Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo jo jo at už je to tady
  • Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!! Ať žije IO :)
  • Pááánn Bůh to těm kdo rozhodli o pokračování tohoto titulu oplatí na dětech. Konečně HRA v tom sběru POS^2. Jesper Kyd se do toho opře (alespoň doufám) a bude další legenda na světě. Škoda, že Ti samí lidé co dělají hru neudělali i film, který mohl být perlou pro milovníky High-endových zbraní a chladného přístupu profesionála k plnění kontraktů.... a stal se průměrným akčním hnojem... Už vidím jak za hudby Apocalypse skládá v reflektorové místnosti Waltera 2000 aby rochnul operního pěvce na podiu :D no prostě Hitman je jedna z mála pokračujících legend a věřím že jím bude i nadále..... (kde jinde můžete vidět bodyguarda, jak ujíždí ve vile nepozorovaně na kalhotkách přítelkyně významného politika, jehož hlídá :D ) ... jedině v Hitmanovi!
    • ne pritelkyne ale dcery
  • ja pamatuju doby kdy se nad hitmanem recenzenti pohoršovali jake to je nemorlani. Dnes se jakoby nic píše že budeme zabíjet stylove s gracii. Moralni kriterie jsou dnes asi nekde jinde a uz jsem vuco tomu nasili otupeli
  • kdo je mei ling?
    • Me-Ling je prostitutka, kterou 47 zachránil v domě Lee Honga (1, 3 díl) a poté ve dvojce u vůdce Yakuzi.. pokud si dobře pamatuju, za záchranu dala tipy do mise a nějákým menším způsobem pomohla a dala hubana 47, který se jen otřepal a pokračoval v misi dál :)
      • už si vzpomínám dokonce ve hre rikala ze byl jeji nejlepší zakaznik.
  • Hitman blood Money vítězí *3*
  • Doufám,že to bude good a navazovat na Blood money, snad bude i hudba ála Jesper Kyd. Těším se moc.
  • Ze "Počet příspěvků: 47". *1*
  • To je hrozný, ať už mám po matuře a všech přijímačkách, abych se mohla zase těšit na všechny ty hry, co vyjdou :)
    • Heh, mám to teď přesně nastejno *1* . Zítra mě čeká nejtěžší část, pak si budu moct konečně odpočinout a chystám se si připomenout hromadu her, mezi nimiž je právě i Hitman 2 *4*
  • Tak tohle mi jako old scholl hráči skoro vehnalo slzy do očí ! *1*
    • Zayl
      Ačkoliv se taky těším, jsem poněkud skeptický, jelikož IO interactive nejen že stojí za sérií Hitmanů, ale taky za obrovským kusem govna jménem Kane & Lynch 2: Dog Days.

Posledních několik her od Square Enix byl odpad té nejhorší kategorie. Doufám že Hitmana nepotká to samé. (Dog days, Mindjack, James Bond 007:BS, Nier, FFXIII...)

Ps.: Stčte si ten filtr na slova tam, kam slunce nesvítí. Nechápu proč máte potřebu filtrovat naprosto normální slova jako Idi*t, ho*no... Fakt jak ve školce.

Edit.: Typo
      • Osobně si myslím, že Hitman bude dobrá hra, protože jde o proslulou značku, která může společnosti hodně vydělat. Navíc všechny doposud vydané díly byly hodnoceny velmi dobře a poslední díl Hitmana bych označil jako nejlepší díl celé série.
      • Nier a FFXIII rozhodně nejsou špatné hry. A IO stojí také za hrou Freedom Fighters, kterou považuji za jednu z nejlepších TPS, jaké jsem kdy hrál.
        • Zayl
          Já neříkam že IO není schopný udělat solidní hru. Jen jsem hodnotil jejich nedávnou činost. A Freedom Fighters jsem nehrál.

FFXIII rozhodně špatná hra je, ale přiznám se že jsem ji zmínil čistě ze zvědavosti. Ale jen -2 mě zklamalo, je tu asi málo fanboyů. Oh well :p.

Nier ... byl naprosto nezajímavý a převážně nudný, se záblesky dobré hry. To je to co já popisuju jako špatná hra, což je subjektivní termín, pravda.
          • Podle čeho soudíš, že je FFXIII špatná hra? Popravdě by mě to hodně zajímalo. Mě osobně rozhodně baví víc než například X nebo XII.

Nier se mi líbí, je pravda, že jsem se k němu ještě nedostal, ale chci ho zkusit.

A Freedom Fighters si zahraj, je to skvělá, leč krátká hra se skvělým hudebním doprovodem. A popravdě i ten Kane a Lynch se mi vcelku líbí, ačkoli jsem u druhého dílu hrál pouze demo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit