu
5.5.2011 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
s tím "půltým" dílem mě štvete
engine jedničky měl obrovský potenciál a ve dvojce se jim podařilo ho dotáhnout k dokonalosti ... srovnejme to s mass effectem, taky v jedničce obrovský potenciál který ve dvojce poslali k ledu
prosím ať v ass. creedovi přidávají jenom nové mise, rozšiřují perfektní příběh, víc ke štěstí nepotřebuji, lepší ovládání ani grafiku na konzolích jsem neviděl -
Autor tohodle je pitomec.
-
Alespoň víme proč jsou tak dlouhý titulky na konci když na tom maká tolik lidí :D
-
nechapete tu hru ? Ezziovi bolo povedane aby viedol Desmonda aby sa Desmond prezivanim jeho zivota vyskolil ... v titulkoch ste poculi tu vetu? ze je problem z animusom a musia vyjst z pamete Desmonda von? ja to chapem ako to ze samotny Desmond je iba navratom v pameti DNA a hra sa hrá v podstate za niekoho uplne ineho...Park krat sa Ezziovi zjavila ta zenska na konci a povedala mu ze tu nieje len kvoli sebe a ze niekto je tu s nim...cela ta hra je proste len taky vycvik a vtiahnutie do deja... ale viac ako 3 pokracovania nepredpokladam...mozno nejaky datadisk US obcianska vojna alebo 2 svetova a specialne projekty okultizmus a podobne...
-
Dotaz... Az nedavno jsem se dostal k Assassinovi a dohral teprve prvni dil, ktery nebyl tak spatnej, ale byl to totalni stereotyp... Udajne dalsi byt nemaji, premyslim, zda se do toho pustit a koupit to, je to lepsi? Diky
-
-
jasně, dvojka je daleko vymazlenější než jednička (odstraněna nutnost nezáživného dojíždění koňmo a přidáno navíc třeba budování rodinného sídla.. ), brotherhood je sice jen 2,5tý díl, ale bylo přidáno zas pár dalších věcí, pokračuje to v příběhu.. a stále se to pěkně hraje. Já jsem třeba raději za AC Revelations.. protože se trochu bojím, jak moc by případná trojka změní prostředí, hlavního hrdinu.. proto jsem moc rád za další 2,75tý díl :-) Vím do čeho půjdu a jsem za to rád :-) Doufám, že nebudeme tentokrát muset čekat na PC verzi o půl roku déle..
-
-
Jasně, je to milking. Naprostej. Jenže co se dá dělat..dvojka i Brotherhood byly fakt zatraceně zábavný hry.A tohle bude určitě taky, navíc pokračování příběhu...po konci Brotherhoodu jsem docela zvědav jak se to bude vyvíjet dál.
-
na konci brotherhoodu je eziovy tak 60. tak to sem zvědav tam bude starej dědek behat po istambulu :-D ale proc ne. dobre tesim se doufam ze bude zase collectorka
-
-
Na konci Brotherhood mu je 50.
-
-
To je pravda, musim říct, že mi to příjde i trochu smutný,když si vzpomenu jak 2 řádil jako 20ti letej.
-
jj opravdu je mu 50 takže na konci revelations bu bude 60 beztak
-
-
60 jo? :-D V Brotherhoodu? Co to meleš? Maximálně mu mohlo bejt 40 a ne 60 prosím tě :-D , to už by byl starej dědek :-D, měl by bílý vlasy a samý vrásky a určitě by tak nehopsal po střechách v takovým věku :-D
-
-
No nazačátku Brotherhood bylo Eziovi 44 let (rok 1503)
-
Na konci Brotherhoodu je Eziovi 48 let. Průměrná délka života v Renesančním Římě byla 28 let( Wikipedia). Tudíž už je 20 let nad průměrem a minimálně desetiletí stráví v Revelations...
-
-
Průměrný věn nevypovídá nic o tom, kolika let se lidé dožívali. Byla velká nepřirozená úmrtnost kvůli nemocem a válkám.
-
Ten průměr je kvůli nemocem ..v té době byla pandémie a plno pohlavních nemocí,morů a tak
-
-
A to snad na věci něco mění? Například průměrný věk 50 let byl až na počátku 20. století. V renesanci v na počátku 16. století byl průměrný věk cca 30 - 35 let napříč celou Evropou.
-
-
jaký okolní postavy - myslím že v istanbulu budou úplně noví společníci. Vidím to taky na Flashbacky s Altairem a Flashforwardy s Desmondem ;-) . A jelikož na tom dělá Massive tak by mě potěšila nějaká strategická minihra např. vysílání bratrstva na mise po evropě ve stylu "commandos" ale to už je asi moc ujetý :-D
-
to Kanča: I všem okolním postavám?
-
to sice jo ale používání Jablka Eziovi dost život prodlužuje *9*
-
-
-
-
-