Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heh, mám to teď přesně nastejno *1* . Zítra mě čeká nejtěžší část, pak si budu moct konečně odpočinout a chystám se si připomenout hromadu her, mezi nimiž je právě i Hitman 2 *4*
  • USER47
    eh...:D
  • Nier a FFXIII rozhodně nejsou špatné hry. A IO stojí také za hrou Freedom Fighters, kterou považuji za jednu z nejlepších TPS, jaké jsem kdy hrál.
  • To je hrozný, ať už mám po matuře a všech přijímačkách, abych se mohla zase těšit na všechny ty hry, co vyjdou :)
  • Zayl
    Ačkoliv se taky těším, jsem poněkud skeptický, jelikož IO interactive nejen že stojí za sérií Hitmanů, ale taky za obrovským kusem govna jménem Kane & Lynch 2: Dog Days.

Posledních několik her od Square Enix byl odpad té nejhorší kategorie. Doufám že Hitmana nepotká to samé. (Dog days, Mindjack, James Bond 007:BS, Nier, FFXIII...)

Ps.: Stčte si ten filtr na slova tam, kam slunce nesvítí. Nechápu proč máte potřebu filtrovat naprosto normální slova jako Idi*t, ho*no... Fakt jak ve školce.

Edit.: Typo
  • Zayl
    Ale setkal, těžko by mu někdo jiný než ona pomohl, protože ho dohromady znají 3 lidi. Diana, Smith, a Mei-Ling.

A Bille ty meleš nesmysly. Nesetkal se s ní v žádné restauraci, ale v té díře ze které operoval a Diana a 47 jsou jediní dva kteří přežili útok Franchise na Agency. Možná by ti ten konec byl jasný kdybys ho vůbec hrál / dávál pozor.
  • Tak tohle mi jako old scholl hráči skoro vehnalo slzy do očí ! *1*
  • ales.smutny
    Autor čerpá z oficiálního fluffu...který je sice značně generický a zní nablble, ale... jak jsme nakoupili, tak prodáváme...:)
  • Tvář Diany? Nevěřím. Máš nějaký screenshot?
  • Z toho, co píšeš, mám dojem, že jsi nehrál poslední misi a neviděl závěrečný filmeček...
  • RakeW
    Já už si to moc nepamatuji, ale myslím, že se tam Hitman nesetkal s Dianou, ale s někým úplně jiným a neznámým. Každopádně i kdyby to Diana byla, tak to nebylo poznat.

Ale možná už mi paměť tolik neslouží.
  • ne asi, ja uz jsem tricatnik a vsechny dily jsem dohral nekoholikrat, neznam lepsi hru, dokonce jsem si podle prvniho dilu zmenil nick :D KONECNE pokracovani, zrovna jsem dohral znovu contracts, jako kazdy rok :D
  • yenda1
    Koukám nejsem sám, kdo ze sebe při pohledu na video polohlasně vyloudil tak dlouho zadržované : "konečně". Po mnohých spekulacích snad konečně přišla jistota pokračovaní. Celá serie je skvělá, i když musím přiznat, že co do kvality a atraktivnosti prostřědí misí nemá Blood Money konkurenci. Mise, která na mě hodně zapůsobila byla druhá z Contracts : The Meat King's Party. Jako kdyby to vypadlo z Dextera. Řezník Sturrock vyvýzne od soudu a tak je třeba vykonat rozsudek po svém. Kvalita serie má stoupající tendenci a tak doufám, že tenhle trend bude pokračovat.
  • Ach to ego, viď? *7*
  • huraa! konecne
  • Nevim odkud čerpal autor článku (že ho čeká zrada tech kterým veril), kazdopádne hitman nikomu neveril a nemel prátele. Veril akorát Diane a ta kdyby ho zradila tak to by byl oničem príbeh. Mimochodem nemuze mi nekdo vysvetlit jak vlastne skončil blood money? z toho zaveru jsem to nejak nepochopil: hitman se mel setkat v nejake restauraci s dianou a vypadalo to jako kdyby ji chctel zabit a pak to skončilo. Vubec sem to nechapal
  • Taky jsem je všechny hrál a dohrál..několikrát. A myslím, že nás je tu více, tak si nehraj na jediného pana kvalifikovaného. A když jsme u toho, nikdo z nás tady nemá co vyjadřovat jak to má vypadat. To necháme na vývojářském týmu. A budeme se těšit!
  • Ano! Ano! Anooo! Konečně!
  • tady je plno noobu ktery začali hrat hitmana od blood money, každopádne ja byl fanoušek ješte když vyšel první díl a každý to kritizoval jak je to nehratelný a nemorální. Ted tady každý delá ramena a dáva rozumy. Dovolim si tvrdit ze ja jsem tady jedinej kvalifikovanej se k tomu vyjadrovat jak ta hra ma vypadat
  • Ludo
    Diana sice vystupovala v Blood Money v mnohych cutscenach. ale myslim, ze nikdy neukazali jej tvar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit