Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #103 HD: Zápisky ze studia
10.11.2012 | Redakce Games.cz
137 příspěvků
-
N7: Ok tak dobrá no, asi je to neformální chlapec...)) tedy máte pravdu...je to hnusnej hulvát, ale furt zastávám to, že je to relativně jedno, protože víc jak o ten obraz jde o zvuk...a koukat v jednom kuse jeden a půl hodiny na 4 chlapy co seděj na gauči a kecaj o hrách...abych z toho mohl být následně (potencionálně) pohoršen a nebo si mohl jít lehnou s vědomím, že meziplanetární kodex slušného chování nebyl narušen je také takové podivné
-
Pokud vím, tak ty jsi začal s tím "kdyby někdo někde lítal". Vycházíme ze situace, že nohy na stole na veřejnosti je neslušné a tím by to mělo i skončit.
-
Je naprosto irelevantní, jestli lítal po úřadech nebo ne. Taky mohl přijít přímo z domu. A právě, že ty si ty nohy na stůl dáváš doma, ale na veřejnosti to prostě není slušné.
-
Asi ano. *7* A v příštích dílech si začnou rýpat v nose, brkat a prdět - aby FC neztratil svoje kouzlo. *2*
-
Zacapa: Jenže ono to není ani zdaleka poprvé a kdyby od rána lítal po úřadech ve stejných ponožkách, tak by tam asi všichni smradem pochcípali!
-
Ještě že Poláček slušně drží. Kdyby nepodržel kdoví co by se stalo.
-
Kdyby to byl "někdo" tak bych asi nebyl tak toleratní...to je jasná, možná tim chtěl Poláčkovy naznačit, že "Boss" je tam on .))...ale vážně, mělo by se vycházet ze situace a né paušalního "kdyby někdo"... ženský na ulici taky nebudu povídat to co svojí mladý .)))
-
Samozřejmě...já s tebou v zásadě souhlasim ale neřeknu ti, že když u kamaráda hrajem na Xboxu 360 FIFU12 tak, že si ty nohy občas taky nenatáhnu, důležitý je vyzdvihnout to občas...Grygar si dal jednou nohy na stůl a půlka diskuse se může po-sr*t protože to znamená, že pravděpodobně je hrozný prase...(nehledě na to, že nevíme co měl za celej den za sebou, třeba lítal po úřadech a pak si ještě dřpenul do studia aby mohl nahrát FC, jakože podcast je taková věc "na víc")...až bude dávat hnáty na stůl při mírovym řešení konfliktu Izrael X Palestina tak bych se asi podivil co je to za hulváta .)))...papežtější než sám papež
-
Zacapa: Jasně, hážeš machry jak jsi nad věcí, ale chtěl bych vidět tvůj výraz, kdybys seděl u stolu, měl na něm pití a někdo vedle tebe by si sundal boty, dal haksny na stůl, tobě vrazil pití do ruk a řekl: "Na, drž si to." A Poláček si to ještě nechá líbit, poslušně drží v jedné ruce pití a druhou ťuká do notebooku. A tomuto vy říkáte Fight Club? Vždyť jste akorát posraní jeden z druhého!!! *2*
-
Jak vidíš, po některých toho chceš opravdu příliš.
-
Já byl vychován tak, abych nedával nohy na stůl, nemlaskal a nekrkal u jídla atd. Možná, že tobě nohy na stole nevadí, ale slušné to není. Jak jsem říkal, klidně si to dělejte, ale doma, ne veřejně.
-
Vy děláte, jako by tam udělal rituální obět malýho dítěte...mě by spíš vadilo, kdyby tam přehnaně mluvili sprostě, měli trapnej pubertální humor nebo podobně, místo o podcastu se tady lidi bavěj o tom, že si Grygar dal nohy na stůl, 2. má ruce jak párátko a třetí je homosexuál...je vidět, čeho si ty lidi všímaj...ale mě je to celkem jedno, jen jsem se musel zarazit, co lidi dneska dokážou řešit za čůrákoviny...osobně mi běží podcast v liště při dělání na kompu a na obraz kouknu sporadicky...nehledě na to, že nemám moc času ani chuť si hrát na modního guru s mravně-etickym fízlem v jedný roli .)))
-
Děkuju všem zúčastněným v téhle debatě, musim říct, že jsem se asi nikdy u žádný diskuse na Games tolik nezasmal :) Fakt mi to zlepsilo konec vikendu :)
-
V podstatě mám puštěné jen audio a mezitím surfuji někde jinde, ale občas mrknu i na video, abych se podíval kdo zrovna mluví. Nikoho nežádám, aby si dával pozor na ústa či ruce, klidně si tam dělejte třeba stojky na hlavě. Žádám vás jen o dodržování základů slušného chování. Opravdu toho chci tak moc?
-
Promiň, ale jsou nějaké obecné zásady slušnosti a nohy na stole k nim opravdu nepatří. Něco to o člověku vypovídá.
-
Hele a víš, že vadí? Doma, ať si každý dělá, co chce, ale veřejně? Já bych to nesnesl ani doma, protože je to prostě hnus.
-
Smejki - Zdá se mi, že si to odněkud zkopíroval, ale to je jedno. Zákony jsou jedna věc a realita druhá. Já ti s jistotou říkám, že pokud budeš napaden, jakýmkoli způsobem, tak se budeš jakýmkoli způsobem bránit a v tu chvíli budeš kašlat na zákony, protože ti půjde o život. Je hezké, že jsi citoval zákony a vysvětlil, co je krajní nouze a nutná obrana, ale vlastně jsi potvrdil to, co jsem nastínil. Že musíš nechat útočníka ohrozit tě na životě, aby ses mohl bránit a to netrénovaná osoba nedokáže. Tys citoval zákony a já realitu. Reálně si nebudeš měřit útočníkovu vzdálenost metrem, ani nebudeš přemýšlet nad tím, jestli se bráníš dostatečně, tohle může řešit policie, která je k tomu cvičena a vybavena, ale ty si hlavně budeš chtít zachránit život a věř mi, bavil jsem se přímo o sebeobraně se svým známým - policistou - a není to tak jednoduché, jak se to dle zákona může zdát.
-
Myslím, že hoši se oblékli docela vkusně, i když mají někteří jen základní vzdělání. Oceňuji zvlášť Lukášovu barevnou kompozici a šálu na jeden a půl závitu, Petrovu ležérně rozepnutou a vyhrnutou košili a Martinův casual business styl s Apple bižuterií. Z českých podcastů se oblékají lépe akorát v Re-Play ;-).
S těmi nohami na stole bych si ale dal pozor. Pokud si dáš nohy na masívní mahagonový stůl, který je vyšší než sedací plocha a máš na sobě kovbojské boty z pravé kůže má to pozitivní praktický (nemusíš se zouvat), zdravotní (nepřekrvuje se ti lýtková část v jinak těsných botách) i estetický (kůže na mahagonu vypadá dobře, pokud je vyleštěná) dopad.
Pokud si dáš nohy na stolek z IKEA, bez bot, kde si přiskřípneš cévy o hranu a přitom vytáhneš svoje sexy vlněné ponožky po babičce, není to totéž ;-).
Nehledě na to, že je vhodnější mít na to svůj vyhrazený stůl, s úcty k ostatním... -
Souhlas! Bylo z toho pak mrzení, že se nám tam naše nohy už nevešly. Pořídíme si každý vlastní stoleček. A hostesky s drinky.
Vážně: a) nikdy se nelze zavděčit všem. b) jakýkoliv formát FC je stále neformální, a proto to baví i nás. Kluci by si samozřejmě mohli dávat pozor na pusu, ruce i nohy, ale to by FC ztratil svoje kouzlo. Jestli pro tebe mají informace ve FC stále smysl, tak si je nenech kazit pohledem na cizí nohy. Audio a video záznam jsou v podstatě totožné, takže máš možnost výběru. -
Znáš postay, znáš příběh? Ne každej na něj nadává, mele že to je jen o tom jak Rusko napadlo USA, ale přitom o něm ví kulový. Není to sice nic podle čeho by se měli psát knihy, ale rozhodně mě některé zvraty a nečekaná odhalení překvapila víc než příběh v tolik přechvalovaném ME nebo dishonored.
A postavy jsou v pohodě a smrt některých mě opravdu dost naštvala. Přičemž tam skoro nikdo nemá rádoby drsné komenty.
Schválně mě řekni jaké jsou tvoje oblíbené postavy. Typuju to na bezcharakterní trouby ala Gordon Freeman