Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #103 HD: Zápisky ze studia
10.11.2012 | Redakce Games.cz
137 příspěvků
-
A to, že v době audio podcastu si tam třeba honili péra nikomu nevadí. Z noh na stole se můžete pos*at.
-
Promiň, ale tyhle diskuze jsou zcela zjevně velmi uvolněného rázu a k tomu klidně nohy na stole patří. Nediskutují tam akademici nad podstatou hovna, ale diskutuje se tam velmi volně o hrách, v podstatě o zábavě. Vedle toho nejde o pořad nějak oficiální. Co se týká těch obecných zásad, nejsem si vědom toho, že by se v žádném případě neměly objevit nohy na stole. To už je velmi specifická zásada, kterou bych já nenazval "obecnou zásadou", neboť obecně prostě dle mého názoru neplatí (obecně např. platí, že při jídle se nedávají nohy na stůl a tam to má jasné hygienické důvody). *3*
-
Ja jsem si pro vas kluky z FC pripravil takovou peknou pisnicku *14* *14* *14* - http://www.youtube.com/watch?v=oofSnsGkops
-
Hlavní hrdina v každym CoD je zato obrovská osobnost. Tomu se huba nezastaví, fakt..
-
Fakt už dost trapný s tou základkou.
-
Tak tahle diskuze je asi to nejveselejší, co jsem tu četl za poslední půlrok. To je neskutečné, co vám v těch hlavách šrotuje.
-
To je zase diskuse *1* . Co tu všichni řešíte Lukášovy nohy na stole? Pokud to někoho tak moc pohoršuje, tak ať si pustí jen audio a na podcast se nedívá, ne? Tady si někteří čtenáři (diváci) asi neuvědomují, že FC je jen velice neformální pokec o hrách. Je to něco, co ti kluci dělají pro zábavu ve svém volném čase. A proto mi nějaké nohy na stole opravdu nevadí (spíš naopak, bylo to docela vtipné, a mám podezření, že to Lukáš udělal naschvál a teď se baví u diskuse plné mravokárců - dobře ty! :-D).
Anyway, Fight club je prostě jen dílo party nadšenců, kteří to dělají pro zábavu. A ty kecy o tom, že dát si nohy na stůl na veřejnosti je hnus... proboha, vždyť nesedí někde v restauraci nebo u někoho na návštěvě. Tohle je "jenom" podcast a to, jací kluci jsou, k tomu patří. Nebo vážně někdo chce, aby tam seděli všichni v obleku jak páni manažeři a strojově odříkali novinky za uplynulý týden? To by vážně nekoho bavilo? Oni si na nic nehrajou, FC dělají podle sebe a jsou sami sebou. A proto má tenhle podcast takovou fajn atmosféru. Pokud to někomu nesedí, protože mu to nebo ono vadí, ať se na to zkrátka nedívá, to je celé.
PS. jednu drobnou výtku (technickou) pro redakci bych měl. Neuvažujete o tom, že trailery, které v podcastu pustíte, byste nechali přehrát celé? Pustit je na 10 sekund a pak nasilně utnout působí trošku divně. Pustit ho celý by snad nikomu nevadilo (ti, co trailer ještě neviděli, tak ho zkouknou, a ti co ho viděli, tak si ho k tématu zopáknou), a výhody to má - jak Vy, tak i divák, kterého trailer nezajímá, má chvilku na to si odskočit atd. Já např. některé trailery ještě neviděl (zrovna u tohoto FC Mars:War logs) a trošku to naruší zážitek, když ho vidím jen kousek. U audia by se to pak vystřihlo, to je jasný, a myslím, že takový problém by to nebyl. -
Hlasuji, toto je kvalitní vejšplecht.
-
No vidíš, a já měřím jen 170 a to jsem určitě o dost starší než ty:).
-
Kronos: to už spíš jen troluju a dělám si z toho prdel, protože jsem se dostal do debaty do který jsem se dostat nechtěl...)))
-
To je mi líto, ale já se ve WoW diskuzích přestal před pár týdny angažovat a to hodlám dodržet. Navíc já nic nemám proti článkům, které mají informační hodnotu, což "dojmy z hraní" mají. Blbin z WoFanu jsme prozatím byli ušetřeni.
-
Takze jsi suchar
-
Dejte si tam čtyři toi toiky, každý si sedněte do jedný a nikomu nebude vadit vaše oblečení, ponožky, svaly a tak
-
Absolutně néchápu smysl prvního odstavce.Streamovaný podcast chtěli posluchači a vědelo se. že tam prostě budou sedět a kecat v neformálním oblečení.On čekal někdo neco jiného ? Snad ne.
A co to s tím vzděláním ? Pokud tam někdo a já nevím kdo jen základku tak je to absolutně nepodstatné.Vůbec něco takového jen zmínit v diskuzi k podcastu mi příjde více než trapné. -
Chybí mi tvé příspěvky k WoW článkům...Udělej s tím něco ! :]
-
Lukáš ukázal perfektní sladěnost ponožek s topem. Za módní policii dávám čtyři hvězdičky z pěti.
-
Tohle je na Kronosse1:
To co píše (nebo kopíruje) smejki není v rozporu s tím, co píšeš ty (nebo co z toho chápu). Obrana nutná k odvrácení útoku není (a často ani nemůže být) reakcí na útok, ale naopak, musí ho předcházet. Tedy není pravda, že se musím nechat napřed ohrozit, nebo si nechat způsobit újmu, abych se mohl přiměřeně bránit. Cílem obrany je totiž nedostat se do ohrožení, nebo se vyhnout újmě.
Samozřejmě jinak vyhodnotí situaci trénovaný (nejen fyzicky ale i mentálně) a jinak netrénovaný člověk, nicméně, překvapivě, zásady obrany se dají odvodit poměrně jednoduše rozumově a stejně tak pak prokázat při případném následném sporu. Což znamená, že pokud se tedy zachováš "správně" při obraně, ať už díky tréninku, nebo instinktu, tak se to pak dá vysvětlit a obhájit. -
Vy už je tady rozebíráte jako Blesk Bartošovou. Jsem si jistý, že když se párkrát zmíní, že se lidem nohy na stole nelíbí, tak se nad tím kluci zamyslí, a třeba si dají pozor. Zas se to nesmí přehánět :)
-
Vulgární a ohavný jsi řekl ty.
-
Kronoss1: Ok...v této situaci z toho stejně moudří nebudem, proč tento ohavný a vulgární čin provádí, ví pravděpodobně jen Grygar a snad nám ho v příštim FC vysvětlí a nebo se všem dostatečně omluví, a nebo to už nebude dělat...nebo bude...nebo...je to vlastně jedno, až se z FC stane formální diskuse na úrovni politický debaty tak teprve pak budeme moci v klidu spát bez starosti o morální hodnoty našich dětí)))