Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jezis prvnich par minut a polackova argumentace je naprosto strasna, ano multiplayer je dulezity, proto vznikaji hry jako battlefield, ale ty miliony co hrajou cod tak z drtive vetsiny hrajou jen ten singl. je velka spousta lidi co ma rada singl fps-ka a pravda je takova, ze dobre single fps aby clovek v dnesni dobe lupou hledal.
    • Souhlas. Nechci pana Polacka nijak urazit, ale silne mi pripomina myho despotickyho sefa. Hraje pozu cloveka, kteryho nic nebavi a ani nevzrusi. Ta prvotni argumentace je opravdu tragicka - stejne, jako zminovany sef se vlozi do konkretniho nazoru a rozjebe ho hned v zakladu . Takovej ten protiproud o hovne. P.S.:ma i stejnej xicht a bryle
      • Caincz
        A není to náhodou on? O.o
  • ad doomovky

Ten v tom červenym svetru má pravdu, ten v pravo plácá nesmysly. A navíc s MP ať se jde vycpat...
    • ten pán v červeném svetru je křemilék. ten vpravo je krokodyl. seznamte se .
  • Kronoss1
    FPS žánr, který jde směrem CoD je špatný a většina her, které jdou stejným směrem, jsou hluboce podprůměrné. Argument, že je to o MP, je naprosto irelevantní, protože hráč si kupuje celou hru. Pokud jde o MP, tak ať udělají jen MP a na SP se vykašlou. S Petrem bych se asi o tomhle hodně pohádal, protože jsem si po výborném MW 1 koupil MW 2 a byl jsem hluboce zklamán. Tento žánr je naprosto bez inovace, beze změny, bez ničeho. Je to už pěkných pár let pořád to samé.

Edit: A pokud vím, tak na té hře není napsáno "Multiplayerová hra". A pokud ano, tak nemá stát 1099 Kč.
  • kubi-wan
    Pro mě perfektní podcast. Když se strhla "hádka" nad moderníma válečnýma střílečkama, řikal jsem si "jo, teď sleduju fight club" *3*
  • risa2000
    Myslím, že hoši se oblékli docela vkusně, i když mají někteří jen základní vzdělání. Oceňuji zvlášť Lukášovu barevnou kompozici a šálu na jeden a půl závitu, Petrovu ležérně rozepnutou a vyhrnutou košili a Martinův casual business styl s Apple bižuterií. Z českých podcastů se oblékají lépe akorát v Re-Play ;-).

S těmi nohami na stole bych si ale dal pozor. Pokud si dáš nohy na masívní mahagonový stůl, který je vyšší než sedací plocha a máš na sobě kovbojské boty z pravé kůže má to pozitivní praktický (nemusíš se zouvat), zdravotní (nepřekrvuje se ti lýtková část v jinak těsných botách) i estetický (kůže na mahagonu vypadá dobře, pokud je vyleštěná) dopad.

Pokud si dáš nohy na stolek z IKEA, bez bot, kde si přiskřípneš cévy o hranu a přitom vytáhneš svoje sexy vlněné ponožky po babičce, není to totéž ;-).

Nehledě na to, že je vhodnější mít na to svůj vyhrazený stůl, s úcty k ostatním...
    • Inquisitor
      Fakt už dost trapný s tou základkou.
    • Absolutně néchápu smysl prvního odstavce.Streamovaný podcast chtěli posluchači a vědelo se. že tam prostě budou sedět a kecat v neformálním oblečení.On čekal někdo neco jiného ? Snad ne.
      A co to s tím vzděláním ? Pokud tam někdo a já nevím kdo jen základku tak je to absolutně nepodstatné.Vůbec něco takového jen zmínit v diskuzi k podcastu mi příjde více než trapné.
  • Vždycky si vzpomeňte na Bruce Leeho, tenké ruce a neskutečná síla, rychlost, přesnost.
  • Tak tahle diskuze je asi to nejveselejší, co jsem tu četl za poslední půlrok. To je neskutečné, co vám v těch hlavách šrotuje.
  • Dejte si tam čtyři toi toiky, každý si sedněte do jedný a nikomu nebude vadit vaše oblečení, ponožky, svaly a tak
    • smejki
      Hlasuji, toto je kvalitní vejšplecht.
  • Lukáš ukázal perfektní sladěnost ponožek s topem. Za módní policii dávám čtyři hvězdičky z pěti.
  • Robotron3
    To je sranda diskuse, tak ja taky. Kluci jsou furt stejni, to proc vypadaji prihrate, nebo zzenstile dela to panensky cisty bily pozadi, sedacky a stolek. Budto tam udelejte poradnej bordel a nebo se na to oblikejte a chovejte se podle toho. Takhle to nesedi. Velkej kontrast :)
    • Luke
      Et tu, Brute? ;)
      • Robotron3
        To jen tak pro humor :)
        • Luke
          Dyť jo. Náhodou debata na téma, zda jsme bukvy nebo ne, je tu občerstvující. :)
          • Caincz
            Pavle, u tebe diskuze ohledně potenciální bukvovitosti vůbec neproběhla, protože někteří dodnes máme v paměti zaseklý tvůj vojenský výcvik v Level TV a vztyk/styk se Šárkou. Jsi v suchu.
            • Luke
              A vždycky, když už si myslím, že se na to zapomnělo se to vrátí jako bumerang ;)
          • Robotron3
            A nebo se to dá vždycky pojmout třeba takhle nějak (speciál Fight Club, aby si každej přišel na svý) :) http://www.youtube.com/watch?v=HFDDhALC21Q
            • Luke
              Věřím, že je to vtipný, ale tu růžovou jsem moc dlouho neudejchal a musel si pustit Search and Destroy od Popa ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit