Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xPantherx
    český ti nic neříkaj nebo co?
  • nechapete tu hru ? Ezziovi bolo povedane aby viedol Desmonda aby sa Desmond prezivanim jeho zivota vyskolil ... v titulkoch ste poculi tu vetu? ze je problem z animusom a musia vyjst z pamete Desmonda von? ja to chapem ako to ze samotny Desmond je iba navratom v pameti DNA a hra sa hrá v podstate za niekoho uplne ineho...Park krat sa Ezziovi zjavila ta zenska na konci a povedala mu ze tu nieje len kvoli sebe a ze niekto je tu s nim...cela ta hra je proste len taky vycvik a vtiahnutie do deja... ale viac ako 3 pokracovania nepredpokladam...mozno nejaky datadisk US obcianska vojna alebo 2 svetova a specialne projekty okultizmus a podobne...
  • paráda.. ale na to že ti 44 let,tak se vyjadřuješ jak 10ti letej *3*
  • Amylee.Anderson
    Asi tak, nemohli být všude...
  • Jazz
    Counter killy jeden za druhym ?
    Fakt mi nerikej, zes nepouzil retezeni *1*
  • Spíš se musí smeknout, že přez to kvantum lidí je to sehraný a vznikla kvalitní hra :) Jo kde jsou ty časy kdy se u her objevil jeden pizzaboy :-)
  • jasně, dvojka je daleko vymazlenější než jednička (odstraněna nutnost nezáživného dojíždění koňmo a přidáno navíc třeba budování rodinného sídla.. ), brotherhood je sice jen 2,5tý díl, ale bylo přidáno zas pár dalších věcí, pokračuje to v příběhu.. a stále se to pěkně hraje. Já jsem třeba raději za AC Revelations.. protože se trochu bojím, jak moc by případná trojka změní prostředí, hlavního hrdinu.. proto jsem moc rád za další 2,75tý díl :-) Vím do čeho půjdu a jsem za to rád :-) Doufám, že nebudeme tentokrát muset čekat na PC verzi o půl roku déle..
  • Hele na muj zadek se vykašli jo, až ti bude taky 44 let tak se na nějakej kurz můžeš vysr....
  • Co to meleš, anglický titulky jsou furt anglický titulky....
  • pro zábavu... ale je to škoda, možná trochu klišé, pro někoho ne zas tak originální, ale mě to prostě baví ten příběh hltat a hraním posouvat a prožívat.. asi by mě mrzelo se o to ochudit. Z tohoto důvodu sice vlastním originál DA2, ale počkám si na pořádný překlad.
  • Mahcake
    To je pravda, musim říct, že mi to příjde i trochu smutný,když si vzpomenu jak 2 řádil jako 20ti letej.
  • Mahcake
    (reakce xxx) Možná kdybys neseděl doma na zadku a šel na nějakej pořádnej anglickej kurz, tak bys to možná pochopil.
  • To máš pravdu, třeba to za Ezia nebude celou hru aby to nebylo práv tak uletácký... že si tkaovej fotřík lítá po střechách.. *2*
  • Nebo je dobře platí a v Cryteku dostávají malý kapesný *1* *1*
  • Zayl
    Většina, proč se ptáš?

Navíc příběh tady není zrovna natolik složitý... a přístup k internetu zjevně máš, tak si na nějaké české fansite najdi o co go.
  • v tom jejich plánováném zvratu určitě potkáme Eziova syna :D
  • Že by název "Revelations" pocházel odtud? :D
    http://www.youtube.com/watch?v=DsX4OffCSCw
  • jj opravdu je mu 50 takže na konci revelations bu bude 60 beztak
  • xPantherx
    titulky ti nic neříkaj?
  • No nevím kolik z vás umí tak dobře anglicky aby to na konzoli pochopil tak dobře jako v češtině na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit