Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super :) A pravdivé. Prostě super cool efekty osloví nejvíce publika, proto se jich musí do scény vervat co nejvíc, nehledě na ostatní prvky *10* I tu, i tam. A jak tady Xspy zmínil, za chvíli to bude ještě vše ve 3D, protože prostě 3D vstupuje na trh jako moderní technologie, kterou musí všichni sežrat. Jak smutné *9*
    Na druhou stranu, díky těmhle trendům svítá naděje pro další rozšíření/rozvoj nových technologií, jako 4K monitory, oled, 50FPS filmy, levnější elektronika, jelikož se určitě najdou firmy, které budou chtít to nové protlačit a tak zatlačí na ceny, protože budou mít důvod (obsah), který se na tom bude dát využít. Snad, už teď je to bída, tak držme palce Hobbitovi!
    (co se tohodle problému týče samozřejmě)
    • Hobbit se už taky veze na vlně mainstreamu - 3D, rozdělení do dvou dílů (proč? Návrat krále se taky vešel do jednoho filmu, nevidím důvod - nepočítaje víc peněz pro producenty)...bude to dobrý film, ale proč mu držet palce to vážně nevím, žádná filmová revoluce to vážně nebude...tomu filmu nejvíc uškodilo, že se na to vybodnul del Toro
      • rancor1223
        Jestli si Jackson myslí, že dokáže Hobita natáhnout do tří filmů tak ok, jen ať to udělá. Jestli je tu režisér který to dokáže, je to on. Mimoto má s universem nejvíce zkušeností. A nebude to jen Hobit samotný, uvidíme i bitvu pěti armád a hromadu věcí z Tolkienových poznámek!
        3D, to je jiná. Osobně mi příšerně vadí nízký framerate a předražené vstupenky, kvůli ničemu. FPS by snad u Hobita měli pořešit. Nolan ovšem dokázal, že to bez 3D jde, snad se i jiní poučí.
        Filmová revoluce, co si pod ní představuješ? Já fakt netuším, mě stačí další skvělý film na které budu ještě několik let vzpomínat viz LOTR trilogie nebo Nolanova Batmanovská trilogie.
      • ginnus
        Hobbit bude nakonec rozdělenej dokonce do 3 filmů

EDIT: Tak kolega to nademnou už napsal, nevšim jsem si no :)
      • No. z pohledu příběhu netuším, jak to s ním vypadá, doufám zatím že dobře.
        Ale hlavně z toho důvodu, že se vše natáčí v 5K. To se mi na tom líbí nejvíc, které filmy na BD mají dnes něco většího než "1080p" ? Hlavně tím trpí 3D, které je zatím k vůli tomuhle na tak bídném stupni kvality. A do dvou dílů, dokonce prý do třech, se dělí, jelikož mají natočeného tolik materiálu, že je škoda ho nevyužít. ALe zase je pravda, že bych nechtěl, aby místo jednoho superfilmu hodného LotRů byly 3 na úrovni Béčka *13* No, nezbývá než věřit, že všechny díly budou bomba. Ale fakt si mě vystrašil myšlenkou, že to s ním nevypadá zas tak dobře ve jménu scénáře. achjo :D
      • Žádná revoluce? Třeba že to bude první film, co se točí ve 48 fps?
        • jsem zvědavej jak to na tom filmu poznáš
          • Už proběhla ukázka v USA a prej se moc lidem nelíbilo, že to je tak plynulý (film s 24fps má prostě svůj look, na který jsme všichni už sto let zvyklí). *2*
            • mike731: No jo, ale taky to vysílali ještě v době, kdy prakticky nezačala postprodukce, takže to snad vychytají.
            • DangerousDave
              ako píšeš, je to otázka zvyku a bude to trvať roky ak nie desaťročia, kým si ľudia zvyknú na plynulosť... staršia generácia možno vôbec. Ja sa tejto zmene nebránim :)
            • Slyšel jsem, že prý to vypadá moc reálně (jsou poznat masky atd.)
          • DangerousDave
            je to dosť výrazná zmena ktorú si všimne skoro každý...
        • promiň, ale pro mě u filmu vážně není rozhodující technologie ;) sám se na hobbita těším a půjdu na něj, ale od toho filmu prostě nečekám zázraky
          • Z hlediska filmové historie to docela důležitá věc změna je. Možná důležitější než ta pseudo 3D projekce.
  • Ještě že navzájem sdílí ekonomickou esoteriku .... Filmy prvoplánovitě jen pro to 3D ... to je vážně dno žumpy .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit