Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Assassin’s Creed: Revelations - vzhůru do Istanbulu
5.5.2011 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
No aspon to hraješ pro zábavu. *1*
-
Súhlasím že Rusko by bolo skvelé , ono rodové čachry s mocou a neustála snaha robiť revolúcie ( nakoniec vždy potlačené ) by myslím do konšpiračnej zápletky sadli úplne ako riť na šerbel , navyše , aj rusko má svoje záhady , napr. taký Rasputin ( hoci sa obdobie jeho života moc neprekríva s reálne možným obdobým , v ktorom by sa AC mohlo v rusku odohrávať ) by k celej zápletke ohladom magických " kúskov raja " pasoval dokonale. A potom , cárske Rusko malo určitú špecifickú atmosféru ktorá snáď ešte v hrách nikdy zachytená nebola, z AC by to urobilo výnimočný kúsok *4* Problém je v tom že je žalostne málo ľudí ktorých by to zaújmalo *9*
-
Chjo, nevim co furt řešíte, hrál jsem 1 + 2 na konzoli v eng, příběh jsem naprosto nepochopil protože tak dobře anglicky neumím a je mi celkem fuk o čem to bude. Těším se na to ale stejně to bude na konzole jen v eng tak to nějak projdu a příběh stejně nepochopím...nup
-
Dvojka je určitě lepší. V jedničce dostali nápad, ale až ve dvojce se jim ho podařilo opravdu solidně zpracovat. Určitý stereotyp je i ve dvojce, i v brotherhoodu, ale záleží hlavně na tom jestli máš potřebu dohrát hru na 100%. Jestli ne, tak se těm opakujícím se vedlejšákům můžeš snadno vyhnout.
Edit: Gah, sorry reakce na Jardu, odhlásilo mě to a já si nevšiml že to zrušilo reakci. -
Dotaz... Az nedavno jsem se dostal k Assassinovi a dohral teprve prvni dil, ktery nebyl tak spatnej, ale byl to totalni stereotyp... Udajne dalsi byt nemaji, premyslim, zda se do toho pustit a koupit to, je to lepsi? Diky
-
Alespoň víme proč jsou tak dlouhý titulky na konci když na tom maká tolik lidí :D
-
Když už má vyjít ten datadisk, tak jsem zvědav ..jaký nový vylepšení nás čeká ...už v BH těch vylepšení bylo celkem dost
-
Asi tak ..souhlas
-
No jo tak teď chápu proč credits k Brotherhood trvaly 30 minut a člověk je nemohl ani přeskočit, ani alt-tabnout. Pracovat v blobu 1k vývojářů, to musí být bžunda.
Jako já se na credits poprvé dívám vždycky dobrovolně, ale když na mě vyskočil sedmnáctý team catererů, tak jsem to vzdal ... oj to bylo radosti že to nejde skipnout :p. -
Průměrný věk nevypovídá nic o tom, kolika let se lidé dožívali. Byla velká nepřirozená úmrtnost kvůli nemocem a válkám.
-
Průměrný věn nevypovídá nic o tom, kolika let se lidé dožívali. Byla velká nepřirozená úmrtnost kvůli nemocem a válkám.
-
tak jsem mrknul, bohužel už se nevrátím... ale na to, že ti je 7 fakt dobrý! *1*
-
Aktivní jo, ale snad aktivně nezabíjel lidi.. Byl guildmaster stejně jako Mualim.. Ti už na to měli ostatní asasíny..
-
Starší Ezio na obalu Game Informeru už vypadá o něco líp. Ten ofousovaný z konce dvojky a Brotherhoodu mi vadil.
Zatím se těším, ale dost se bojím toho masivního outsourcingu. Už na Brotherhoodu bylo vidět, že to místy úplně neklape. -
Mrkněte na mé stránky http://www.pcsvet.wz.cz/
-
A od toho kopí by se to mohlo svést zase dozadu, právě k nám.. do roku cca 1353-4 kde samotný KAREL IV. uložil na Karlštejn tuto relikvii...
Jak to tady píšu, tak sakra, asi napíšu scénář pro UBISOFT :-D nějak se mi to rozvíjí, haha -
Já vám nevim, ale proč by se to muselo furt točit kolem těch dvou. Ještě před 2roky (myslím) UBISOFT prohlašoval, že by se to mohlo přesunout do Španělska, Francie, nebo i Ruska.
Jak tu píšete ohledně toho Ruska, tak to bych si i dokázal představit, protože v Rusku máte asi 4-5měst o strašné velikosti a samotná Moskva je něco samo o sobě a neviděl bych problem tam běhat po těch zdech, pravoslavných kostelech, nebo i obyčejných budovách.
K Praze: Ačkoliv pro nás by to bylo hodně zajímavé, tak si myslím že nudné. Praha je zajímavá, ale máme tu pouze jen toto město, maximálně bych si představil že by to mohlo vyjít někdy jako DLC, kde budete pátrat po odkazech církve a německých rytířů.
Egypt: Starověký Egypt by nebyl reálný, protože EGYPT v té době byl izolovaný od světa a žádný řád templářů, nebo církev ještě nebyl. Takže tam by nenavazoval nějak smysluplně příběh, ani pomocí možných flashbecků..
A náznak druhé světové? Není špatný nápad, jako hlavní náplň hry bych to neviděl, možná jako začátek, kdy se Desmond dostane do nějakého TOP SECRET ANIMUS FILE, kde se dostane do paměti vojáka, který bude svědkem nějaké události, např.: naleznutí Longinova kopí - osudu, němci (prý samotný Hitler měl do roku 1941 toto kopí v jeho pracovně, díky kterému vyhrával válku, ale pak mu bylo odcizeno), neni to dokázané, ale pro nějaké navodění atmosféry ala Šifra MR. Leonarda by to dobře posloužilo, ale to je jen moje domýšlení :-) -
Teď jsem se dočetl, že tento datadisk vydávají kvůli tomu, aby nahnali čas na vývoj plnohodnotného pokračování trojky ..tak jestli to má bejt tak, tak to schvaluji. Ovšem, když se bude tam hrát za Ezia, uvítal bych tedy i za Altaira ..doufám, že není úplně out ...poslední dobou se vše furt motá kolem Ezia.
Jinak na tu trojku jsem tedy zvědavej... -
AC 3 by mohl být zasazený do Americké revoluce - ideální, protože v té době začínali být novodobí nájemní vrazi, a jelikož to byly z velké části ženy, tak bysme si možná zahráli i za opačné pohlaví...
Problém by byl maximálně v tom, že Desmondovi by se to moc nelíbilo :D:D:D -
Jednoduše - NEřeknou PR oddělení, aby leakovali informace a brzké betaverze na torrenty :)