Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luke
    Další generalizování: ony ty hororový hodiny tělocviku na základce a na gymplu člověka, kterej rád hraje, moc nemotivujou k tomu, aby se začal ve volném čase hýbat.
  • Robotron3
    To je sranda diskuse, tak ja taky. Kluci jsou furt stejni, to proc vypadaji prihrate, nebo zzenstile dela to panensky cisty bily pozadi, sedacky a stolek. Budto tam udelejte poradnej bordel a nebo se na to oblikejte a chovejte se podle toho. Takhle to nesedi. Velkej kontrast :)
  • Viktor_H
    Nemesus tady předvedl generalizování a stereotypy první kategorie, vy ale kontrujete tím naprosto stejnými zbraněmi. O postavu se nestarají jen vymletí gelové, ale i lidé, kteří se snaží sledovat nějaké ideály, třeba řecké kalokagathia apod. Věnuju se bodybuildingu a dalším sportům už spoustu let a dělám to kvůli zdraví, upevnění vůle, disciplíně, odvaze atd.

Člověk by čekal, že v 21. století budou stupidní názory tělo X mysl dávno překonané a každému bude jasné, že cvičit se má obojí, ale jak sleduji diskuzi, zase se dost urodilo...
  • Luke
    Jak to má Petr se svalama netuším. ;) Nicméně je fakt, že ani po patnácti letech pravidelného lezeckého tréninku 3-5x týdně se prostě nedělaj (když jsem sypal, tak se dělaly ofcourse). Ale jak jsem naznačoval, pro moje lezení nejsou to nejdůležitější - a lezení dost tuty parametry podřizuju.
  • Luke
    Jo. Snad postupem času přijdu na to, jak režii nenápadně upozornit, že se nám jeden blok ukončuje a je na čase pustit další trailer.
    (sry, překlik, to je na Crooka)
  • Viktor_H
    "Mě se svaly nějak nedělaj" - Petře, no tak! *1* Nikomu se samy nedělaj.
  • Postavy jsou v MW zajmavější? No já nevim, to už je o preferencích...a ty si evidentně nedospěl do toho bodu, že by sis uvědomil, že né každýho rajcujou "cool" přezdívky, drsná vizáž a naprosto brakovej příběh...
  • Luke
    Pobavilo :) Mě se svaly nějak nedělaj, zato mám šlachy pevný jako ocelový lana a s trochou snahy s nima ty 8+ na vápenci nebo žule přelezu (což se nedá říct o lidech, co naopak maj spoustu svaloviny). Mimochodem ani Lukáš nebo Petr pohybu neříkají ne, každý něco dělá.
  • Cahir
    To s těmi zákony jsi sebral kde? Z novinek.cz? Pokud jsi ohrožován na životě, pak máš právo se bránit, nikdo tě sedět nepošle. Samozřejmě se to všechno musí individuálně posoudit.

Např. existuje případ, kdy po chlápkovi šla banda chuligánů, on utekl do auta (měl v něm zbraň), oni ho pronásledovali, rozbili okýnko a sápali se po něm. Chlápek byl vyděšenej, akorát popadnul pistoli, co měl v kaslíku u spolujezdce (byl k nim tedy otočen zády), a jak se po něm sápali, tak začal za sebe naslepo střílet. Jednoho trefil do xichtu (na místě tuhej), druhýho lehce zranil, třetí tuším utekl. Od soudu odešel bez trestu...

Sedět půjdeš, když např. uvidíš někoho, jak ti vykrádá auto a zareaguješ vyprázdněním zásobníku...

Co se onoho chlapáctví týče... Rozhodně si myslím, že každej chlap by měl alespoň nějakou pohybovou aktivitu provozovat - nebejt vychrtlej a rozteklej. Ale ty to tu trochu přeháníš, řekl bych...
  • Luke
    Klasicky z Threadlessu. Ale už je milión let starý, takže ho už asi nemaj.
  • Je fakt, ze ja (superinformovany omnipotent) asi ten marketing vubec nevnimam, zatimco novinar by ho nejak zohlednit mel, ale cekal bych od nej jinej pristup, nez "ať si to vyžerou".
    Mate recht, ze spousta zakazniku muze byt tim singlem zklamana (i kdyz bych rekl, ze ty trailery a masaz prumerne inteligentnimu cloveku slibujou vicemene to, co dostane - ale ja pres ty vybuchy mozna dalsi veci nevidim...), ale pojmout celou recenzi jako humoresku na dutost singlu mi neprijde jako ta "spravna vec". : ) Je to super do poradu "Ocima LG" (a i ja ten jeho posmevacnej pohled v podstate sdilim - ty hry se zastavat nechci). Pokud chci ale od recenze poradit pred koupi, asi mi to moc nepomuze. Stejne jako to clovek, kterej Lukase nezna, treba vubec nepochopi.
    Ale nevim, za co se tady vlastne biju : D Kdyz jsem si ted precetl svuj puvodni brept, samotnymu mi to ted zni mnohem hur, nez jsem to puvodne myslel.
    Vzdyt ja sem prave pro nejakou tu familiernost chodim, bezbarve analyzujici novinarinu si muzu precist jinde. Ale myslim ze by sel tenhle pristup daleko lip vyladit ; )

(jinak mam zmatenej detektor sarkasmu, ale kolenem jsem urcite mohl poslouchat ja, i kdyz porad myslim, ze jsem to miril spravne: tusim ze Martin tam dobu vysvetloval, co by snad nemel muset, nacez to teda Lukas uzavrel stylem "no jestli je to takhle, tak ok". ale nejakou hysterii jsem urcite vyvolat nechtel : P)
  • A za me generace nebylo tolik mrnavejch speken, prober se!
  • Amylee.Anderson
    Náhodou, už z toho vzdoru rostu!
  • Amylee.Anderson
    Ano, pokud je to jeden člověk a má nějakou výrazně nízkou či vysokou postavu, tak je to nesmysl. Ale kluky vysoký, jako redaktoři Games (a to nejsou vyloženě "čahouni") prostě je svým věku už normálně nevídam. A já mezi holkama se 163cm taky nejsem zrovna prcek. A myslim si, že ve věku 18 je už pozdě, aby se kluci vytáhli.
  • Amylee.Anderson
    Aha, já ovlivnim to, jaký lidi se mnou choděj/ chodili do školy *7* Hele, nás je ve třídě 30+15 v lyceu. Asi 4 kluci z těch lidí jsou vysoký 180+. Když koukam na nižší ročníky, tak to jsou taky samý mrňavý. Vycházim z toho co vidim.
  • Mně jsou ti týpci sympatičtí. Podle mě teda vypadají mnohem více jako muži než ti nagelovaní pitomečci, co si zajdou do posilovny, aby na sebe doma mohli hodinu čumět do zrcadla. *1*

No a každý nemůže mít sto kilo, že jo? Co já bych třeba dal aspoň za těch 80 kilo. *1*
  • Tohle je další blábol. Jestli kolem sebe máš mladý lidi, který se oblíkaj jak holky, tak to neni problém generace, ale tvuj, že se takovejma lidma obklopuješ. Já znám spoustu lidí jak starších tak mladších a spektrum toho, jak se prezentujou a jak vypadaj, je moc široký, než abych si dovolil takhle bezohledně strčit celou jednu generaci do jednoho pytle. Tohle je prostě ve většině případech individuální záležitost a nějaký módní trendy to sice ovlivňujou, ale je jich hodně a měněj se rychle. Naopak doba, na kterou se všichni rádoby rozumbradové odvolávaj, kdy tady každej vypadal stejně (dlouhý mastný vlasy a kožená bunda), protože si tak každej představoval západní kulturu i když vo ní věděl hovno, ale byl největší rebel, musela bejt stokrát horší a nudnější...
  • smejki
    oh, bloody hell. vousy rostou furt všem normálně (nesmíš koukat patnáctiletý zobáky) a průměrná výška člověka neustále roste. Je nejvyšší čas vyrůst z punku a nihilismu, Amy :D
  • Peknej podcast...
    Pavel masuper tricko,nevi nekdo odkud? :)
  • USER47
    Průměrná vejška mužů i žen se naopak zvětšuje...A rozhodně je naprostá blbost, aby se lidi v průběhu čtyř let hormonálně změnili tak, aby to bylo poznat. Spíš se tvoji vrstevníci častěji holej a změnila se móda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit