Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LTM3
    Konečně na tohle čekám už několik století! *1*
  • Bez tý hudby by se jednalo jen o velice nudný video, ale ta hudba tomu dodala pořádnej feeling, moc se mi líbí *4* . Konečně novej Hitman.
    • hudba z poloviny děla hitmana takovým jakým je... parádní ambient v tom traileru
      • Souhlasím, doufám, že i tady bude dělat hudbu Jesper Kyd :-)
  • To je hrozný, ať už mám po matuře a všech přijímačkách, abych se mohla zase těšit na všechny ty hry, co vyjdou :)
    • Heh, mám to teď přesně nastejno *1* . Zítra mě čeká nejtěžší část, pak si budu moct konečně odpočinout a chystám se si připomenout hromadu her, mezi nimiž je právě i Hitman 2 *4*
  • Ano! Ano! Anooo! Konečně!
  • ja pamatuju doby kdy se nad hitmanem recenzenti pohoršovali jake to je nemorlani. Dnes se jakoby nic píše že budeme zabíjet stylove s gracii. Moralni kriterie jsou dnes asi nekde jinde a uz jsem vuco tomu nasili otupeli
  • Velmi rad bych jsem se na to video kouknul, ale bohuzel mi to pise "video not found"... Kazdopadne -KONECNE!!!- Asi si pujdi zahrat Hitman 3 a Blood money
  • Doufám,že to bude good a navazovat na Blood money, snad bude i hudba ála Jesper Kyd. Těším se moc.
  • na konci v ciarovom kode sa zvyrazni 110706
    co to je?
    bodaj by datum vydania :)
    • 6.7.2011 (nebo kdyz to jsou evropane tak 7.6.2011) spis dalsiho videa .. to by to uz museli mit temer hotove :) .. kazdopadne: konecne!
      • no takto ma prekvapilo metro 2033. asi necele 2 tyzdne po tom co som o tom prvy krat pocul/videl trailer to vyslo. mozno mi predosle trailery usli ale to je jedno. budem dufat ze to je datum vydania :)

a ak nie aspon dalsia hra na ktoru budem na tohtorocnom E3 velmi velmi zvedavy.

len aby to nedodrbali co je taky moderny trend. cim jednoduhsie a debilnejsie... aby to 12 rocny trtkovia s gamepadmi vedeli prejst.
        • no metro 2033 bylo ohlaseno nekdy koncem leta 2006 a vyslo v breznu 2010 tak ti zrejme par clanku/videi/zprav uslo .. se stane :) .. ja tak nejak trochu verim, ze to tak moc nezkonzolovati ... preci jen to ma nejakou tradici a cilovku (coz jsem si ale myslel i o Splinter Cellu :) )
      • nevim jestli se mýlím, ale řekl bych, že to je datum konání E3
        • vlastne hej. no nevadi... aspon nieco.
        • nojo vidis 7.6. je vlastne E3 ..takze ne video ale cela prezentace .. :)
  • Ze "Počet příspěvků: 47". *1*
  • S trochou štěstí bude příští rok štědrý na stealth akce. Pokud se nic nepokazí, tak můžou vyjít - Hitman 5, Thief 4, Metal Gear Solid Rising a Splinter Cell 6.
    • Rising bude mit se stealth malo spolecneho, ale tesim se na ten dil. Hideo Kojima ma fakt super hry.
      • Proč by měl mít se stealth málo společného? Sami tvůrci prohlásili, že ve hře nebudeš muset nikoho zabít...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit