Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peknej podcast...
    Pavel masuper tricko,nevi nekdo odkud? :)
    • Luke
      Klasicky z Threadlessu. Ale už je milión let starý, takže ho už asi nemaj.
  • Vždycky si vzpomeňte na Bruce Leeho, tenké ruce a neskutečná síla, rychlost, přesnost.
  • Páni...sleduju podcast na živo občas, hlavně totiž poslouchám,, ale až teď sem si toho všiml..kurňa, máte ručky jak holky. A to myslím od ramen až po lokty, to není žádná manulání práce? Ne, já to fakt v žádným případě nemyslím zle, nechci, aby se za tohle někdo zlobil, není správný, tohle někomu vyčítat, ale...vážně...prostě mi příjdě, že mužství strašně kleslo a tady je banda chlapů, kteří mi nepříjdou jako chlapi :|
    Ne, pišu pičoviny, moc rád vás poslouchám, ale prostě jsem cítil potřebu to říct, nevím proč, asi mě raději ignorujte
    • blixa
      Děkuju všem zúčastněným v téhle debatě, musim říct, že jsem se asi nikdy u žádný diskuse na Games tolik nezasmal :) Fakt mi to zlepsilo konec vikendu :)
    • Luke
      Pobavilo :) Mě se svaly nějak nedělaj, zato mám šlachy pevný jako ocelový lana a s trochou snahy s nima ty 8+ na vápenci nebo žule přelezu (což se nedá říct o lidech, co naopak maj spoustu svaloviny). Mimochodem ani Lukáš nebo Petr pohybu neříkají ne, každý něco dělá.
      • Viktor_H
        "Mě se svaly nějak nedělaj" - Petře, no tak! *1* Nikomu se samy nedělaj.
        • Luke
          Jak to má Petr se svalama netuším. ;) Nicméně je fakt, že ani po patnácti letech pravidelného lezeckého tréninku 3-5x týdně se prostě nedělaj (když jsem sypal, tak se dělaly ofcourse). Ale jak jsem naznačoval, pro moje lezení nejsou to nejdůležitější - a lezení dost tuty parametry podřizuju.
          • Viktor_H
            Kurňa, za toho Petra se omlouvám, Pavle! *1* Pavel Dobrovský, Petr Poláček, Pavel Dobrovský, Petr Poláček... Hotovo! Mám naučeno, už to nezkazím!

            Já věřím, že sílu máš, jelikož lezeckým tréninkem se buduje hlavně svalová vytrvalost, méně pak svalová výbušnost a už vůbec ne maximální síla, objem... A právě objemovým cvičením se buduje surová svalová hmota. Lezci, běžci na dlouhé vzdálenosti apod. tedy bývají hubenější a hodně šlachovití. Stačí se podívat na naprosto rozdílné postavy sprinterů, maratonců, vzpěračů atd.

            Hlavně je to dáno ale geneticky... Ještě dost dobře možné, že jsi krajní případ ektomorfa. Takoví pak do sebe musí prát spoustu sacharidů, aby nabírali na váze, resp. na objemu. Buď rád za dobrý metabolismus, někteří z nás musejí obracet každou sušenku. *1*
            • Luke
              Řekls to správně. Výbušnou sílu dobře nacvičíš na krátkých boulderech a maximálku pak pomalu naháníš vytrvalostním lezením po předem daný posilovací cestě (což je samozřejmě podstatně nudnější než samotný lezení, nemluvě o nevyváženým zatěžování jednotlivých partií). Svaly nejsou pro mě, jsem vytrvalostní typ a to jak v lezení, tak v běhání. A z obojího jsem pochopitelně zrakvenej. Funny fact ohledně FC103: půl hodiny před začátkem jsem se zrakvil při lezení a po podcastu jel přímo na pohotovost do Vojenský. Aspoň teď vím, že s berlema je spousta zábavy. Proč ještě někdo neudělal simulátor berlování?!
    • Mně jsou ti týpci sympatičtí. Podle mě teda vypadají mnohem více jako muži než ti nagelovaní pitomečci, co si zajdou do posilovny, aby na sebe doma mohli hodinu čumět do zrcadla. *1*

      No a každý nemůže mít sto kilo, že jo? Co já bych třeba dal aspoň za těch 80 kilo. *1*
      • Viktor_H
        Nemesus tady předvedl generalizování a stereotypy první kategorie, vy ale kontrujete tím naprosto stejnými zbraněmi. O postavu se nestarají jen vymletí gelové, ale i lidé, kteří se snaží sledovat nějaké ideály, třeba řecké kalokagathia apod. Věnuju se bodybuildingu a dalším sportům už spoustu let a dělám to kvůli zdraví, upevnění vůle, disciplíně, odvaze atd.

        Člověk by čekal, že v 21. století budou stupidní názory tělo X mysl dávno překonané a každému bude jasné, že cvičit se má obojí, ale jak sleduji diskuzi, zase se dost urodilo...
        • Píšu a o nagelovaných typech, co na sebe doma hodinu čumí do zrcadla. To je naprosto jasná specifikace člověka. Má věta neznamená, že všichni co chodí cvičit, jsou nagelovaní pitomečci, co se na sebe dívají denně hodinu do zrcadla. Zároveň nikde nic nepíšu o tělu vs mysl. Snad každý trochu vzdělaný člověk, který má čas a je zdraví, cvičí.

          Takže spíše doporučuji občas vynechat bodybuilding (mimochodem, ten profesionální je velmi nezdravý) a pozorněji číst. *3*
        • Luke
          Další generalizování: ony ty hororový hodiny tělocviku na základce a na gymplu člověka, kterej rád hraje, moc nemotivujou k tomu, aby se začal ve volném čase hýbat.
          • Viktor_H
            Pak potřebujeme sportující nerdy jako učitele tělocviku!
            • Luke
              Nintendo by z Wii Fit tělěsné výchovy na školách mělo velkou radost!
    • Amylee.Anderson
      Mě kluci přijdou normální. Naopak mi nepřijdou normální chlapi, co furt posilujou, asi aby si něco dokázali nebo co. Ale to s tim, že mužství klesá máš pravdu, ale to ještě neni vubec problem generace redakce Games, ale věk 18 a míň. Ti kluci neviděli vousy ani na obrázku, oblíkaj se jak holky a normální chlapská výška +-180 je už jenom pohádka. To je strašný. Když se podívam, jak vypadaj moji vrstevníci, a jak vypadali lidi o 4 roky starší v našem věku, tak je to strašnej rozdíl.
      • Tohle je další blábol. Jestli kolem sebe máš mladý lidi, který se oblíkaj jak holky, tak to neni problém generace, ale tvuj, že se takovejma lidma obklopuješ. Já znám spoustu lidí jak starších tak mladších a spektrum toho, jak se prezentujou a jak vypadaj, je moc široký, než abych si dovolil takhle bezohledně strčit celou jednu generaci do jednoho pytle. Tohle je prostě ve většině případech individuální záležitost a nějaký módní trendy to sice ovlivňujou, ale je jich hodně a měněj se rychle. Naopak doba, na kterou se všichni rádoby rozumbradové odvolávaj, kdy tady každej vypadal stejně (dlouhý mastný vlasy a kožená bunda), protože si tak každej představoval západní kulturu i když vo ní věděl hovno, ale byl největší rebel, musela bejt stokrát horší a nudnější...
        • Amylee.Anderson
          Aha, já ovlivnim to, jaký lidi se mnou choděj/ chodili do školy *7* Hele, nás je ve třídě 30+15 v lyceu. Asi 4 kluci z těch lidí jsou vysoký 180+. Když koukam na nižší ročníky, tak to jsou taky samý mrňavý. Vycházim z toho co vidim.
          • USER47
            No vidíš, a já měřím jen 170 a to jsem určitě o dost starší než ty:).
          • A za me generace nebylo tolik mrnavejch speken, prober se!
      • smejki
        oh, bloody hell. vousy rostou furt všem normálně (nesmíš koukat patnáctiletý zobáky) a průměrná výška člověka neustále roste. Je nejvyšší čas vyrůst z punku a nihilismu, Amy :D
        • Amylee.Anderson
          Náhodou, už z toho vzdoru rostu!
      • USER47
        Průměrná vejška mužů i žen se naopak zvětšuje...A rozhodně je naprostá blbost, aby se lidi v průběhu čtyř let hormonálně změnili tak, aby to bylo poznat. Spíš se tvoji vrstevníci častěji holej a změnila se móda.
      • N7N7
        Kritizovat něčí výšku je stejný nesmysl, jako kritizovat třeba datum narození. *7*
        • Amylee.Anderson
          Ano, pokud je to jeden člověk a má nějakou výrazně nízkou či vysokou postavu, tak je to nesmysl. Ale kluky vysoký, jako redaktoři Games (a to nejsou vyloženě "čahouni") prostě je svým věku už normálně nevídam. A já mezi holkama se 163cm taky nejsem zrovna prcek. A myslim si, že ve věku 18 je už pozdě, aby se kluci vytáhli.
    • Inquisitor
      Z jedný strany máš pravdu, ale na druhou strany si myslim že je to každýho věc. Někdo prostě nemá potřebu na vlastnim těle něco dělat a je spokojený tak jak je. Já nejsem žádná vazba, ale zase by mi vadilo být uplná sušenka, posilovat mě nebaví a chodit do posilovny to už vůbec. Takže si dám denně šedesát kliků pro udržení nějaký slušný postavy + fyzická práce a to mi stačí.
      Určitě se cítím fyzicky lépe a jsem rád že nemusim hekat u každé větší námahy.
      Je to ale věc priority, co komu vyhovuje. Nikdy se nesměju hubeným ani tlustým je to jejich věc, jestli s tím něco udělají nebo jsou tak spokojení.
    • Tady s timhle příspěvkem fakt moc nepochodíš. Většina nerdů tu podle mě má ruce jako párátka, některý maximálně obalený tukem. Já samozřejmě nesoudim, je to každýho věc a rozhodně to neni nějaká prioritní známka "mužnosti", ale stejně.. Prostě s takovym tim obecnym názorem, že chlap by měl mít tělo jak chlap a né jak baba, souhlasim.
    • N7N7
      Nemesus: Nejsi teplý?
      • Caincz
        Celou dobu, co čtu tenhle thread, se chci zeptat natotéž, dojedu na konec a vidím, žes mě předběhl :D Holt prostě si spletl video a místo Čokoládových věnečků s Jaro Slávikem kliknul na FC. Nemějme mu to za zlé. Btw spíš než hubený ruce mě mírně pohoršuje Lukášova šálička, ale že bych to musel rozebírat...
        • N7N7
          Nj, takový dotaz se přímo nabízí. *15* Mě zase pohoršuje to, jak si ten v tom svetru alá Freddy Krueger téměř v každém dílu cpe haksny na stůl. To tomu pořadu fakt "zvedne úroveň". *7*
          • Caincz
            Já většinou teda FC poslouchám z mp3 záznamu, video jsem viděl jen u pár dílů, ale je fakt, že není třeba sedět jako ve škole, na druhou stranu nohy na stůl jsou humáč, který mi úplně nesedí k Lukášově snaze budovat si image spíše intelektuálního komentátora.
            • N7N7
              V tomto díle si dal hnáty na stůl a ještě z toho stolu sebral nějaký nápoj a dal ho tomu druhému do ruk, ať si ho drží. Tohle udělat někde v hospodě, tak už ho seškrabávají z kachliček po záchodovou mísou. Zato v tomto vysoce inteligentním a intelektuálním pořadu je to už běžná záležitost.
        • Tak jsme teplý no a có, no a có! *14*
      • V cajku, mě neurazíš
        • N7N7
          Nemesus: Urazit jsem tě ani nechtěl, jen se ptám. Pro mě je mnohem horší např. slyšet chlapa zpívat ženským hlasem (a že je jich čím dál víc). Jinak holkám se rád podívám na prsa, na zadek a zhodnotím si to, ale že bych se chlapům díval na ruce a řešil na diskuzích jejich mužství, to fakt ne. Kdybys byl holka, tak chápu. Proto ten dotaz.
          • Ukazál jsi nám tady jakej jseš alfasamec tak zase klid, jo
            • Caincz
              Ehm, ukázal, že je úplně normální chlap, pokud je tohle pro tebe etalon alfasamčího chování, tak potěš...
    • Pises picoviny - objem rucek chlapa nedela, jak si mozna mysli frajirci z posilek... Takovej Pavel procestoval solove kus sveta a to chce poradnou porci chlapstvi.
      • Vidíš, pro tebe je chlap jestli cestuje a dokáže být na vlastních nohách dál, než normální člověk vycestuje, to je přijatelný, pro mě je chlap ten, kterej dokáže svou ženu ochránit i v městě i za městem, každej se na to dívá jinak
        • 13_11
          Zase jednou kouzelný poznatek :-) A chlap s holčičíma ručkama svou ženu ve městě i za městem ochránit nedokáže? Nevím, jak to máte vy za městem, pokud jste ze záměstí, ale u nás chlapa dělá to, co má v hlavě, nikoliv to, kolik udělá kliků.
          • Co má v hlavě, to nedělá chlapa, to dělá člověka. Každej člověk má mít něco v hlavě. Ale chlap už je od přírody ochránce. Jasně, dneska, kdy je 40 kilo a názory, jak je svět nefér, sexy, to možná vypadá tak, že záleží na tom, co má chlap v hlavě, ale až toho chlapáka i s jeho přítelkyní rozšlapou dva nasranci se to asi docela ztratí. To vůbec není o tom, co má v hlavě, v hlavě má mít každej něco, to, že nechceš být troska ještě neznamená, že chceš být debil, víš.
            • risa2000
              Tohle je na Kronosse1:
              To co píše (nebo kopíruje) smejki není v rozporu s tím, co píšeš ty (nebo co z toho chápu). Obrana nutná k odvrácení útoku není (a často ani nemůže být) reakcí na útok, ale naopak, musí ho předcházet. Tedy není pravda, že se musím nechat napřed ohrozit, nebo si nechat způsobit újmu, abych se mohl přiměřeně bránit. Cílem obrany je totiž nedostat se do ohrožení, nebo se vyhnout újmě.

              Samozřejmě jinak vyhodnotí situaci trénovaný (nejen fyzicky ale i mentálně) a jinak netrénovaný člověk, nicméně, překvapivě, zásady obrany se dají odvodit poměrně jednoduše rozumově a stejně tak pak prokázat při případném následném sporu. Což znamená, že pokud se tedy zachováš "správně" při obraně, ať už díky tréninku, nebo instinktu, tak se to pak dá vysvětlit a obhájit.
            • Kronoss1
              Smejki - Zdá se mi, že si to odněkud zkopíroval, ale to je jedno. Zákony jsou jedna věc a realita druhá. Já ti s jistotou říkám, že pokud budeš napaden, jakýmkoli způsobem, tak se budeš jakýmkoli způsobem bránit a v tu chvíli budeš kašlat na zákony, protože ti půjde o život. Je hezké, že jsi citoval zákony a vysvětlil, co je krajní nouze a nutná obrana, ale vlastně jsi potvrdil to, co jsem nastínil. Že musíš nechat útočníka ohrozit tě na životě, aby ses mohl bránit a to netrénovaná osoba nedokáže. Tys citoval zákony a já realitu. Reálně si nebudeš měřit útočníkovu vzdálenost metrem, ani nebudeš přemýšlet nad tím, jestli se bráníš dostatečně, tohle může řešit policie, která je k tomu cvičena a vybavena, ale ty si hlavně budeš chtít zachránit život a věř mi, bavil jsem se přímo o sebeobraně se svým známým - policistou - a není to tak jednoduché, jak se to dle zákona může zdát.
            • smejki
              Kronossi, překrucuješ. Neprůkaznost situace není otázkou zákonů.
              - Krajní nouze
              (1) Čin jinak trestný, kterým někdo odvrací nebezpečí přímo hrozící zájmu chráněnému trestním zákonem, není trestným činem.
              (2) Nejde o krajní nouzi, jestliže bylo možno toto nebezpečí za daných okolností odvrátit jinak anebo způsobený následek je zřejmě stejně závažný nebo ještě závažnější než ten, který hrozil, anebo byl ten, komu nebezpečí hrozilo, povinen je snášet.
              - Nutná obrana
              (1) Čin jinak trestný, kterým někdo odvrací přímo hrozící nebo trvající útok na zájem chráněný trestním zákonem, není trestným činem.
              (2) Nejde o nutnou obranu, byla-li obrana zcela zjevně nepřiměřená způsobu útoku.

              (nedostatek odstavců, tak pardon, že to dávám do bloku, dovoluji si oddělovat lomítkem) pokud tě někdo ohrožuje zbraní, tak se jedná o přímo hrozící útok proti zájmu chráněnému tr. z.//Pokud už útok probíhá, tak se jedná o trvající útok. NO se vztahuje na oboje.//Intenzita obrany musí být potřebná k odvrácení útoku, obrana musí být natolik silná a účinná, aby byla způsobilá útok odvrátit, jinak bude neúspěšná. Použitím slabší obrany by někdy dokonce mohlo zvýšit agresivitu útočníka (např. u znásilnění). Intenzita obrany bude proto muset být zpravidla silnější než intenzita útoku. (Intenzitou není v tomto případě míněna jen fyzická síla, nýbrž celý způsob obrany, resp. všechny složky obrany, jež ji činí efektivní.). Na druhé straně však obrana nemá být nepoměrně a přehnaně silnější, popř. vzhledem k situaci zcela zjevně nepotřebná k odvrácení útoku. P. Šámal v této souvislosti uvádí: "Požadavky na obránce však nesmí být v tomto směru přehnané, nelze tedy po něm žádat, aby dal přednost slabšímu, ale nejistému prostředku obrany ". (Srov. též č. 41/1980 Sb. rozh. tr.) Je tedy dovolena jakákoliv obrana (v mezích dále uvedených), která útok spolehlivě odvrátí. Trestní zákon tu však toleruje i ještě intenzivnější obranu, než je nezbytně nutná; meze obrany jsou dány až tím, že tato obrana nesmí být zcela zjevně nepřiměřená způsobu útoku.Jak vyplývá z právě uvedeného, jednání obránce se váže na určité zákonné podmínky. Fakt protiprávního útoku totiž sám o sobě ještě neznamená, že je útočníkovi možno způsobit jakoukoliv škodu. Útočník sám zůstává totiž člověkem, jehož základní práva by měly být také respektována a přes svoje jednání by mu měla být poskytnuta alespoň určitá míra ochrany.Podmínkou nutné obrany není tzv. subsidiarita (srovnej již č. 1633/1923 Sb. rozh. tr.), to znamená, že se lze bránit i tam, kde bylo možno se útoku vyhnout útěkem (srov. č. 8/1988 Sb. rozh. tr.), dovoláním se pomoci jiných osob nebo veřejných orgánů apod. Jednání v nutné obraně je právem občana; je na něm zda se rozhodne pro obranu nebo zvolí jiné východisko (srov. č. 25/1976 Sb. rozh. tr.). Použije-li svého práva obrany, musí ovšem zachovat jeho zákonné podmínky.
            • Kronoss1
              Cahir - S těmi zákony je to opravdu velice složité. Pokud tě někdo ohrožuje, tak bys měl mít právo se bránit jakýmikoli prostředky, ale takhle to nefunguje. Pokud tě někdo ohrožuje nožem a je od tebe několik metrů a ty máš pistoli, tak ho střelit nemůžeš, musíš se skoro nechat zranit nebo nechat ho dojít do takové vzdálenosti, z které tě může zabít nebo minimálně ohrozit a to je pro člověka, který není trénován v boji velice nebezpečné. A ruku na srdce, kdo by ho nestřelil dříve, než se k tobě dostane na takovou vzdálenost, z které ti může ublížit? Já znám taky případ, kdy 2 bezdomovci otravovali chlapa pozdě na nádraží pozdě v noci, několikrát do něj strčili, a tak vytáhl zbraň a vyzval je, aby toho nechali, oni ale ne, a tak jednoho zastřelil a druhého těžce poranil a šel sedět za nepřiměřenou obranu. Druhý případ, který sice není o sebeobraně, ale je taky pěkně na hlavu byl, když 2 kluci chtěli znásilnit v parku holku. Jeden chlap to zahlédl a oba je zbil a holku zachránil. Bohužel pro něj, se ale rodiče těch zmetků dohodli (penězi samozřejmě) s rodiči té holky, že to celé obrátí, a tak místo znásilnění soud řešil napadení a chlap šel sedět asi na 8 let. A pak máš někomu pomoct.
            • Cahir
              To s těmi zákony jsi sebral kde? Z novinek.cz? Pokud jsi ohrožován na životě, pak máš právo se bránit, nikdo tě sedět nepošle. Samozřejmě se to všechno musí individuálně posoudit.

              Např. existuje případ, kdy po chlápkovi šla banda chuligánů, on utekl do auta (měl v něm zbraň), oni ho pronásledovali, rozbili okýnko a sápali se po něm. Chlápek byl vyděšenej, akorát popadnul pistoli, co měl v kaslíku u spolujezdce (byl k nim tedy otočen zády), a jak se po něm sápali, tak začal za sebe naslepo střílet. Jednoho trefil do xichtu (na místě tuhej), druhýho lehce zranil, třetí tuším utekl. Od soudu odešel bez trestu...

              Sedět půjdeš, když např. uvidíš někoho, jak ti vykrádá auto a zareaguješ vyprázdněním zásobníku...

              Co se onoho chlapáctví týče... Rozhodně si myslím, že každej chlap by měl alespoň nějakou pohybovou aktivitu provozovat - nebejt vychrtlej a rozteklej. Ale ty to tu trochu přeháníš, řekl bych...
            • smejki
              Nemesus: ty toho zas víš. Ještě začni tu o HAARPU.

              Kein: záleží na tom, jak daleko od tebe ta rozjetá horda masa je a čím vším je zfetlá. A taky záleží na tom, kam pálíš (jedinou jistotou je hlava)
            • Kein: To možná v Americe, tady tě pak rozšlapou naše parádní zákony, kde útočník je v právu!
            • Kein
              Nerozšlapou, pokud si pořídí střelnou zbraň. Ta totiž nerovnost fyzických proporcí neguje. A opravdu zde chceme probírat toto téma?
        • A to prosimtebe souvisi s obvodem bicepsu odkdy? Uz jsem zazil par namakancu, co se v praxi prali jako skolaci o prestavce...
          • V žádným případě jsem netvrdil, že musí mít ruce jak kulturista, to o použitelnosti vůbec nesvědčí, to je dobrý tak na tahání nákupů. Ale i tak bych raději viděl chlapa, co dokáže jak zrecenzovat hru, tak přenést přítelkyni přes práh a vyjít schody, aniž by se zadýchal. Nemusí mít zrovna ramena jak Michael Phelps, aby rozdal pár rán, ale je lepší, když jde vidět, že dokáže těma rukama i něco udělat, ne jen je používat k neverbální komunikaci.
            • Aha, tak to ja z videa fight clubu nepoznal, ze kluci nedokazou vyjit schody bez zadychani a nosit zeny pres prah. Zkusim si to pustit v HD!
        • mužstvo kleslo to máš pravdu, to je proste celosvetový trend ktorý nespomališ ale čo sa týka osadenstva FC tak 3 z osadenstva su podla mna uplne obyčajný chalani nič extra a ani nič hrozného takže ako celku by som im zrovna toto nevyčital.
          • ako nechcel som to tu pisat, ale podla mna Grygar nepatri do tohoto odvetvia, nieje to tak dávno ked sa mi jeho recenzie pacili ale teraz to je jeden velky humus so snahou vniest nejaký podivny druh umenia do kazdej recenzie a to sa mi nepaci, on podla mna patrí do umenia ( styl viz. jeho cd ) a nie ku hram. Viem že vlezdoprdelkovia ma zabijú mínuskami ale tak to cítim, proste hry už pre neho niesu zaujímavé a myslim že je čas začat robit to čo ho naozaj baví a naplna. S ostávajúcov trojicov som spokojný a nemám výhrady.
            • Když si o hrách založil blog, tak ho asi ještě zajímají ne? I když recenzi tu neměl ani nepamatuju, když nepočítám videorec. *9*
            • Aha
          • Asi máš pravdu. Chtěl jsem si zastěžovat a možná jsem si vybral jen špatný cíle. Moje chyba. Mně spíš příjdě, že ti obyčejní jsou z toho osazenstva dva, když trošku přivřu oči. Ale fakt jsem nechtěl nikomu nic vyčítat, prostě..jen jsem to chtěl sdělit.
  • Kronoss1
    FPS žánr, který jde směrem CoD je špatný a většina her, které jdou stejným směrem, jsou hluboce podprůměrné. Argument, že je to o MP, je naprosto irelevantní, protože hráč si kupuje celou hru. Pokud jde o MP, tak ať udělají jen MP a na SP se vykašlou. S Petrem bych se asi o tomhle hodně pohádal, protože jsem si po výborném MW 1 koupil MW 2 a byl jsem hluboce zklamán. Tento žánr je naprosto bez inovace, beze změny, bez ničeho. Je to už pěkných pár let pořád to samé.

    Edit: A pokud vím, tak na té hře není napsáno "Multiplayerová hra". A pokud ano, tak nemá stát 1099 Kč.
  • Nuda. Zase kecy na účet her typu CoD, B3 atd. až mě dokáže nějaká sraččka typu Half Life nabídnout zážitek srovnatelný s tím co nabízí Medal of Honor, MW atd. tak si to zahraju. A ještě by mohli kecat o dishonored, víc přeceňovanou a nudnou hru jsem dlouho nehrál. Jen mapička pár panáků a tuna nudných způsobů jak je zabít. *13*
    • Kriste ako moze byt jediec redardovany aby ho bavilo trolovat tak dlho v kuse. Chod sa liecit.
      • Iba napisal pravdu!Troll si ty!Nemusi sa kazdy pchat do zadku amaterom a chujkom *7*
        Fight club si vzdy pozriem, aby som videl, kde moze este upadnut tzv. gamerska relacia.
        Fakt neverim ,ze niekto plati takych uboziakov *11*
        • 3 ja ok ale 1 tam podla mna uz dávno nemá čo robit... ostré ale z časti pravdivé
        • Neřekl bych to sice tak ostře, ale jinak je to kvalitní názor
    • Jakej zážitek máš konkrétně namysli? Vžít se do kůže über nařachanýho americkýho soldáta co skoro sám zachrání svět před strašně zle se tvářícím padouchem s ruskym přízvukem v předskriptovaných urovních? Wau to musí bejt zážitek, hlavně, že tam vybuchujou a padaj baráky...))
      • Z MW 1 a 2 a 3 si pomatuji desítky skvělých momentů z HL serie ani jeden. Nemluvě o tom že postavy jsou v CoD tak 100x zajímavější a souboje zábavnější. A příběh? ten je v MW, B3 , nebo třeba v předposlením MoH mnohem zajímavější než ten z dishonored. Ale to je jedno že? Hlavně když si člověk při hraní HL připadá jako velkej HC hráč *5*
        • Postavy jsou v MW zajmavější? No já nevim, to už je o preferencích...a ty si evidentně nedospěl do toho bodu, že by sis uvědomil, že né každýho rajcujou "cool" přezdívky, drsná vizáž a naprosto brakovej příběh...
          • Znáš postay, znáš příběh? Ne každej na něj nadává, mele že to je jen o tom jak Rusko napadlo USA, ale přitom o něm ví kulový. Není to sice nic podle čeho by se měli psát knihy, ale rozhodně mě některé zvraty a nečekaná odhalení překvapila víc než příběh v tolik přechvalovaném ME nebo dishonored.
            A postavy jsou v pohodě a smrt některých mě opravdu dost naštvala. Přičemž tam skoro nikdo nemá rádoby drsné komenty.
            Schválně mě řekni jaké jsou tvoje oblíbené postavy. Typuju to na bezcharakterní trouby ala Gordon Freeman
            • Hlavní hrdina v každym CoD je zato obrovská osobnost. Tomu se huba nezastaví, fakt..
  • therollycz
    Grygar na hrad. Souhlasím že se nemá kašlat na SP když to má i MP. A to že jde CoD do výkalů je také pravda, o to smutnější je že EA ponižuje MoH na onu úroveň. Pamatuji si jak jsem s otcem na prvním Playstationu hrál MoH a ikdyž to spustim teď tak vím že to je super zábava. MoH je zabugované divné ale hezčí CoD.
  • jezis prvnich par minut a polackova argumentace je naprosto strasna, ano multiplayer je dulezity, proto vznikaji hry jako battlefield, ale ty miliony co hrajou cod tak z drtive vetsiny hrajou jen ten singl. je velka spousta lidi co ma rada singl fps-ka a pravda je takova, ze dobre single fps aby clovek v dnesni dobe lupou hledal.
    • Souhlas. Nechci pana Polacka nijak urazit, ale silne mi pripomina myho despotickyho sefa. Hraje pozu cloveka, kteryho nic nebavi a ani nevzrusi. Ta prvotni argumentace je opravdu tragicka - stejne, jako zminovany sef se vlozi do konkretniho nazoru a rozjebe ho hned v zakladu . Takovej ten protiproud o hovne. P.S.:ma i stejnej xicht a bryle
      • Caincz
        A není to náhodou on? O.o
  • kubi-wan
    Pro mě perfektní podcast. Když se strhla "hádka" nad moderníma válečnýma střílečkama, řikal jsem si "jo, teď sleduju fight club" *3*
  • lukasi hodil jsem si to do hd a do fullscreenu ve chvili kdys mel nohy na stole a trosku jsem se leknul mozna by ty ponozky zaslouzily vymenit cimz myslim vyhodit a koupit novy.
    • heavyporn
      Páč ponožky jsou to, oč tu běží ))
  • Xko:chcel som to napisat už dávno ale nedovolil som si to:D ale čistá pravda:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit