Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Assassin’s Creed: Revelations - vzhůru do Istanbulu
5.5.2011 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
Rozhodně líp než Crytek :-)
-
jasne a Desmondovi predkovia boli urcite assassini uz v starovekom Egypte... dost pochybujem...
-
v AC 3 nema co Animus uz robit :) mozno tak okrajovo keby potrebovali nejake info..ale AC je a vzdy bol o Desmondovi, on ma na starosti to proroctvo, tak uz by som si zanho rad zahral.
-
To je sice hezký, ale k tomu bych se vrátil později ..je hezky, jak to na sebe navazuje ..ale chtěl bych udělat ve hře změnu a na chvíli zavzpomínat do minulosti ..takovou malou odbočku, aby hra nebyla tak stereotypní
-
A tak ochudit Desmondovy předky o vědomosti, které Ezio získal díky komnatě ve Vatikánu? Altair pomohl Eziovi dosáhnout komnaty, Ezio musí pomoc tyní těm dalším, aby vyhráli nad Teplářema + zastavili hrozbu ;)
-
Proč by se AC furt musel táhnout kupředu? Desmond může zavzpomínat i dál do minulosti.
-
A víš že do druhý světový by to bylo fajný? Sice je blbý si představit Assassina se střelnou zbraní, ale bylo by to originální. Při tý příležitosti by mohl Assassin té doby najít třeba ztracenou Jantarovou komantu, jako zdroj nějakého tajemnství :D :D Mě je to jedno, kde to bude, ale Egypt, jak tu mnoho lidí prosazuje, je divný. Posunout se o tisíce let dozadu, to je na hlavu postavený.
-
no v kodexech psali že díky Jablku byl Altair aktivní téměr až do smrti takže problém s dědečkem Eziem nevidim
-
Jak to Ubisoft dělá, že ukočíruje 1000 vývojářů z různých měst/států, aby se informace o projektu nedostaly ven?
-
je mi úprimne jedno, čo kto dojí - pre mňa subjektívne je zasadenie do istanbulu čistý win. drahí vývojári: v budúcnosti by som nepohrdol ani lisabonom či barcelonou ;)
-
No v Benátkách volili Dóžata v letech okolo sedmdesáti, aby moc dlouho nevládli... když dóže umřel, tak se s rodinou moc nesrali a vystěhovali je... Ale ten věk je fakt vyjímka... 48letý Etzio stále aktivní je kravina. V tom věku mohl člověk pomyslet tak akorát v jaký správný čas vyjít na záchod, aby to stihl pustit ven... Istanbul je přes všechno parádní.. Jenom se bojím jaký hodný dědečky udělaj ze Sultánů a jaký zlý, ošklivý záporňáky s křesťanů......
-
Tak si tam zajed, je to kousek ;-)
-
Tak to je kravina ako hrom, zasadzovať to do Egyptu, to je trochu mimo no. Každopádne súhlasím, že už by to chcelo trojku a toho odhalenia hlavného príbehu trochu viac, ako zas len presun na jednu lokáciu a potom odchod do druhej a konci hry v štýle Brotherhoodu.
-
Rusko ? To snad ne, co bys tam chtel delat ?! Nenapada me zadny horsi misto nez Rusko *1* ja se chci proste podivat do starovekyho Egypta...AC je proste takovej muj stroj casu a Egypt proste chci zazit sry :) A archytektura mi prijde dost zajimava (v benatkach taky bylo par vetsich pamatek a zbytek furt stejny domecky), sposta obrovskych chramu, palacu, hrobek a dalsich monumentu k pruzkumu, mesta byli vic do kopce a i po obycejnech domcich muzes litat.. a kdo rika ze chci furt skakat jak mental po barakach...Navic by tam slo vic zaclenit cestovani po okoli a ne furt jen mesto. A narozdil od Ruska Egypt je plnej zahad, poklady a mytologie pro AC jako delany...Treba bejt pri stavbe pyramidy nebo se do ni i podivat nerikej ze bys nechtel *1* *1*
-
Já nevim proč s tim mají všichni problémy. Já se na to moc těšim a aspon AC jen tak neskončí.
-
Od někoho, kdo to chce zasadit do Egypta to sedne..nee, mezi náma, egypt vážně architekturou nesedne vůbec do AC :) A podle mě se jim už ani do nové doby nebude chtít jít, budou rozvíjet Ezia a Altaira dokud nekrachnou
-
no v rusku byl komiks Assassin Creed : The Fall - ale rád byh ho taky viděl jako hru :-D
-
Ja ti neviem , architektúra starovekého Egypta bola odosť monotónejšia než ta renesančná a aj tá sa po pár hodinách dosť obkukala . Navyše neje moc vhodná pre pohopkávanie , neviem si predstaviť že v takom Luxore by si skákal rovnako ako napr v Florencii , to by si musel byť minimálne Spiderman. Mimochodom, všimni si že AC sa skvor chronologicky posúva dopredu *4*
Mojim neuskutočnitelným snom by bola možnosť pozrieť sa do cárskeho ruska a vidieť naživo napr. povstanie dekabristov , ale to by asi bavilo iba mňa *1* -
jaký okolní postavy - myslím že v istanbulu budou úplně noví společníci. Vidím to taky na Flashbacky s Altairem a Flashforwardy s Desmondem ;-) . A jelikož na tom dělá Massive tak by mě potěšila nějaká strategická minihra např. vysílání bratrstva na mise po evropě ve stylu "commandos" ale to už je asi moc ujetý :-D
-
treba tyhle polodily proste musi udelat aby to cely zapadlo do trojky. Podle me uz neco maji vymysleno ale bez toho by to nedavalo smysl a byla tam mezera, kazdopadne ale doufam ze po tomhle uz ta trojka bude ;) a i u me Egypt jasne vede (pokud by to nebyla Praha :D )