Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo jo jo at už je to tady
  • RakeW
    Tak tos mi vlastně nic novýho nepověděl. Co bylo předtím, si pamatuju dobře :).
  • Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!! Ať žije IO :)
  • ne pritelkyne ale dcery
  • Pááánn Bůh to těm kdo rozhodli o pokračování tohoto titulu oplatí na dětech. Konečně HRA v tom sběru POS^2. Jesper Kyd se do toho opře (alespoň doufám) a bude další legenda na světě. Škoda, že Ti samí lidé co dělají hru neudělali i film, který mohl být perlou pro milovníky High-endových zbraní a chladného přístupu profesionála k plnění kontraktů.... a stal se průměrným akčním hnojem... Už vidím jak za hudby Apocalypse skládá v reflektorové místnosti Waltera 2000 aby rochnul operního pěvce na podiu :D no prostě Hitman je jedna z mála pokračujících legend a věřím že jím bude i nadále..... (kde jinde můžete vidět bodyguarda, jak ujíždí ve vile nepozorovaně na kalhotkách přítelkyně významného politika, jehož hlídá :D ) ... jedině v Hitmanovi!
  • už si vzpomínám dokonce ve hre rikala ze byl jeji nejlepší zakaznik.
  • Osobně si myslím, že Hitman bude dobrá hra, protože jde o proslulou značku, která může společnosti hodně vydělat. Navíc všechny doposud vydané díly byly hodnoceny velmi dobře a poslední díl Hitmana bych označil jako nejlepší díl celé série.
  • Me-Ling je prostitutka, kterou 47 zachránil v domě Lee Honga (1, 3 díl) a poté ve dvojce u vůdce Yakuzi.. pokud si dobře pamatuju, za záchranu dala tipy do mise a nějákým menším způsobem pomohla a dala hubana 47, který se jen otřepal a pokračoval v misi dál :)
  • ja pamatuju doby kdy se nad hitmanem recenzenti pohoršovali jake to je nemorlani. Dnes se jakoby nic píše že budeme zabíjet stylove s gracii. Moralni kriterie jsou dnes asi nekde jinde a uz jsem vuco tomu nasili otupeli
  • kdo je mei ling?
  • Podle čeho soudíš, že je FFXIII špatná hra? Popravdě by mě to hodně zajímalo. Mě osobně rozhodně baví víc než například X nebo XII.

Nier se mi líbí, je pravda, že jsem se k němu ještě nedostal, ale chci ho zkusit.

A Freedom Fighters si zahraj, je to skvělá, leč krátká hra se skvělým hudebním doprovodem. A popravdě i ten Kane a Lynch se mi vcelku líbí, ačkoli jsem u druhého dílu hrál pouze demo.
  • tak tobe ten konec taky není jasny když ríkaš ze to video v restauraci nedava smysl a že se smysl dozvíme v absolution tak nemel
  • Zayl
    Uh. Si mě špatně pochopil. Ten konec nemá nic společného s tím co jsem říkal, to se stalo předtím. Ještě před pohřbem. V sekvenci- 47 sedí ve svém hideoutu, čístí zbraně, Diana přijde, zabije ho(naoko samože, uspí), potom hraješ pohřeb kde tě oživí, ty všechny postřílíš. A potom je ten konec který jsi nalinkoval. Co se stane potom se dozvíme předpokládám v Absolution.
  • Zayl
    Já neříkam že IO není schopný udělat solidní hru. Jen jsem hodnotil jejich nedávnou činost. A Freedom Fighters jsem nehrál.

FFXIII rozhodně špatná hra je, ale přiznám se že jsem ji zmínil čistě ze zvědavosti. Ale jen -2 mě zklamalo, je tu asi málo fanboyů. Oh well :p.

Nier ... byl naprosto nezajímavý a převážně nudný, se záblesky dobré hry. To je to co já popisuju jako špatná hra, což je subjektivní termín, pravda.
  • RakeW
    To si pamatuju, ale z čeho usuzujete, že k tomu Číňanovi přišel za Dianou?
  • Zayl
    Co přesně na tom nechápeš? Tohle je hlavně ending cinematic bez kontextu. Podívej se na to od cutscény před tím pohřbem, kdy Diana 47 uspí injekcí. Kolem dokola nikdo pořádně neví kdo přesně Diana je(tedy spíš pro koho opravdu pracuje), právě kvůli tomuhle konci. Holt cliffhanger, předpokládám že se něco nového dozvíme v pokračování.
  • Hitman blood Money vítězí *3*
  • Doufám,že to bude good a navazovat na Blood money, snad bude i hudba ála Jesper Kyd. Těším se moc.
  • Ze "Počet příspěvků: 47". *1*
  • RakeW
    Ok, v tom případě si to už fakt nepamatuju. Dík za osvětlení.

EDIT:
    Tak vlastně ne. Fakt to nechápu: http://www.youtube.com/watch?v=XG5EGiO8uZw.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit