Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tuhle herni serii mam hodne rad mam doma vsechny ctyri dily v originalkach v holohlaveho se mi nejvice libily postupy prevleky a proste vse pred nedavnem jsem cetl ze je znacka pohrbena a jsem rad ze neni :) jinak posledni dil nasadil latku hodne vysoko navic zname tvar Diany a dokonce jsem ti oblibil hlavniho zaporaka (toho manika na vozicku-Jack Alexander). takze jsem zvedav kam se to posune dal (a to nejen zemepisna mista misi ) a propos Hitman mel kanarka jako mazlicka ze by presel na hada?:D
    • Tvář Diany? Nevěřím. Máš nějaký screenshot?
    • Ludo
      Diana sice vystupovala v Blood Money v mnohych cutscenach. ale myslim, ze nikdy neukazali jej tvar.
  • jo jo jo at už je to tady
  • Hitman blood Money vítězí *3*
  • No, jsem zvědav. Snad nedopadne stejně jako všechny hitovky poslední dobou. Takže raději se netěšit, protože pak se vždycky všechno pos...kazí.
  • Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!! Ať žije IO :)
  • tady je plno noobu ktery začali hrat hitmana od blood money, každopádne ja byl fanoušek ješte když vyšel první díl a každý to kritizoval jak je to nehratelný a nemorální. Ted tady každý delá ramena a dáva rozumy. Dovolim si tvrdit ze ja jsem tady jedinej kvalifikovanej se k tomu vyjadrovat jak ta hra ma vypadat
    • USER47
      eh...:D
    • ne asi, ja uz jsem tricatnik a vsechny dily jsem dohral nekoholikrat, neznam lepsi hru, dokonce jsem si podle prvniho dilu zmenil nick :D KONECNE pokracovani, zrovna jsem dohral znovu contracts, jako kazdy rok :D
    • Ach to ego, viď? *7*
    • Taky jsem je všechny hrál a dohrál..několikrát. A myslím, že nás je tu více, tak si nehraj na jediného pana kvalifikovaného. A když jsme u toho, nikdo z nás tady nemá co vyjadřovat jak to má vypadat. To necháme na vývojářském týmu. A budeme se těšit!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit