Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Assassin’s Creed: Revelations - vzhůru do Istanbulu
5.5.2011 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
je mi úprimne jedno, čo kto dojí - pre mňa subjektívne je zasadenie do istanbulu čistý win. drahí vývojári: v budúcnosti by som nepohrdol ani lisabonom či barcelonou ;)
-
AC 3 by mohl být zasazený do Americké revoluce - ideální, protože v té době začínali být novodobí nájemní vrazi, a jelikož to byly z velké části ženy, tak bysme si možná zahráli i za opačné pohlaví...
Problém by byl maximálně v tom, že Desmondovi by se to moc nelíbilo :D:D:D -
Teď jsem se dočetl, že tento datadisk vydávají kvůli tomu, aby nahnali čas na vývoj plnohodnotného pokračování trojky ..tak jestli to má bejt tak, tak to schvaluji. Ovšem, když se bude tam hrát za Ezia, uvítal bych tedy i za Altaira ..doufám, že není úplně out ...poslední dobou se vše furt motá kolem Ezia.
Jinak na tu trojku jsem tedy zvědavej... -
Mrkněte na mé stránky http://www.pcsvet.wz.cz/
-
-
tak jsem mrknul, bohužel už se nevrátím... ale na to, že ti je 7 fakt dobrý! *1*
-
-
Starší Ezio na obalu Game Informeru už vypadá o něco líp. Ten ofousovaný z konce dvojky a Brotherhoodu mi vadil.
Zatím se těším, ale dost se bojím toho masivního outsourcingu. Už na Brotherhoodu bylo vidět, že to místy úplně neklape. -
1. : Juch!
2. : Trochu nedokážu vymyslet, jak chtěj navázat, když si vezmeme, jak skončil Brotherhood. O.o
3. : Doufám, že nezapomenou na spolození Eziova dítěte. Nemyslím přímo aby tam byla nějaká scéna. Ale vzhledem k tomu, že na koncc Brotherhood mu bude 50, má nejvyšší čas, aby splodil dítě, jinak by nebyl Desmond, tohle mi tam nějak chybí. Nebo jsem něco přehlédla? -
-
o tom věku mám takovou teorii. Ezio má stejnou vlasnost jako víno: se stářím přibívá na kvalitě.Ve 2 jme si mohli s větším počtem vojáků i trochu máknout,ale v Brotherhoodu se s těmi speciálními útoky dal vybít skoro celý regiment.No jak to bude vypadat ted´ když bude asi zase o něco starší no nvm.
-
-
Rozhodně čim je starší, tim víc je sexy :D
-
-
No pro ženskou :D ale já už bych čumněl na zadek nějaký Assassinky xD ale možná by to zvedlo prodeje
-
-
-
na zacatku Brotherhood se Ezio vyspal z Katarinou Sforza takze mozna ta splodí jeho potomka *3*
-
-
Nojo, ale ta umřela :D
-
-
Já brother... nehrál ale brzy budu... jak umřela ?
-
-
To ani neni spoiler. Umřela v roce 1509..Ve hře (tušim že ve hře, teď čtu knížku) se zmínil někdo, že umřela na zápal plic, neni tam nic srdceryvného :)
-
-
posila: spis na konci Brotherhoodu ne? :D tak tehotna by rychle nebyla aby to bylo hned po vyspani
-
Ale jak by mohl mit Desmod v genech zakodovane udalosti Brotherhoodu z Eziova pohledu, kdyby Eziuv potomek a Desmoduv predek byl splozen na zacatku Brotherhoodu? Hm? :D
EDIT: opraveno Eizo na Ezio :) -
ale do ty doby treba jeste stihla porodit xD
-
-
-
-
Katherina byla hrozná pichna nedivím se mu xD
-
-
-
Dost mě zajímá o co vlastně teď v celym AC (nemyslim současnost - Desmonda) v minulosti jde... přece jednom jednička byla pěkný úvod, dvojka byla o jablku a pomstě - oboje se stalo, brotherhood bylo dokončení co se nestihlo udělat aneb vymýtit rod Borgiů... tak o čem vlastně bude ten istanbul? o Altairovi? ale proč Altairovi, ten svuj ukol splnil - jablko... mno necham se příjemně překvapit :)
-
-
píše se, že pujde po stopách altaira... to znamená, že Altair byl v Istanbulu, a něco tam nedodělal.. to ted dodělá Ezio... myslím si, že o tomhle by to být mohlo... ale stejně tak je asi tisíc možností, o čem by to být mohlo.... v každým případě se na to velice těším
-
-
ffs ! Ja chcem trojku, nie zas expanziu
-
insnatbuul pjekny ale není uš moc starej?
-
ale v jednicce ti Holy Land nevadil vid
-
-
Jestli to bylo na mě, tak ne nevadil :D Historie je jedna věc a současnost druhá, ale bral jsem to spíš jako vtip. ;) Raději bych tu Francii :)
-
-
ja bych svatou zemi chtěl ale nchtěl bych pitomou italii proste svata zeme se vsema vylepsenima by byla dobrá ale italie me proste nepritahuje z historického pohledu
-
-
Itálie tě z historického pohledu nepřitahuje? Ta má historii bohatší než většina Evropy dohromady! *1*
-
-
myslim renesancni italii ty nechapavej blbče nebo znás jeste nejaký dil assassina kde jsou římani?
-
-
-
-