Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N7: Ok tak dobrá no, asi je to neformální chlapec...)) tedy máte pravdu...je to hnusnej hulvát, ale furt zastávám to, že je to relativně jedno, protože víc jak o ten obraz jde o zvuk...a koukat v jednom kuse jeden a půl hodiny na 4 chlapy co seděj na gauči a kecaj o hrách...abych z toho mohl být následně (potencionálně) pohoršen a nebo si mohl jít lehnou s vědomím, že meziplanetární kodex slušného chování nebyl narušen je také takové podivné
  • Kronoss1
    Pokud vím, tak ty jsi začal s tím "kdyby někdo někde lítal". Vycházíme ze situace, že nohy na stole na veřejnosti je neslušné a tím by to mělo i skončit.
  • Kronoss1
    Je naprosto irelevantní, jestli lítal po úřadech nebo ne. Taky mohl přijít přímo z domu. A právě, že ty si ty nohy na stůl dáváš doma, ale na veřejnosti to prostě není slušné.
  • N7N7
    Asi ano. *7* A v příštích dílech si začnou rýpat v nose, brkat a prdět - aby FC neztratil svoje kouzlo. *2*
  • N7N7
    Zacapa: Jenže ono to není ani zdaleka poprvé a kdyby od rána lítal po úřadech ve stejných ponožkách, tak by tam asi všichni smradem pochcípali!
  • Cosi
    Ještě že Poláček slušně drží. Kdyby nepodržel kdoví co by se stalo.
  • Kdyby to byl "někdo" tak bych asi nebyl tak toleratní...to je jasná, možná tim chtěl Poláčkovy naznačit, že "Boss" je tam on .))...ale vážně, mělo by se vycházet ze situace a né paušalního "kdyby někdo"... ženský na ulici taky nebudu povídat to co svojí mladý .)))
  • Samozřejmě...já s tebou v zásadě souhlasim ale neřeknu ti, že když u kamaráda hrajem na Xboxu 360 FIFU12 tak, že si ty nohy občas taky nenatáhnu, důležitý je vyzdvihnout to občas...Grygar si dal jednou nohy na stůl a půlka diskuse se může po-sr*t protože to znamená, že pravděpodobně je hrozný prase...(nehledě na to, že nevíme co měl za celej den za sebou, třeba lítal po úřadech a pak si ještě dřpenul do studia aby mohl nahrát FC, jakože podcast je taková věc "na víc")...až bude dávat hnáty na stůl při mírovym řešení konfliktu Izrael X Palestina tak bych se asi podivil co je to za hulváta .)))...papežtější než sám papež
  • N7N7
    Zacapa: Jasně, hážeš machry jak jsi nad věcí, ale chtěl bych vidět tvůj výraz, kdybys seděl u stolu, měl na něm pití a někdo vedle tebe by si sundal boty, dal haksny na stůl, tobě vrazil pití do ruk a řekl: "Na, drž si to." A Poláček si to ještě nechá líbit, poslušně drží v jedné ruce pití a druhou ťuká do notebooku. A tomuto vy říkáte Fight Club? Vždyť jste akorát posraní jeden z druhého!!! *2*
  • Kronoss1
    Jak vidíš, po některých toho chceš opravdu příliš.
  • Kronoss1
    Já byl vychován tak, abych nedával nohy na stůl, nemlaskal a nekrkal u jídla atd. Možná, že tobě nohy na stole nevadí, ale slušné to není. Jak jsem říkal, klidně si to dělejte, ale doma, ne veřejně.
  • Vy děláte, jako by tam udělal rituální obět malýho dítěte...mě by spíš vadilo, kdyby tam přehnaně mluvili sprostě, měli trapnej pubertální humor nebo podobně, místo o podcastu se tady lidi bavěj o tom, že si Grygar dal nohy na stůl, 2. má ruce jak párátko a třetí je homosexuál...je vidět, čeho si ty lidi všímaj...ale mě je to celkem jedno, jen jsem se musel zarazit, co lidi dneska dokážou řešit za čůrákoviny...osobně mi běží podcast v liště při dělání na kompu a na obraz kouknu sporadicky...nehledě na to, že nemám moc času ani chuť si hrát na modního guru s mravně-etickym fízlem v jedný roli .)))
  • blixa
    Děkuju všem zúčastněným v téhle debatě, musim říct, že jsem se asi nikdy u žádný diskuse na Games tolik nezasmal :) Fakt mi to zlepsilo konec vikendu :)
  • N7N7
    V podstatě mám puštěné jen audio a mezitím surfuji někde jinde, ale občas mrknu i na video, abych se podíval kdo zrovna mluví. Nikoho nežádám, aby si dával pozor na ústa či ruce, klidně si tam dělejte třeba stojky na hlavě. Žádám vás jen o dodržování základů slušného chování. Opravdu toho chci tak moc?
  • Kronoss1
    Promiň, ale jsou nějaké obecné zásady slušnosti a nohy na stole k nim opravdu nepatří. Něco to o člověku vypovídá.
  • Kronoss1
    Hele a víš, že vadí? Doma, ať si každý dělá, co chce, ale veřejně? Já bych to nesnesl ani doma, protože je to prostě hnus.
  • Kronoss1
    Smejki - Zdá se mi, že si to odněkud zkopíroval, ale to je jedno. Zákony jsou jedna věc a realita druhá. Já ti s jistotou říkám, že pokud budeš napaden, jakýmkoli způsobem, tak se budeš jakýmkoli způsobem bránit a v tu chvíli budeš kašlat na zákony, protože ti půjde o život. Je hezké, že jsi citoval zákony a vysvětlil, co je krajní nouze a nutná obrana, ale vlastně jsi potvrdil to, co jsem nastínil. Že musíš nechat útočníka ohrozit tě na životě, aby ses mohl bránit a to netrénovaná osoba nedokáže. Tys citoval zákony a já realitu. Reálně si nebudeš měřit útočníkovu vzdálenost metrem, ani nebudeš přemýšlet nad tím, jestli se bráníš dostatečně, tohle může řešit policie, která je k tomu cvičena a vybavena, ale ty si hlavně budeš chtít zachránit život a věř mi, bavil jsem se přímo o sebeobraně se svým známým - policistou - a není to tak jednoduché, jak se to dle zákona může zdát.
  • risa2000
    Myslím, že hoši se oblékli docela vkusně, i když mají někteří jen základní vzdělání. Oceňuji zvlášť Lukášovu barevnou kompozici a šálu na jeden a půl závitu, Petrovu ležérně rozepnutou a vyhrnutou košili a Martinův casual business styl s Apple bižuterií. Z českých podcastů se oblékají lépe akorát v Re-Play ;-).

S těmi nohami na stole bych si ale dal pozor. Pokud si dáš nohy na masívní mahagonový stůl, který je vyšší než sedací plocha a máš na sobě kovbojské boty z pravé kůže má to pozitivní praktický (nemusíš se zouvat), zdravotní (nepřekrvuje se ti lýtková část v jinak těsných botách) i estetický (kůže na mahagonu vypadá dobře, pokud je vyleštěná) dopad.

Pokud si dáš nohy na stolek z IKEA, bez bot, kde si přiskřípneš cévy o hranu a přitom vytáhneš svoje sexy vlněné ponožky po babičce, není to totéž ;-).

Nehledě na to, že je vhodnější mít na to svůj vyhrazený stůl, s úcty k ostatním...
  • Luke
    Souhlas! Bylo z toho pak mrzení, že se nám tam naše nohy už nevešly. Pořídíme si každý vlastní stoleček. A hostesky s drinky.

Vážně: a) nikdy se nelze zavděčit všem. b) jakýkoliv formát FC je stále neformální, a proto to baví i nás. Kluci by si samozřejmě mohli dávat pozor na pusu, ruce i nohy, ale to by FC ztratil svoje kouzlo. Jestli pro tebe mají informace ve FC stále smysl, tak si je nenech kazit pohledem na cizí nohy. Audio a video záznam jsou v podstatě totožné, takže máš možnost výběru.
  • Znáš postay, znáš příběh? Ne každej na něj nadává, mele že to je jen o tom jak Rusko napadlo USA, ale přitom o něm ví kulový. Není to sice nic podle čeho by se měli psát knihy, ale rozhodně mě některé zvraty a nečekaná odhalení překvapila víc než příběh v tolik přechvalovaném ME nebo dishonored.
    A postavy jsou v pohodě a smrt některých mě opravdu dost naštvala. Přičemž tam skoro nikdo nemá rádoby drsné komenty.
    Schválně mě řekni jaké jsou tvoje oblíbené postavy. Typuju to na bezcharakterní trouby ala Gordon Freeman

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit