Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xPantherx
    Amylee : kam by si to chtěla zasadit, do druhý světový? :-D :-D
  • Amylee.Anderson
    Hej, co to je za reakce? -_-
  • xPantherx
    Blbina jseš ty
  • Amylee.Anderson
    Ne, já po takových blbinách v AC, netoužim...
  • xPantherx
    Si to jdi hrát sama :-D
  • Amylee.Anderson
    Jdii hrát Romb Raider -_-
  • to Kanča: I všem okolním postavám?
  • to sice jo ale používání Jablka Eziovi dost život prodlužuje *9*
  • A to snad na věci něco mění? Například průměrný věk 50 let byl až na počátku 20. století. V renesanci v na počátku 16. století byl průměrný věk cca 30 - 35 let napříč celou Evropou.
  • xPantherx
    Kdyby to byla trojka, ale ono je to "Ala BrotherHood 2" , celou sérii začínaj pěkně kazit. Už to není ono, už to bude jako nfs a cod. Pokud nemaj námět na trojku, tak já bych určo měl a zasadil bych to do Starověkého Egypta mezi faraony a kleopatry ..místo pro Assassin Creed jak stvořené. Hledání pokladů, luštění hieroglifů, luštění hádanek a legend apd.
  • Ocelot23
    Ten průměr je kvůli nemocem ..v té době byla pandémie a plno pohlavních nemocí,morů a tak
  • Tahle zpráva mě dost zklamala, čekal jsem něco bombastičtějšího, takhle to vypadá na Brotherhood verze 2 s výměnou Říma za Istanbul. *7*
  • Amylee.Anderson
    Na konci Brotherhood mu je 50.
  • zabíííííl :DDDDDDDDDDD
  • No nazačátku Brotherhood bylo Eziovi 44 let (rok 1503)
  • Na konci Brotherhoodu je Eziovi 48 let. Průměrná délka života v Renesančním Římě byla 28 let( Wikipedia). Tudíž už je 20 let nad průměrem a minimálně desetiletí stráví v Revelations...
  • si mega zabil :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale pravda pravdivá ako 90% terajších hier..
  • myslim renesancni italii ty nechapavej blbče nebo znás jeste nejaký dil assassina kde jsou římani?
  • xPantherx
    60 jo? :-D V Brotherhoodu? Co to meleš? Maximálně mu mohlo bejt 40 a ne 60 prosím tě :-D , to už by byl starej dědek :-D, měl by bílý vlasy a samý vrásky a určitě by tak nehopsal po střechách v takovým věku :-D
  • Už bych si měl pořídit dvojku *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit